brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
αυτο το φορουμ δεν ξερει να εκτιμα την ποιοτηταΣβήστηκαν τα παράνομα εξτράκια?![]()
![]()
![]()
αυτο το φορουμ δεν ξερει να εκτιμα την ποιοτηταΣβήστηκαν τα παράνομα εξτράκια?![]()
![]()
![]()
Ας μην την εκτιμά.αυτο το φορουμ δεν ξερει να εκτιμα την ποιοτητα![]()
Περιμενανε ολοι εσενα να κανεις την αρχη που εισαι ετσι αγριος και ξυλοδαρτης. Τρομαρα σου. Εσυ φταις λοιπον.Η νεα γενια μεχρι 28 χρονων μας εχετε ξεφτιλισει σαν εθνος!!! Αφηνετε να ξεκωλιαζουν κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα οι αλλοδαποι απο ερασζμους! Στην πλατεια τραγουδουσαν ισπανικα και τους αγγαλιαζανε και δε βρεθηκε ουτε μια παρεα ελληνων νεων να τους ριξει ξυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην εποχη μας ηταν αδιανοητα αυτα τα πραγματα ερχονταν οι ξενοι με τις γυναικες τους και τις πηδουσαμε και αυτες!
Η νεα γενια μεχρι 28 χρονων μας εχετε ξεφτιλισει σαν εθνος!!! Αφηνετε να ξεκωλιαζουν κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα οι αλλοδαποι απο ερασζμους! Στην πλατεια τραγουδουσαν ισπανικα και τους αγγαλιαζανε και δε βρεθηκε ουτε μια παρεα ελληνων νεων να τους ριξει ξυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην εποχη μας ηταν αδιανοητα αυτα τα πραγματα ερχονταν οι ξενοι με τις γυναικες τους και τις πηδουσαμε και αυτες!
Ας μην την εκτιμά.
Τουλάχιστον να μην την απαγορεύει.
Κέρδισαν μια μάχη οι τριπλοκαποτάκηδες αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται![]()
![]()
![]()
Η κατηφορα ξεκινησε απο τοτε που οι ελλεηνιδες την ψωνισαν και προσπαθησαν να υιοθετησουν προτυπα τα οποια δεν τους ταιριάζουν ... αμερικανιες και μαλακιες![]()
αντι να παραμεινουν παραδοσιακες και σωστές πηραν τα μυαλα τους αέρα για αυτο και έχουν υφάκι οταν πας να τις προσεγγισεις γιατι αμα δεν εισαι του ψαγμενου μετροσεξουαλ στυλ σε σνομπάρουνε. Αυτες θα το μετανιωσουν αλλα οταν θα το καταλαβουν θα ειναι αργα τα χρονια θα έχουν περάσει και τοτε απλα θα λενε "Οι μικρες ειναι ανωριμες ... και εγω στην ηλικια τους εκανα χαζομαρες που δεν ειχα νοημα."
Τυπε φοβαμαι δεν ειναι απλα μια μάχη. Καταφεραν να γκρεμισουν το οχυρο των ακαποτάκηδων :S βαρυ το πληγμα
[size=11pt]Μύστη, έχεις πρόσκληση για το νέο μυσταγωγικό θρεντάκι:Οι μύστες ανασυγκροτούνται ετοιμάζοντας την μεγάλη αντεπίθεση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα συγχαρητηρια μου στους διαχειριστες. Ενα πολυ υπευθυνο βημα το να σβηστει τετοιο ανεκδιηγητο θρεντ. Δεν ειναι λιγοι οι νεοι που περιμενουν να ενημερωθουν απο φορουμ τυπου μπουρδελα και για την υγεια.Τυπε φοβαμαι δεν ειναι απλα μια μάχη. Καταφεραν να γκρεμισουν το οχυρο των ακαποτάκηδων :S βαρυ το πληγμα
Δεν ξερω κοπελια. Τωρα τα εχετε κανει οι καινουργιοι ολα αχταρμα.
Εγω μεγαλωσα σε ενα περιβαλλον που το να γινεις πούστης ηταν ισοδυναμο της γελοιοτητας, της λεπρας, της καταρας, της ξεφτιλας και της αιωνιας ντροπής. Τωρα τα καναμε ολα αποδεκτά.
αχααχαχαχαχ...οχι απλα εμεινα μαζι του 1 μηνα και εστιασα κυριως στα γλωσσοφιλα...εμενε ο συγκατοικος του στο δωματιο μεσα και εμεις κοιμομασταν στον καναπε...εκατσα 1 μηνα εκει.
ωραια εμπειρια φαση ειχε αλλα δεν νομιζω να το ξαναεκανα. απο τοτε αποκλειστικα με γυναικες παω.
[size=11pt]Μύστη, έχεις πρόσκληση για το νέο μυσταγωγικό θρεντάκι:
CREAMPIE CLAN (ΑΚΑΠΟΤΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ)
[/size]
αυτα επρεπε να τα πεις αφου την πηδήξειςΟρθα οσα λετε περι ορθης διαγραφης της μαλακιας που ανοιξε ο τυπος ...αλλα
Απαξιωσατε καμια ελλεηνιδα? Αυτη ειναι η κουβεντα. Γαμηστε την και φευγιο.
Προσωπικα βγηκα με μια απο την δουλεια, 43αρα, επεσαν γλωσσοφιλα στο δευτερο αραντεβου....οπου εκει της ειπα οτι δεν ειμαι για σχεσης κτλ....εκεινη μου πεταξε οτι πλεον δεν ασχολειται με ανουσια ( εν ολιγοις μου πεταξε οτι δεν θα παιξει μπαλα απλα για το γαμησι) , οποτε και δεν ασχοληθηκα αλλο. Εχθες μου εγραψε μηνυμα μια μαλακια οτι χαθηκα τις τελευταιες μερες κτλ. Και απορω , αυτο που της ειπα οτι εγω σχεση ΔΕΝ και εκεινη απαντησε οτι δεν χανει το χρονο της με ανουσια, εγω τα θυμαμαι , εκεινη οχι?? Τι μαλακια ειναι αυτο που μου ειπε. Και μου κραταει και υφος τωρα.
Ορθα οσα λετε περι ορθης διαγραφης της μαλακιας που ανοιξε ο τυπος ...αλλα
Απαξιωσατε καμια ελλεηνιδα? Αυτη ειναι η κουβεντα. Γαμηστε την και φευγιο.
Προσωπικα βγηκα με μια απο την δουλεια, 43αρα, επεσαν γλωσσοφιλα στο δευτερο αραντεβου....οπου εκει της ειπα οτι δεν ειμαι για σχεσης κτλ....εκεινη μου πεταξε οτι πλεον δεν ασχολειται με ανουσια ( εν ολιγοις μου πεταξε οτι δεν θα παιξει μπαλα απλα για το γαμησι) , οποτε και δεν ασχοληθηκα αλλο. Εχθες μου εγραψε μηνυμα μια μαλακια οτι χαθηκα τις τελευταιες μερες κτλ. Και απορω , αυτο που της ειπα οτι εγω σχεση ΔΕΝ και εκεινη απαντησε οτι δεν χανει το χρονο της με ανουσια, εγω τα θυμαμαι , εκεινη οχι?? Τι μαλακια ειναι αυτο που μου ειπε. Και μου κραταει και υφος τωρα.
Τυπε την έχεις καρφωσει αυτην ή οχι ακομα![]()
Τυπε, το εγραψα, οτι 2 ραντεβου βγηκα και τελος
καρφωμα δεν επεσε.
Γαμηστε την και φευγιο.
Τυπε απλα δεν θελει να νιωσει οτι την βλέπεις σαν πουτανα. Αμα δεν ειναι κακος χαρακτηρας και δεν σε πρηζει βγαινε μαζι της δεν χάνεις τιποτα. Πιστευω στο 4ο - 5ο ραντεβου θα την έχεις καρφωσει πες της αρχικα οτι θες σχέση και μετα αμα δεν ταιριαζετε απλα χωρισε την σιγα