The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
η ντιβα πρωτα σε κανει να ασχοληθεις και μετα σνομπαρει
Τότε σνομπάρετέ την έσείς πρώτος.
τετοια γραφεται και μετα θα μπει μεσα με υφος ντιβας θα αρχισει τα ηχητικα ντοκουμεντα και ποιος μας σωζει μετα. μπαζακι θα την λετε να την φερνετε στην πραγματικοτητα.
υπηρετρια του αντρα . slave
Ουδέποτε αυτη που λες το επαιξε "ντιβα που δεν δεχοταν πμ". Το αντιθετο μαλιστα.η γνωστη συνταγη στο φορουμ κιουρια και στα πμ επιλεκτικα βιζιτα με καμια εικοσαρια πιρφορους που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εβγαζε αχνα στο φορουμ γιατι ετρωγε την παραμυθα οτι ηταν ο ξεχωριστος εκμυστηρευτης. ΧΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ με τις Αντιγονες. Ουτε ΕΝΑΣ ρε ολοι αχνα.
ρε που εχω μπλεξει...φιλε γαμησε τα και εμενα μου αρεσει να τρωω τα ματια απο τα ψαρια
Τυπε εγω δεν προσβαλλω κανεναν και καμια χωρις λογο. Το εχω σαν αρχη. Αφου δεν με ενοχλησε γιατι να την βρισω?
ε για να αναβουνε τα αιματα ρε μαν. ετσι και αλλιως δεν θα την συναντησεις ποτε. who cares ?
επελεξα την οδο του σκουπιδιασματος :SΤότε σνομπάρετέ την έσείς πρώτος.![]()
Ουδέποτε αυτη που λες το επαιξε "ντιβα που δεν δεχοταν πμ". Το αντιθετο μαλιστα.
Δεν ομαδοποιώ κάνω τον αντίλογο στο "πρέπει να ρίξουμε τα μούτρα μας" και στην αξιοπρέπεια περί μπάζων.Ε ομαδοποιεις εσυ πρωτα οτι πρεπει να μαθουμε να μιλαμε στις γυναικες το ενα και το αλλο. Που δεν διαφωνω καπιοι ισως ειναι ετσι
Τωρα στο αλλο θεμα. Δεν διαφωνω με αυτο που λες αλλα εγω το βλεπω διαφορετικα. Προσωπικα δεν εχω καμια αναγκη να δειξω τιποτα στην παρεα μου και εχω σταματησει εδω και καιρο να κανω παρεα με μεγαλες ψωλοσυναξεις. Περα απο 2-3 καλους φιλους δηλαδη που βγαινω σπανια.
Το προβλημα αν σερνω μπαζολα το εχω εγω καθαρα προσωπικα γιατι το βρισκω ταπεινωτικο για τον εαυτο μου. Ειδικα απο την στιγμη που ξερω πιθηκια αραβες που εχουν βγαλει τα απιστευτα μουνια Σουηδια πχ.
Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα ποτε να πω οτι ζω την ζωη μου και να κυκλοφορω μπαζα. Αν εσυ ή οι φιλοι σου την βρισκεται ετσι τοτε οκ. Δικαιωμα σας. Αλλα οταν σας δω εγω στον δρομο θα πω μα τι μαλακας που σερνει τετοια μπαζολα. Και φυσικα στα αρχιδια σας. Αλλα λεω τα πραγματα πως ειναι απλως.
Ανησυχεις για το μελλον μου?Είναι πολύ λίγα τα ψωμιά σου τελικά...Μη σου πω τρώμε το τελευταίο καρβέλι!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλε γαμησε τα και εμενα μου αρεσει να τρωω τα ματια απο τα ψαρια
Δεν διαφωνω. Απο κει και περα θεωρω τη συγκριση ατυχή.Εεεε!
Δεν είχε και τα εφόδια για να το παίξει. ;)
Να τα γράφουμε αυτά.![]()
Οσοι το παιζουν καποιοι εδω μεσα τα εχουν??Εεεε!
Δεν είχε και τα εφόδια για να το παίξει. ;)
Να τα γράφουμε αυτά.![]()
επελεξα την οδο του σκουπιδιασματος :S
Ανησυχεις για το μελλον μου?
Τα λεω απο το μεσημερι κ γινομαι κακια!!!Δείχνει, αν μη τι άλλο, εμπάθεια. Και η εμπάθεια είναι ενασχόληση.![]()
Οσοι το παιζουν καποιοι εδω μεσα τα εχουν??
Λατρεία :-*
ειναι η προσφοροτερη αντιμετωπιση προς καποια που μπηκε σε ενα σαη για μπουρδελα και στα πρωτα 100 μηνυματα εκανε κηρυγμα οτι ειναι κομπλεξικοι οσοι γαμανε σε μπουρδελαΔείχνει, αν μη τι άλλο, εμπάθεια. Και η εμπάθεια είναι ενασχόληση.![]()
ειναι η προσφοροτερη αντιμετωπιση προς καποια που μπηκε σε ενα σαη για μπουρδελα και στα πρωτα 100 μηνυματα εκανε κηρυγμα οτι ειναι κομπλεξικοι οσοι γαμανε σε μπουρδελα
αυτα στο μαριε κλαιρ
οχι εδω :-