wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ολοι οι παντρεμενοι μπαινουν εν ωρα δουλειας!!!Αμα μενετε μαζί ξέρεις πόσο μπαίνει ο άλλος. Εν ώρα δουλείας θα μπαίνει δλδ; εκεί γαμιέται στη κυριόλεξία
Ολοι οι παντρεμενοι μπαινουν εν ωρα δουλειας!!!Αμα μενετε μαζί ξέρεις πόσο μπαίνει ο άλλος. Εν ώρα δουλείας θα μπαίνει δλδ; εκεί γαμιέται στη κυριόλεξία
Ολοι οι παντρεμενοι μπαινουν εν ωρα δουλειας!!!
κι εγω που δεν ειμαι προτιμω την ωρα την δουλειαςς...μαρεσει ο κινδυνος οτι μπορει να με πιασουν! χεχεχ
Ισα ισα στα σοβαρα επαγγελματα γνονται αυτα!!Πως φαίνονται τα σοβαρά επαγγέλματα. sarcasm
αρχιδια 19 χρονων ειναιΜην είσαι τόσο αυστηρός. Είναι μόλις 19 χρονών.
Ισα ισα στα σοβαρα επαγγελματα γνονται αυτα!!
Παρε για παραδειγμα πολλα μελη εδω... ;)
Δεν φανταζομαι να χαιρεσαι γτ ελπιζεις στο τριο!!Τα λετε, τα λετε????
Για να ειμαι ειλικρινης ελπιζω σε κουαρτετο καθως βλεπω και το Μυστικο να ψηνεται!!!!Δεν φανταζομαι να χαιρεσαι γτ ελπιζεις στο τριο!!
Μεγαλες προσδοκιες!!!Για να ειμαι ειλικρινης ελπιζω σε κουαρτετο καθως βλεπω και το Μυστικο να ψηνεται!!!!
Για να ειμαι ειλικρινης ελπιζω σε κουαρτετο καθως βλεπω και το Μυστικο να ψηνεται!!!!
Are you sure that you can handle it? (περιπαικτικά)Για να ειμαι ειλικρινης ελπιζω σε κουαρτετο καθως βλεπω και το Μυστικο να ψηνεται!!!!
Ψηνεσαι κι εσυ???? Παμε για κουιντετο?????Are you sure that you can handle it? (περιπαικτικά)
Ακριβως!!! ;)
Are you sure that you can handle it? (περιπαικτικά)
τυπε τον απαξιωσεςΟ Αλεξ λογω ηλικιας αλλα και σωματικης καταστασης δυσκολο! Ομως ενα γυμνασμενο πιπινι τερμα?!Φουλ στην τεστορονη και τον ποθο?! Μπορει να σε εκπληξει! *rolls eyes down*
Τύπε για πρωινό σε εχω, μην μπαινεις σε ανταγωνισμο μαζι μου...Ο Αλεξ λογω ηλικιας αλλα και σωματικης καταστασης δυσκολο! Ομως ενα γυμνασμενο πιπινι τερμα?!Φουλ στην τεστορονη και τον ποθο?! Μπορει να σε εκπληξει! *rolls eyes down*