SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Oλα καλα ρε φιλε αλλα το μυαλο πως το γαμας? :o Πολυ προχω, ειχα μεινει στα κλασικα, μουνι κωλος, τσιμπουκια...αντε και κολογλυγαδες, γλυψαρχιδιασματα. Αλλα μυαλο?
Έχεις μείνει πίσω τυπε.
Βλεπω ομως οτι κρινεις τον αλλο χωρις να ξερει αν γαμει η δεν γαμει μυαλα και το λεβελ του κτλ.
Εγω βλεπω οτι χρυσωνεις το χαπι απλως. Εγω οσους ξερω που γαμανε μπαζα παντως και ηταν και ωραια παιδια το κανανε επειδη δεν ειχαν κατι καλυτερο και προτιμουσανε να συμβιβαστουν με το μπαζο. Δικαιωμα τους αλλα εγω το θεωρω λαθος. Δεν θα κατσω να δωσω και συγχαρητηρια στον ομορφο οπως λες που γαμαει μπαζα.
Δείξε μου ποιον έκρινα. Απαντα ομως συγκεκριμένα γιατί δεν βλέπω κάτι. Λογικά μπερδεύτηκες και έκανες μια γενική άποψη ειδική.
Τυπε, ο άντρας που έχει γαμήσει αρκετά μουνιά στην ζωή του, έχει κάνει τις σχέσεις του και γενικά έχει μια A εμπειρία στις γυναίκες, τα δεν γαμάω μπάζα και τα λοιπά του είναι αδιάφορα. Εκείνος που δεν γαμάει τίποτα προφανώς και θα έχει πρόβλημα να παρουσιάσει στην παρέα του μια άσχημη διότι δεν τον έχουν δει γενικά ποτε με γυναικα! Ο άλλος δεν έχει τέτοια προβλήματα γιατί γαμάει ότι θέλει. και τα έχει καλά με τον εαυτό του, ο άλλος δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του για αυτό νοιάζεται τόσο πολύ στο τι θα πούνε οι άλλοι. Ο ένας ζει την ζωή του και ο άλλος ζει για τους άλλους. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορα?