Επισκέπτης
Πάντα αναρωτιομουν πως γίνεται κάποιοι μεγάλοι άντρες να δουν ερωτικά μια πολύ μικρότερη πχΕστω κι ετσι ομως μου δινεις προνομιο!!!!
50 αυτος 20 αυτη
Πάντα αναρωτιομουν πως γίνεται κάποιοι μεγάλοι άντρες να δουν ερωτικά μια πολύ μικρότερη πχΕστω κι ετσι ομως μου δινεις προνομιο!!!!
ο αλεξ ειναι μικροτεροςΠάντα αναρωτιομουν πως γίνεται κάποιοι μεγάλοι άντρες να δουν ερωτικά μια πολύ μικρότερη πχ
50 αυτος 20 αυτη
Πάντα αναρωτιομουν πως γίνεται κάποιοι μεγάλοι άντρες να δουν ερωτικά μια πολύ μικρότερη πχ
50 αυτος 20 αυτη
Άμα έχει πολλά λεφτά ο άλλος τότε μπορεί και να τον κοιτάξεις αλλά όχι τόσο μεγαλυτεροΚι εγω παντα αναρωτιομουν για το αντιθετο
Άμα έχει πολλά λεφτά ο άλλος τότε μπορεί και να τον κοιτάξεις αλλά όχι τόσο μεγαλυτερο
Άμα έχει πολλά λεφτά ο άλλος τότε μπορεί και να τον κοιτάξεις αλλά όχι τόσο μεγαλυτερο
Τουλάχιστον εγώ δεν κάθομαι όπου βρωθέλει η πουτανα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει
1. διαβαστε τον τιτλο του θρεντΆμα έχει πολλά λεφτά ο άλλος τότε μπορεί και να τον κοιτάξεις αλλά όχι τόσο μεγαλυτερο
πιανου κλωνος εισαι εσυ?Άμα έχει πολλά λεφτά ο άλλος τότε μπορεί και να τον κοιτάξεις αλλά όχι τόσο μεγαλυτερο
μονο εγω ειμαι τίμιος τελικά κάθομαι και στις φτωχέςΤουλάχιστον εγώ δεν κάθομαι όπου βρω
Τι είναι κλώνος1. διαβαστε τον τιτλο του θρεντ
2. διαβαστε το παναπανω μηνυμα
3. ξαναδιαβαστε τον τιτλο του θρεντ
Πρέπει να έχεις πολλά λεφτά εσύ
1. διαβαστε τον τιτλο του θρεντ
2. διαβαστε το παναπανω μηνυμα
3. ξαναδιαβαστε τον τιτλο του θρεντ
Άμα κερδίσεις τίποτα..δώσε και τίποτα στο μυστικούλιιι! *.*εχουν επαληθευθει ολες οι θεωριες του πουλιου για τις βρωμοελεεινιδες
θα παω να παιξω κανα τζοκερ με τοση επιτυχια
Δεν ειμαι 50!!!Πάντα αναρωτιομουν πως γίνεται κάποιοι μεγάλοι άντρες να δουν ερωτικά μια πολύ μικρότερη πχ
50 αυτος 20 αυτη
θα σου δώσει υποσχέσειςΆμα κερδίσεις τίποτα..δώσε και τίποτα στο μυστικούλιιι! *.*
αμα κερδισω το τζοκερ θα επαληθευθει για ακομα μια φορα η θεωρια του πουλιου (οπως αλλωστε παραδεχτηκε σε μια κριση ειλικρινειας η μυστικια) και οι βρωμερες ελλεεινιδες θα κανουν ουρα εξω απο τη φωλια μουΆμα κερδίσεις τίποτα..δώσε και τίποτα στο μυστικούλιιι! *.*
αστο τυπε δεν μαζεύεται κρίμα το θρεντ που σου άνοιξα το βλεπω να κανει όπως πας παρέα με τα παράνομα εξτρακιαΔεν ειμαι 50!!!
Επιπλεον η απορια επρεπε να ειναι μαλλον αντιστροφη.