alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Κουνησου καλε απο τη θεση σου!!!
Δε μπορώ...Τόσες ώρες στην καρέκλα πιάστηκα!!!Θα μου βάλεις ένα έμπλάστρο;;;!!!!
Κουνησου καλε απο τη θεση σου!!!
τωρα αυτη η απαντηση μου γεννησε ενα ερωτημα
αν ο αλεξ δεν ηταν ενας αυταρκης οικονομικα δικηγορος
αλλα ενας παμφτωχος οδοκαθαριστης
αλλα εμφανισιακα και απο αποψεως χαρακτηρα ηταν ακριβως ο ιδιος
θα γουσταρες το ιδιο;
Αν ο Αλεξ δεν ηταν δικηγορος δεν θα γουσταρα το ιδιο γτ δεν θα ειχαμε τοσα κοινα ενδιαφεροντατωρα αυτη η απαντηση μου γεννησε ενα ερωτημα
αν ο αλεξ δεν ηταν ενας αυταρκης οικονομικα δικηγορος
αλλα ενας παμφτωχος οδοκαθαριστης
αλλα εμφανισιακα και απο αποψεως χαρακτηρα ηταν ακριβως ο ιδιος
θα γουσταρες το ιδιο;
Μην τρελαινεσαι εχει δηλωσει κ εκεινος κατα ποσον εχω λεφτα αισθηματα... ;)Είπαμε σαν την αυτογνωσία δεν υπάρχει!!!!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Ροζυ έχει λεφτά αισθήματα!!!!
Εμπλαστρο δεν ετυχε, θερμαντικη παντως εχω βαλει!!!Δε μπορώ...Τόσες ώρες στην καρέκλα πιάστηκα!!!Θα μου βάλεις ένα έμπλάστρο;;;!!!!
Καλες πιτες κανω, αλλα με ετοιμο φυλλοΔηλαδή ξέρεις και κόβεις βεντούζες;;;;Προκομμένη, μπράβο!!!
Άμα ανοίγεις και φύλλο για πίτα σου ετοιμάζω πρόταση γάμου!!!!
διπλωματικη απαντησηΑν ο Αλεξ δεν ηταν δικηγορος δεν θα γουσταρα το ιδιο γτ δεν θα ειχαμε τοσα κοινα ενδιαφεροντα
Δεν επιβεβαιωνεται χαρα μου. Αν με ενδιεφερε η χορηγια δεν θα χα θεμα να τανε γιατρος, μηχανικος κλπδιπλωματικη απαντηση
τουλαχιστον εισαι ειλικρινης
περιμενα τις γνωστες γυναικειες πιπες περι ερωτα, λουλουδιων, χιουμορ, ευγενειας κλπ ανεξαρτητως επαγγελματος και κοινωνικης θεσης
παντως σε ενα βαθμο επιβεβαιωνεται η θεωρια του πουλιου
Μην τρελαινεσαι εχει δηλωσει κ εκεινος κατα ποσον εχω λεφτα αισθηματα... ;)
Εμπλαστρο δεν ετυχε, θερμαντικη παντως εχω βαλει!!!
Καλες πιτες κανω, αλλα με ετοιμο φυλλο
αν ηταν ενας απειρος ασκουμενος δικηγορος των 300 ευρω;Δεν επιβεβαιωνεται χαρα μου. Αν με ενδιεφερε η χορηγια δεν θα χα θεμα να τανε γιατρος, μηχανικος κλπ
Εγω ειπα οτι τ ακοινα ενδιαφεροντα μας εχουν φερει πιο κοντα.
Θα σου τα πει εκεινος αυριο.
αν ηταν ενας απειρος ασκουμενος δικηγορος των 300 ευρω;
Γτ σας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση αυτο που λεω??
κατσε να απαντησει (αν απαντησει) και θα σου πω μετα εσενααν εψαχνε στα σκουπιδια και δεν ειχε ενα πιατο φακιες να φαει χααχαχχααχ
το γαμησες τρελε.
Το λαθος σου ειναι οτι το συνδεεις με τα λεφτα. Αν σου διαφευγει και εγω δικηγορος ειμαι, νεα μεν, αλλα δεν εχω καμια αναγκη χορηγιας!!! Επίσης δεν θα δεχομουν ποτε να με "πληρωσει' ο οποιοσδηποτε και για ο,τι ποσο και να μιλαμε!!!αν ηταν ενας απειρος ασκουμενος δικηγορος των 300 ευρω;
Χωρις να θελω να περιαυτολογησω ποτε δεν εβρισκα συναρπαστικες τις απλες καθημερινες ιστοριες και παντα η ζωη μου ειχε ενδιαφερον.Καμια εντύπωση...Απλές καθημερινές ιστορίες!!!
Το λαθος σου ειναι οτι το συνδεεις με τα λεφτα. Αν σου διαφευγει και εγω δικηγορος ειμαι, νεα μεν, αλλα δεν εχω καμια αναγκη χορηγιας!!! Επίσης δεν θα δεχομουν ποτε να με "πληρωσει' ο οποιοσδηποτε και ο,τι ποσο και να μιλαμε!!!
δε θελω να σε προσβαλω με αυτο που σε ρωταω, ουτε υπονοω οτι εισαι κανενα ξελιγωμενο πουτανακι που ψαχνεις χορηγοΤο λαθος σου ειναι οτι το συνδεεις με τα λεφτα. Αν σου διαφευγει και εγω δικηγορος ειμαι, νεα μεν, αλλα δεν εχω καμια αναγκη χορηγιας!!! Επίσης δεν θα δεχομουν ποτε να με "πληρωσει' ο οποιοσδηποτε και ο,τι ποσο και να μιλαμε!!!