το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
καμια σπανακοπιΠα;Δεν του εχω μαγειρεψει ακομη, αλλα εχει σκεφτει τι θελει να δοκιμασει με την πρωτη ευκαιρια.
καμια σπανακοπιΠα;Δεν του εχω μαγειρεψει ακομη, αλλα εχει σκεφτει τι θελει να δοκιμασει με την πρωτη ευκαιρια.
Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και συμφορουμιτων.Εχουμε παρανομη σχεση
Οτι ειναι παντρεμενος σου διεφυγε??Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και συμφορουμιτων.
Έχετε και ελεύθερη; Τόση ώρα δε σε έχω δει να ζηλεύεις που φλερτάρει το Μυστικό.
Δεν τρωει σπανακικαμια σπανακοπιΠα;
Δεν του εχω μαγειρεψει ακομη, αλλα εχει σκεφτει τι θελει να δοκιμασει με την πρωτη ευκαιρια.
ΠιτσαΓια πες τι τραβάει η όρεξή του;;; Λαπά;;;
παντως τυποι πορνομυστες αμα σας κατσει ποτε για σοβαρη σχεση - γαμο (κουφια η ωρα που τ ακουει) και θελετε να τσεκαρετε τη νοικοκυροσυνη της νυφης, θα της παραγγειλετε σπανακοπιτα και συγκεκριμενα χειροποιητη, οχι τα γκειλικια με το φυλλο κανακηΔεν τρωει σπανακι
παντως τυποι πορνομυστες αμα σας κατσει ποτε για σοβαρη σχεση - γαμο (κουφια η ωρα που τ ακουει) και θελετε να τσεκαρετε τη νοικοκυροσυνη της νυφης, θα της παραγγειλετε σπανακοπιτα και συγκεκριμενα χειροποιητη, οχι τα γκειλικια με το φυλλο κανακη
μεγαλο γαμησι η παρασκευη της και αν την πετυχει, τσεκαρετε το κουτακι
Αν και βλεπω οτι προκαλουμε ενδιαφερον παροτι 5 το πρωι, θα σας καληνυχτισω. Περασα πολυ ωραια σημερα, γελασα παρα πολυ και χαρηκα που τα ειπαμε. Φιλια σε ολους!!!
:-* :-* :-* :-*
εννοειται ρεΆμα παντρευτείς για να σου μαγειρεύουν είσαι άξιος της μοίρας σου τύπε πουλί!!!
Χάθηκαν οι καθαρίστριες κι οι υπηρέτριες;;;
εννοειται ρε
λεω στην περιπτωση που καποιος αποφασισε να παντρευτει (ριγος στη σπονδυλικη στηλη) αλλα θελει ρε παιδι μου πριν το γαμο να δει και τι ψαρια πιανει η νυφη απο νοικοκυροσυνη
η χειροποιητη σπανακοπιτα ειναι το ultimate challenge
Ακομη εδω ειστε γαμω τον χριστο μου ρε;
Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά σιγά τα ωα...Έχω φτιάξει άπειρες φορές αν και άντρας!!! Και δεν είμαι και επαγγελματίας μάγειρας απλά καλοφαγάς!!