SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κομπλεξικός οποιος γαμάει σε μπουρδέλα?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κομπλεξικός οποιος γαμάει σε μπουρδέλα?![]()
![]()
![]()
ειναι η προσφοροτερη αντιμετωπιση προς καποια που μπηκε σε ενα σαη για μπουρδελα και στα πρωτα 100 μηνυματα εκανε κηρυγμα οτι ειναι κομπλεξικοι οσοι γαμανε σε μπουρδελα
αυτα στο μαριε κλαιρ
οχι εδω :-
Εισαι ετοιμος για γυναικειο κλωνο!!!Αλήτες!!! Αλήτες!!! Περιθωριακοί, λιγούρηδες που δεν τους κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα έκλαψα με τς απαντήσεις ορισμένων. Κάνει τόσο μπαμ πιει είναι 100% μπουρδελάκηδες.
Σας έχει φάει η αγαμία από το πολύ 10λεπτο..και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
Τι περιμένατε βρε; να πάτε να την πέσετε στην θεά γκόμενα του κλαμπ και με το καλησπέρα να άνοιγε τα πόδια; Το παιχνιδάκι και το φλερτ δεν λείπει καθόλου από τη ζωοούλα σας;
Έχετε κάψει φλάτζα στο διαδίκτυο και πουυ καιρός για τέτοια ε; καλά τη βγάζουμε με το 10αρικο στις ιερόδουλες, είναι λάθος όμως να απαξιώνεις την πόρνη που προσφέρει κοινωνικό έργο ( πάει με το κάθε μαλάκα,βρωμιάρη και ούτο κάθεξής αποκλειστικά για το πορτοφόλι,άρα εσύ την βρίσκεις με μια προσποιητή και άρρωστη γυναίκα..διότι περί αρρώστιας μιλάμε)
Αλλά δν ειναι λάθος να απαξιώνεις γυναίκες που ουδέποτε πλησίασες χωρίς να φανείς ξελιγομένος...τουλάχιστον παραδέξου ρε καημένε οτι προτιμάς το εύκολο επειδή μόνο την #ούτσα σου κοιτάς.
Δεν φταίνει οι γκόμενες εάν τα "αντράκια" σήμερα δεν μπορούν ούτε μια γυναίκα να πλησιάσουν
Λόγω ντροπής και κομπλεξισμού...γι αυτο αφού δεν γαμάτε "κανονικές" τι γνώμη να έχετε και εσείς; γράψτε καμιά κρητική για τη πόρνη που πήρατε εχθές ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ!!!!!
ειναι η προσφοροτερη αντιμετωπιση προς καποια που μπηκε σε ενα σαη για μπουρδελα και στα πρωτα 100 μηνυματα εκανε κηρυγμα οτι ειναι κομπλεξικοι οσοι γαμανε σε μπουρδελα
αυτα στο μαριε κλαιρ
οχι εδω :-
Εισαι ετοιμος για γυναικειο κλωνο!!!
"να κατουρατε τα βρωμομουνα που σας κανουν κηρυγμα και σας ζαλιζουν τα αρχιδια"Ακόμα πιο κομπλεξική, είναι αυτή που το είδε ακτιβίστρια, και ότι με το να μπει σε ένα μπουρδελοσάιτ να κάνει κήρυγμα σαν την Ελένη Λουκά, νομίζει ότι θα αλλάξει τον κόσμο.
Στην περίπτωση της, της δίνω την σημασία που θα έδινα και στην κ. Λουκά. Τουτέστιν καμία απολύτως.![]()
Αν μας δεις σαν εχθρους θα το χασεις το παιχνιδι.Έρχομαι σε επαφή με τη θηλυκή μου πλευρά για να μη χάνω την ικανότητά μου να προσεγγίζω τον εχθρό!!!![]()
![]()
![]()
το 3ο μηνυμα του μυστικο μολις γραφτηκε στο μπου.κομ
εχει αρκετα τετοια στα πρωτα 100 αλλα βαριεμαι να ψαξω τωρα
τυπισσα γυναικες και αντρες ειναι προαιωνιοι εχθροιΑν μας δεις σαν εχθρους θα το χασεις το παιχνιδι.
μεχρι τα 21 που ειχα τη δευτερη και τελευταια γκομενα μου, ναιτυπε για χαβαλε εχεις κανει ποτε καμακι σε κλαμπ?
τυπε για χαβαλε εχεις κανει ποτε καμακι σε κλαμπ?
μεχρι τα 21 που ειχα τη δευτερη και τελευταια γκομενα μου, ναι
απο τα 22 και μετα ΠΟΤΕ
"να κατουρατε τα βρωμομουνα που σας κανουν κηρυγμα και σας ζαλιζουν τα αρχιδια"
Μαρκ Τουεην
μεχρι τα 21 που ειχα τη δευτερη και τελευταια γκομενα μου, ναι
απο τα 22 και μετα ΠΟΤΕ
Αν μας δεις σαν εχθρους θα το χασεις το παιχνιδι.
ουτε μια στο εκατομμυριο να κανω εγω τετοια κασκαντεριλικια τυπεΤυπε αμα βρεθεις καμια φορα σε κλαμπ τραβα κανε κανα καμακι αμα σου γυαλισει καμια ετσι για το χαβαλε
αμα δεν την ριξεις στα αρχιδια σου θα πας στουντιάκι μετα ενω αμα την ριξεις θα![]()
αυτηνανέ που λεει και ο ζαφειρης ... "θελω να την γαμησω αυτηνανε!!" αχαχχα
Εγω αγαπαω πολυ τους αντρες. Ακομη και φιλους περισσοτερους αντρες ειχα παντα, με τις γυναικες δεν τα παω πολυ καλα, συνηθως βαριεμαι. Ειμαστε διαφορετικοι σιγουρα, αλλα αν δεν αγαπησεις το αλλο φυλο με τα καλα και τα ασχημα του δεν μπορεις και να το καταλαβεις.τυπισσα γυναικες και αντρες ειναι προαιωνιοι εχθροι
ακομα πληρωνουμε τη μαλακια της ευας
ειμαστε αλλοι κοσμοι
εμεις απο τον αρη κι εσεις απο την αφροδιτη
τα χει γραψει και ο Γιαννης ο Grey
ουτε μια στο εκατομμυριο να κανω εγω τετοια κασκαντεριλικια τυπε