το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εσυ δε μας τα λες καθολου καλα τελευταιαεχετε κανει ποτε γυναικειο κλωνο ?
εγω μια φορα εκανα και δεχτηκα στα καπακια 10 πμ με το που λογκαρα.
εσυ δε μας τα λες καθολου καλα τελευταιαεχετε κανει ποτε γυναικειο κλωνο ?
Οσο περιμενατε οτι θα αποχωρησει η Σκωτια απο τη Μεγαλη Βρεττανια, τοσο να περιμενετε οτι θα βγει η Μεγαλη Βρεττανια απο την ΕΕ.απιθανο?
Εσυ εχεις ξεφυγει τελειως. Μετα τα χθεσινα τιποτα δεν με εκπλησσει.εχετε κανει ποτε γυναικειο κλωνο ?
εσυ δε μας τα λες καθολου καλα τελευταια
Οσο περιμενατε οτι θα αποχωρησει η Σκωτια απο τη Μεγαλη Βρεττανια, τοσο να περιμενετε οτι θα βγει η Μεγαλη Βρεττανια απο την ΕΕ.
Εσυ εχεις ξεφυγει τελειως. Μετα τα χθεσινα τιποτα δεν με εκπλησσει.
μολις αντιληφθηκες που εχεις πει γεια με λενε αλεξανδρο και εχεις πιρφορισει με πμ
Τυπε παντα υπαρχουν και αστοχες βολες για εναν ακροβολιστή.μολις αντιληφθηκες που εχεις πει γεια με λενε αλεξανδρο και εχεις πιρφορισει με πμ
αααααααχαχαχαχαχαχαχ κλαιωωω
Τύπε με περνας για πολυ γατακι, ετσι?στειλε μου τα πμ του και θα σου στειλω ενα δυνατο προγραμμα προπονησης
Ειναι συγκρουση με κατι το να παει αυτο το 40% και να ψηφισει το "σωστο" κομμα? Πού ειναι αυτοι οι 40%? Αρχιδια 40% "εθνικοφρονες" λοιπον. Και ειδικα εθνικοφρονες σαν και του λογου σου (Εθνικοσοσιαλιστες που δε βλεπουν καποιο νομιμο τροπο να παρουν την εξουσια οπως περιγραφεις παρακατω) ουτε 4%.Διατί, ἡ ἐξουσία εἶναι θέμα ἀριθμῶν; Ὄχι βεβαίως. Εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς θελήσεως πρὸς κατάληψὶν της. Εἶναι φυσικὸν οἱ ἐθνικόφρονες, οἱ ὁποῖοι εἶναι παραγωγικοὶ ἄνθρωποι, νὰ ἀποφεύγωσιν τὰς συγκρούσεις διότι μεριμνοῦσιν περὶ τῆς ἐργασίας των, ἀλλὰ καὶ διότι αἱ συνέπειαι τῆς παραβάσεως τῶν νόμων εἶναι πολὺ αὐστηρότεραι δι' αὐτοὺς ἤ διὰ τοὺς κομμουνιστάς.
στειλε μου τα πμ του και θα σου στειλω ενα δυνατο προγραμμα προπονησης
Σωστα. Ειναι εθνικοφροσυνη να εισαι εκτος Ε.Ε. Οι αλλοι 27 που ειναι μελη της Ε.Ε. ειναι ηλιθιοι. Μονο κατι Αλβανιες, κατι Μολδαβιες κι εμεις θα ημασταν οι εξυπνοι. Ή μαλλον οχι, οι Αλβανοι εχουν κανει κι αυτοι αιτηση για ενταξη.
Τα λεφτα βεβαια που μας πλημμυρισε η ΕΟΚ την δεκαετια του 1980 τα θελαμε.
Τωρα θα ηταν πραξη εθνικοφροσυνης να ΜΗΝ μπουμε στην ΕΟΚ.
Ρε σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω.
Κατι τετοια διαβαζω και καταλαβαινω γιατι αυτη η Χωρα δεν παει μπροστα με τιποτα.
Βλαχοδήμαρχοι.
o alex δεν εστειλε. deadlifts για πλατη παιζεις ? T-bar αξιζει καθολου ?
deadlifts τα συμπεριλαμβανεις στο leg (για hamstrings) ή sto back workout
δωσε κανα ινφο μαν γιατι εχω χαθει τελειως με compound exercises οπως squats deadlifts κτλπ
και παιζω κυριως καθε μυικη ομαδα ξεχωριστα με isolation .
κατι πρεπει να αλλαξω για πλατη. εχει κολλησει το πραμα. deadlifts einai must για πλατη ?
κανεις δεν λεει τιποτα
τυπε πρεπει να συμβιβαστουμε νομιζωΗ νεα γενια μεχρι 28 χρονων μας εχετε ξεφτιλισει σαν εθνος!!! Αφηνετε να ξεκωλιαζουν κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα οι αλλοδαποι απο ερασζμους! Στην πλατεια τραγουδουσαν ισπανικα και τους αγγαλιαζανε και δε βρεθηκε ουτε μια παρεα ελληνων νεων να τους ριξει ξυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην εποχη μας ηταν αδιανοητα αυτα τα πραγματα ερχονταν οι ξενοι με τις γυναικες τους και τις πηδουσαμε και αυτες!
Η νεα γενια μεχρι 28 χρονων μας εχετε ξεφτιλισει σαν εθνος!!! Αφηνετε να ξεκωλιαζουν κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα οι αλλοδαποι απο ερασζμους! Στην πλατεια τραγουδουσαν ισπανικα και τους αγγαλιαζανε και δε βρεθηκε ουτε μια παρεα ελληνων νεων να τους ριξει ξυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην εποχη μας ηταν αδιανοητα αυτα τα πραγματα ερχονταν οι ξενοι με τις γυναικες τους και τις πηδουσαμε και αυτες!
Μοναστηρακι υποθετω!se poia plateia
τυπε πρεπει να συμβιβαστουμε νομιζω
η νεα γενια προτιμαει ενα αιφον 6 απο ενα καλο γκομενακι :S