Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Χωρις να θελω να πειαυτολογησω ποτε δεν εβρισκα συναρπαστικες τις απλες καθημερινες ιστοριες και παντα η ζωη μου ειχε ενδιαφερον.

Είμαι σίγουρος καρδιά μου!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δε θελω να σε προσβαλω με αυτο που σε ρωταω, ουτε υπονοω οτι εισαι κανενα ξελιγωμενο πουτανακι που ψαχνεις χορηγο
η ερωτηση που σου εκανα ειχε αφορμη την απαντηση που εδωσες στον αλλον τυπο, και ειναι πιο συνθετη, εχει μεν μια σχεση με τα λεφτα αλλα οχι μονο με αυτα
και σε ρωταω παλι, για να προσπερασουμε το εμποδιο του κοινου επαγγελματικου ενδιαφεροντος
ο αλεξ οπως ειναι ακριβως με την ιδια εμφανιση και τον ιδιο χαρακτηρα, αν σημερα ηταν ενας ασκουμενος δικηγορος των 300 ευρω (ενδεικτικο το νουμερο) γιατι πχ. τελειωσε τη νομικη σε μεγαλη ηλικια ως δευτερο πτυχιο, και δεν κανει καποιο αλλο επαγγελμα, θα τον γουσταρες ακριβως το ιδιο;
Κοιταξε ειναι ενα πακετο, δεν μπορω να το διαχωρισω, ειναι μεν τα κοινα ενδιαφεροντα που παιξαν ρολο και για τους δυο, αλλα σε μενα πιο καθοριστικο ειναι οτι τον θαυμαζω, τον συμβουλευομαι παντα και λειτουργει σαν μεντορας. Η ηλικια δεν αποτελει προβλημα γτ παντα μου αρεσαν οι μεγαλοι.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Κοιταξε ειναι ενα πακετο, δεν μπορω να το διαχωρισω, ειναι μεν τα κοινα ενδιαφεροντα που παιξαν ρολο και για τους δυο, αλλα σε μενα πιο καθοριστικο ειναι οτι τον θαυμαζω, τον συμβουλευομαι παντα και λειτουργει σαν μεντορας. Η ηλικια δεν αποτελει προβλημα γτ παντα μου αρεσαν οι μεγαλοι.

το τελευταιο τι το θελες και το γραψες ?

τεσπα καληνυχτα εγω παω να την πεσω για υπνο τα φτυσα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ρε παιδακι μου με ενα ναι η με ενα οχι δε μπορεις να απαντησεις;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ρε παιδακι μου με ενα ναι η με ενα οχι δε μπορεις να απαντησεις;
Διαστροφη του επαγγελματος, δεν υπαρχει ασπρο-μαυρο, οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα!!! Αν ηταν οπως το περιεγραψες ασκουμενος,αλλα οχι στα 45, ναι!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Διαστροφη του επαγγελματος, δεν υπαρχει ασπρο-μαυρο, οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα!!! Αν ηταν οπως το περιεγραψες ασκουμενος,αλλα οχι στα 45, ναι!!!
μαλιστα...
τελος παντων εγω νομιζω απο την απαντηση σου εχει επιβεβαιωθει η θεωρια του πουλιου αλλα δε θα συμφωνησουμε οποτε...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μαλιστα...
τελος παντων εγω νομιζω απο την απαντηση σου εχει επιβεβαιωθει η θεωρια του πουλιου αλλα δε θα συμφωνησουμε οποτε...
Εγω ειμαι παραδοσιακη, πιστευω οτι για να πετυχει μια σχεση, ο αντρας πρεπει να 'ναι πιο "πανω", οι αλλαγες ρολων οδηγουν σε αδιεξοδο, ειναι κοντρα στη φυση μας. Ετσι σε καλυπτω??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγω ειμαι παραδοσιακη, πιστευω οτι για να πετυχει μια σχεση, ο αντρας πρεπει να 'ναι πιο "πανω", οι αλλαγες ρολων οδηγουν σε αδιεξοδο, ειναι κοντρα στη φυση μας. Ετσι σε καλυπτω??
καταλαβαινω τι λες και δε χρειαζεται να με καλυψεις
δε θα γινω και δερβεναγας στο κρεβατι σας  ;)
απλα η σχεση σου με τον αλεξ ηταν μια καλη περιπτωση να ρωτησω τη γυναικεια οπτικη αν και εχω αποκρυσταλλωμενες αποψεις επι του θεματος
σωστες - λαθος, ο χρονος θα δειξει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Τι παραδοσιακή αφού φύλλο για πίτα δεν ανοίγεις!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ούρτ αρκούδα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
καταλαβαινω τι λες και δε χρειαζεται να με καλυψεις
δε θα γινω και δερβεναγας στο κρεβατι σας  ;)
απλα η σχεση σου με τον αλεξ ηταν μια καλη περιπτωση να ρωτησω τη γυναικεια οπτικη αν και εχω αποκρυσταλλωμενες αποψεις επι του θεματος
σωστες - λαθος, ο χρονος θα δειξει
Εσενα ποια ειναι η αποψη σου?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Ροζυ, με τον Αλεξ έχετε ελεύθερη σχέση;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Συ είπας!!!  Ο άλεξ πάντως δε βλέπω να το έχει επιβεβαιώσει!!! Αν δε δοκιμάσω δεν βγάζω συμπεράσματα!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δεν του εχω μαγειρεψει ακομη, αλλα εχει σκεφτει τι θελει να δοκιμασει με την πρωτη ευκαιρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom