jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Παρε Varadero να φορτωνεις αβερτα..
να σου πω απο ορθια μονο το tiger μ αρεσει
α κ το tdm αν κ το χει παρει ο καθε πικραμενος
Παρε Varadero να φορτωνεις αβερτα..
ΚΑΡΓΙΕΣ οταν το φτωχό πλην τίμιο λαϊκό παιδι απο Ταυρο μεριά με το GLX το κόκκινο το 59 χιλιοστά με το χειροποίητο μπουρί που βγάζει φλόγες (φορώντας λευκο Αρνέτ γυαλί και μαλλι φράχτη) που το εχει κωλοφτιαξει μόνο του με τα λεφτα που βγάζει απο την οικοδομή φτιάχνοντας λάσπη μερα νύχτα σας ζητάει να το συνοδεύσετε για καμία κοντρα Τετάρτη βραδυ σε κανενα Ριμπας και λιμανάκια να ρίξει καμία κολόνα και να πάρει το χαρτί απο φλωρους των ΒΠ που δε ξέρουν να οδηγούν του λετε " γκοου του Χέλ" ή "χαβ Μπετερ θινγκς του ντου", "γιου αρ σόου μπας κλας" και "μπουλσιτ λαικ δατ"!
Όταν ομως ο μετροσεξουαλικος χιπστεροφλωρομαμακιας απο τα Βπ με το βε μπλουζάκι μέχρι τον αφαλό, το μαλλί χωρίστρα που εχει κανει με το σπαθί εξκαλιμπερ και την αποτρίχωση μέχρι και μεσα στα αυτιά σας πει "καμ Ον μπειμπει λετς γκο φορ ε ρα'ι'ντ" με το gs1200 που εχει κανει γλυφομουνι μέχρι και στη γιαγιά του για να του δώσει λεφτα να το πάρει,τρέχετε πιο γρήγορα και απο το τυφώνα Κατρινα και βαράτε σάλτο μορταλε σαν να είστε επτάψυχες γάτες που πέφτουν απο το 10ο όροφο για να ανεβείτε στη σέλα.
Τι λες ρε ανθρωπε?ΚΑΡΓΙΕΣ οταν το φτωχό πλην τίμιο λαϊκό παιδι απο Ταυρο μεριά με το GLX το κόκκινο το 59 χιλιοστά με το χειροποίητο μπουρί που βγάζει φλόγες (φορώντας λευκο Αρνέτ γυαλί και μαλλι φράχτη) που το εχει κωλοφτιαξει μόνο του με τα λεφτα που βγάζει απο την οικοδομή φτιάχνοντας λάσπη μερα νύχτα σας ζητάει να το συνοδεύσετε για καμία κοντρα Τετάρτη βραδυ σε κανενα Ριμπας και λιμανάκια να ρίξει καμία κολόνα και να πάρει το χαρτί απο φλωρους των ΒΠ που δε ξέρουν να οδηγούν του λετε " γκοου του Χέλ" ή "χαβ Μπετερ θινγκς του ντου", "γιου αρ σόου μπας κλας" και "μπουλσιτ λαικ δατ"!
Όταν ομως ο μετροσεξουαλικος χιπστεροφλωρομαμακιας απο τα Βπ με το βε μπλουζάκι μέχρι τον αφαλό, το μαλλί χωρίστρα που εχει κανει με το σπαθί εξκαλιμπερ και την αποτρίχωση μέχρι και μεσα στα αυτιά σας πει "καμ Ον μπειμπει λετς γκο φορ ε ρα'ι'ντ" με το gs1200 που εχει κανει γλυφομουνι μέχρι και στη γιαγιά του για να του δώσει λεφτα να το πάρει,τρέχετε πιο γρήγορα και απο το τυφώνα Κατρινα και βαράτε σάλτο μορταλε σαν να είστε επτάψυχες γάτες που πέφτουν απο το 10ο όροφο για να ανεβείτε στη σέλα.
Τι λες ρε ανθρωπε?
Δηλαδη αναμεσα στους καγκουρες και στους φλωρους δεν υπαρχει ενδιαμεσο?
Τι λες ρε ανθρωπε?
Δηλαδη αναμεσα στους καγκουρες και στους φλωρους δεν υπαρχει ενδιαμεσο?
τα ιδια σκατα ολες
μας κουρασες σκυψε να τελειωνουμεεγω που δεν εχω παρτιδες με καμια απο αυτες τις κατηγοριες ειμαι καργια?!
εγω που δεν εχω παρτιδες με καμια απο αυτες τις κατηγοριες ειμαι καργια?!
μας κουρασες σκυψε να τελειωνουμε
Εσυ εισαι εκτος κατηγοριας επειδη εισαι bbw
Δεν βλεπω κατι χιουμοριστικό στο ποστ.Aπο χιουμορ δεν το'χουμε εεεε??
Αργησες. Εχω επιληφθεί.αν ειναι εμφανισιμο bbw παω εθελοντης εγω
Eδω δεν βλεπεις οτι καταστρεφεις την Ελλαδα με την ψηφο σου θα δεις το χιουμορ στο ποστ του ΑΕΚτζη;Δεν βλεπω κατι χιουμοριστικό στο ποστ.
Εσυ εισαι εκτος κατηγοριας επειδη εισαι bbw
Τύπε αμα σκυψει και εχεις αναμμενο φως στο δωματιο, παιζει να χρειαζεσαι γυαλια ηλιουμας κουρασες σκυψε να τελειωνουμε
αν ειναι εμφανισιμο bbw παω εθελοντης εγω
Γιατι καταστρεφω την Ελλαδα ρε φιλε? Αφου δεν ψηφιζω Συριζα.Eδω δεν βλεπεις οτι καταστρεφεις την Ελλαδα με την ψηφο σου θα δεις το χιουμορ στο ποστ του ΑΕΚτζη;
δλδ μαλακια εκανα που συνοδεψα παλαιοτερα καποιον σε κοντρα! επρεπε να του πω μωρακι μπα αστο ειμαι bbw πηγαινε μονος σου!