Επισκέπτης
Μπορεί οι νέοι να έχουν περισσότερες αντεχές αλλά οι μεγαλυτεροι είναι πολύ πιο σεξυΔεν ειμαι 50!!!
Επιπλεον η απορια επρεπε να ειναι μαλλον αντιστροφη.
Μπορεί οι νέοι να έχουν περισσότερες αντεχές αλλά οι μεγαλυτεροι είναι πολύ πιο σεξυΔεν ειμαι 50!!!
Επιπλεον η απορια επρεπε να ειναι μαλλον αντιστροφη.
Καλα παμε...Μπορεί οι νέοι να έχουν περισσότερες αντεχές αλλά οι μεγαλυτεροι είναι πολύ πιο σεξυ
ο αλεξ δεν κανει τετοια πραγματααστο τυπε δεν μαζεύεται κρίμα το θρεντ που σου άνοιξα το βλεπω να κανει όπως πας παρέα με τα παράνομα εξτρακια
κοπελια μην παίρνεις φορα τον κλητήρα κανει δεν εχει δικό του γραφείοΜπορεί οι νέοι να έχουν περισσότερες αντεχές αλλά οι μεγαλυτεροι είναι πολύ πιο σεξυ
τι έπαθε το θρεφτάρι τυπε την δώσανε για λουκάνικα ;Α ρε κατακαημενη πενταγιωτισσα, μας αφησες νωρις....
Εχει σπαστεί, δεν θελει.Να κάνει άλλο λογαριασμό
καινουργιο κλωναρι? παλι θα καει αμεσωςΝα κάνει άλλο λογαριασμό
εσυ που το ξερεις αφου δεν εχει λογαριασμο στο σαιτΕχει σπαστεί, δεν θελει.
Πως δεν εχει? Τα πμ της λειτουργουν.εσυ που το ξερεις αφου δεν εχει λογαριασμο στο σαιτ
Οταν ζητησεις να διαγραφείς, σε διαγραφουν οι μοντ και φαινεσαι ως "επισκεπτης". Αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να μπει πλεον καποιος στο προφιλ σου αλλά τα ποσταρισματα παραμενουν.Οποιος θέλει να διαγραφεί και πατάει το κουμπί σβήνονται και τ; ποστ του μετά;
Α ωραία ευχαριστώ για την πληροφορίαΟταν ζητησεις να διαγραφείς, σε διαγραφουν οι μοντ και φαινεσαι ως "επισκεπτης". Αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να μπει πλεον καποιος στο προφιλ σου αλλά τα ποσταρισματα παραμενουν.
Κι εγω ειχα γραψει σαν ονομα "αλεξανδρος" και τελικα μού εβγαλε το alex71, πού ούτε θυμαμαι πού το εγραψα. Δεν βγαζεις ακρη. Προφανως κατι λαθος καναμε λογω ασχετοσυνης.Α ωραία ευχαριστώ για την πληροφορία
Επίσης κάτι άλλο εγω όταν εκανα εγγραφη είχα γράψει άλλο νικ το μυστικό το έγραψα γιατί νόμιζα ότι ρωτούσε όνομα
το άλλο που είχα γράψει γιατί δεν εμφανίζεται πουθενα
με αυτό που νόμιζα ότι θα εμφανίζεται συνδέομαι στο σάιτΚι εγω ειχα γραψει σαν ονομα "αλεξανδρος" και τελικα μού εβγαλε το alex71, πού ούτε θυμαμαι πού το εγραψα. Δεν βγαζεις ακρη. Προφανως κατι λαθος καναμε λογω ασχετοσυνης.
Μπερδεψαμε το username με το ονομα προφιλ.με αυτό που νόμιζα ότι θα εμφανίζεται συνδέομαι στο σάιτ