The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Αν και δεν είμαι θιασώτης της συγκεκριμένης πρακτικής (πρωτιμώ το "πινέλο" στα κωλομέρια) έχετε δίκιο. Ζητώ συγγνώμη.
Εμας ειναι το αγαπημενο μας να τον κοιμιζωΣυνήθως οι κυρίες αποκοιμούνται στην αγκάλη μου, κι όχι εγώ στην δική τους.
τουμπανοοοοοο
φυσικές βυζούμπες !
Εμας ειναι το αγαπημενο μας να τον κοιμιζω
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εμας ειναι το αγαπημενο μας να τον κοιμιζω
Εμας ειναι το αγαπημενο μας να τον κοιμιζω
Την πίεση του την παίρνεις;;;;
με νανουρισμα τυπισσα;Εμας ειναι το αγαπημενο μας να τον κοιμιζω
Ευτυχως δεν εχουμε τετοια θεματα ακομα!!!Την πίεση του την παίρνεις;;;;
με χαιδεμαμε νανουρισμα τυπισσα;
ετσι οπως τα λες ειναιDe gustibus non est disputandum.
Την πίεση του την παίρνεις;;;;
Ευτυχως δεν εχουμε τετοια θεματα ακομα!!!
Μ' αρεσει να ειμαι περιποιητικη.
τυπε νομιζω ζουλευεις τον αλεξ και τη ροζυ που εχουν μια θαυμασια σχεση :SΕπίσης τώρα που κάνει και κρύο να του κόψεις βεντούζες να του βάλεις και κανένα έμπλάστρο και να του δίνεις τα ζεστά του να μη σου πάθει τίποτα και χάσεις το χορηγό και μετά μαύρο φίδι που σε έφαγε!!!Είναι δύσκολοι καιροί!!!
Ολα αυτα τα κανω απλουστατα γτ γουσταρω, δεν ειναι χορηγοςΕπίσης τώρα που κάνει και κρύο να του κόψεις βεντούζες να του βάλεις και κανένα έμπλάστρο και να του δίνεις τα ζεστά του να μη σου πάθει τίποτα και χάσεις το χορηγό και μετά μαύρο φίδι που σε έφαγε!!!Είναι δύσκολοι καιροί!!!
τυπε νομιζω ζουλευεις τον αλεξ και τη ροζυ ου εχουν μια θαυμασια σχεση :S
Κουνησου καλε απο τη θεση σου!!!Καλομελέτα κι έρχεται!!!Η στυτική δυσλειτουργία που νομίζεις ότι οφείλεται;;;;
τωρα αυτη η απαντηση μου γεννησε ενα ερωτημαΟλα αυτα τα κανω απλουστατα γτ γουσταρω, δεν ειναι χορηγος
Ολα αυτα τα κανω απλουστατα γτ γουσταρω, δεν ειναι χορηγος