VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Ουστ ρε σιχαμένεε : D[size=11pt]Μύστη, έχεις πρόσκληση για το νέο μυσταγωγικό θρεντάκι:
CREAMPIE CLAN (ΑΚΑΠΟΤΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ)
[/size]
Ουστ ρε σιχαμένεε : D
Καλα τα λες, αλλα εχω και μια γκομενα που δεν μπορω ευκολα να γυρναω ;) ....οποτε εκει ειναι το προβλημα. Διαφορετικα θα της το επαιζα το παιχνιδι οπως λες. Και εγω ελεγα επειδη ειναι παντρεμενη-χωρισμενη θα γαμιεται σαν σκυλη....αλλα μου το ξεκοψε...τουλαχιστον φαινομενικα.
Αμα έχεις γκομενα αλλαζει το πράγμα. Προσεξε μην μάθει τιποτα και σε χωρισει και μετα δεν έχεις καμια.![]()
Έλα πακιστάνγεια σου αβραμη
Εμ αυτη ειναι η κουβεντα. Και η γκομενα μου ειναι απειρες σκαλες πιο ωραια απο την συναδελφο. Απλα η συναδελφος ειναι η γκομενα που θελεις να ξεκολιασεις, και ας ειναι πιο ασχημη απο την επισημη.
Άμα βρεις γυναίκα σαν το μυστικό έχεις κάνει τη τύχη σου!Τυπε βλεπεις τι προβληματα εχεις οταν βρισκεις γκομενα? ενω αμα δεν ειχες ολα θα ηταν πιο απλα![]()
Άμα βρεις γυναίκα σαν το μυστικό έχεις κάνει τη τύχη σου!
Τώρα αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Θέλει λίγο ψαξιμο!Σωστά ξηγιεσαι τυπισσα
που θα την βρουμε ομως?![]()
Τώρα αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Θέλει λίγο ψαξιμο!
Kαλά το είπα ότι εσύ θα την γαμήσεις.
Στείλε κάνα βιντεάκι στον αλεξ για παρηγοριά
Μου πλήρωσαν τ ίντερνετ θα μπαίνω όποτε θέλω -,-Μπα τυπε χαβαλε κανουμε αλλωστε η μυστικο ειπε οτι δεν θα ξαναμπει σε λιγες μερες οποτε θα την χάσουμε και αυτην
Noctilucent για μένα πάει τ σχόλειο? Καλά εδώ και 50 χρόνια δεν σου μάθανε ότι πρέπει να μιλάς ωραία στα κορίτσια?
Mηπως εχει μιλησει ποτε σε κοριτσι απο κονταNoctilucent για μένα πάει τ σχόλειο? Καλά εδώ και 50 χρόνια δεν σου μάθανε ότι πρέπει να μιλάς ωραία στα κορίτσια?
Mηπως εχει μιλησει ποτε σε κοριτσι απο κοντα![]()
Μου πλήρωσαν τ ίντερνετ θα μπαίνω όποτε θέλω -,-