pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τυπε γνωστος μου παταγε συνεχεια λικε σε μια τυπισσα στο φεισμπουκ και τελικα την γαμησε, ειχε και γκομενο κιολας το τσουλακι
για αγνωστες λεω κυριως
τυπε γνωστος μου παταγε συνεχεια λικε σε μια τυπισσα στο φεισμπουκ και τελικα την γαμησε, ειχε και γκομενο κιολας το τσουλακι
δεν βλεποταν ?
ναι τυπε δυστυχως :SMuted την πενταγιωτισσα??????????????????????????????
την πενταγιωτισσα?Tυπε δε ξερω
Εν τω μεταξυ βλεπω οτι η πενταγιωτισσα παρακολουθει, ας μου κανει μια ενημερωση με πμναι τυπε δυστυχως :S
εκανε το 1-0 τοτε με τις φωτογραφιες και την πρασινησανε
σημερα ειχε τη φαεινη ιδεα στο θρεντ "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" να παει να σχολιασει κατω απο τις φωτοενημερωσεις του κωλαντερου "πως μπορειτε και γαματε σε αυτες τις τρωγλες"
και οι μοντς πηρανε αναποδες και επεσε θανατικο
καλα ηρεμησε τυπε
ναι τυπε δυστυχως :S
σημερα ειχε τη φαεινη ιδεα στο θρεντ "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" να παει να σχολιασει κατω απο τις φωτοενημερωσεις του κωλαντερου "πως μπορειτε και γαματε σε αυτες τις τρωγλες"
Τι σχεση εχει αυτο που λες περι του να γαμησεις το μυαλο σε μια γυναικα με αυτο που λεγαμε αρχικα?
Μοναχος σου δειχνει οτι σε τσουζει. Ε για εμενα οποιος γαμαει μπαζα εχει χαμηλη αυτοπεποιηθηση και ριχνει την αξιοπρεπεια του με το να ανεχεται καταστασεις. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ναι, ηταν βιασμος εξ ορισμου. Οταν λιποθυμας απο το ποτο, δεν εισαι σε θεση να δωσεις συναινεση για σεξ. Ναι, θα πας στη μπουζου αν το κανεις εσυ. Ναι, εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα. Οχι, δεν εισαι φαλλοκρατης οταν παρατηρεις το σεξισμο της κοινωνιας υπερ της γυναικας, οπου υπαρχει. Εισαι υπερμαχος της ισοτητας. Ναι, συμφωνω και επαυξανω.Και αυτό λέγεται βιασμός κυρίες και κύριοι!!! Και δεν τρολάρω καθόλου!!! Αλλά άμα λέω ότι έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά για τις γυναίκες είμαι κακός και φαλλοκράτης!!! Αν το κάνω εγώ πάω στη μπουζού ναι ή όχι;
την πενταγιωτισσα?
Ναι, ηταν βιασμος εξ ορισμου. Οταν λιποθυμας απο το ποτο, δεν εισαι σε θεση να δωσεις συναινεση για σεξ. Ναι, θα πας στη μπουζου αν το κανεις εσυ. Ναι, εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα. Οχι, δεν εισαι φαλλοκρατης οταν παρατηρεις το σεξισμο της κοινωνιας υπερ της γυναικας, οπου υπαρχει. Εισαι υπερμαχος της ισοτητας. Ναι, συμφωνω και επαυξανω.
φυσικα και εχει να κανειπροσπαθήστε τουλάχιστον κάποιοι να μάθετε ότι μπορείς να μιλήσεις σε γκόμενα χωρίς να φανείς σαν φλώρος και μουνοδουλος. Η χυλόπιτα δεν έχει να κάνει.
αυτή γαμιοτανε σε 5αστερα ξενοδοχεια δηλαδη ?
Αλλο αυτο. Το οτι ζουμε στο μπαχαλο δε σημαινει οτι δεν παρατηρουμε τι παιζει γυρω μας.απλα δεν θα τον πιστεψει κανεις
εκτος αν η αλλη τι να πω ηταν οντως τοσο χαλια
Τυπε, έγραψα στο πρώτο μήνυμα πως σέβομαι τις επιλογές σας. Εγώ στη λέξη αξιοπρέπεια έμεινα.
Τι να με τσούξει ρε τυπε, ένας άγνωστος σε ένα forum που μιλάει για μένα χωρίς να με ξέρει? Το γαμάς το μυαλό αστο είναι σε άλλο level, προσπαθήστε τουλάχιστον κάποιοι να μάθετε ότι μπορείς να μιλήσεις σε γκόμενα χωρίς να φανείς σαν φλώρος και μουνοδουλος. Η χυλόπιτα δεν έχει να κάνει.
Αυτός που γαμάει μπάζα, μπορεί να γαμάει για 1002 λόγους δεν δείχνει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση. Εγώ έχω φίλους αρκετά ωραίους που γαμάνε ότι κάτσει, άσχημη, όμορφη. Αυτός που επιμένει μονο στο ότι γαμάς μπάζο γιατί δεν έχεις αυτοπεποίθηση τότε ο ίδιος έχει ανασφάλειες με τον εαυτό του.
Εχεις κατι σχετικο να διαβασουμε?Κι όμως αγαπητό βαγόνι...Στη Σουηδία που την έχουμε και σαν πρότυπο ανάπτυξης στο Δυτικό κόσμο αν γίνει κάτι τέτοιο η γυναίκα πάει μέσα ως βιαστης!!!