Επισκέπτης
Για πες λιγο την ηλικία σου.30 σε κόβω από αυτά που έγραψεςΜου αρέσουν οι μεγαλύτερες, έχουν να με μάθουν πράγματα στο σεξ.
Για πες λιγο την ηλικία σου.30 σε κόβω από αυτά που έγραψεςΜου αρέσουν οι μεγαλύτερες, έχουν να με μάθουν πράγματα στο σεξ.
ΡομάΑ ωραια, εχεις και δικο σου χωρο
Για πες λιγο την ηλικία σου.30 σε κόβω από αυτά που έγραψες
Δε παίζει να σαι τόσο μικρός και να έχεις τέτοιο λόγοΕίμαι 16 αλλά πολύ ώριμος και ψαγμένος για την ηλικία μου.
Eχεις ενα θεματακι με τις ηλικιες ε?Για πες λιγο την ηλικία σου.30 σε κόβω από αυτά που έγραψες
φοιτητρια απο επαρχια τυπισσα;Εγώ 19 ,αλλά δε ζω με γονείς φιλενάδα
Χαχαχα όχι ρε πας καλά; ούτε καν!!!Eχεις ενα θεματακι με τις ηλικιες ε?
Επτα ημερες εχει η εβδομαδα, δεν μπορω να βολεψω και τις δυο σας?Γιατι να τα ανοίξω εφόσον δεν κάνω συζητήσεις από εκεί!
Δεν σου φτάνει η πενταγιοτισα ρε αλεξ; μια μια είπαμε
ιντερνετικη χυλοπιταΌχι δεν είμαι φοιτήτρια. Μη κάνεις αλλη ερώτηση πουλί
Ετσι, κοψε του τον βηχα, μονο με μενα θα εχεις τετοια ανεσηΌχι δεν είμαι φοιτήτρια. Μη κάνεις αλλη ερώτηση πουλί
Ε προφανώς δεν είναι μόνο η πενταγιότισα θα έχεις και αλλες θαυμάστριες! Άτιμο αγόρι όλες τις προλαβαίνεις! Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι το στυλ σου κρίμα είναι μη τα χαλάσουμε εδώΕπτα ημερες εχει η εβδομαδα, δεν μπορω να βολεψω και τις δυο σας?
τυπε μου κραταει μουτρα που την ειπα τυρομουνα :SΕτσι, κοψε του τον βηχα, μονο με μενα θα εχεις τετοια ανεση
Συναντησε με, και γινε η πρωτη που θα με απορριψει. Καλη προκληση?Ε προφανώς δεν είναι μόνο η πενταγιότισα θα έχεις και αλλες θαυμάστριες! Άτιμο αγόρι όλες τις προλαβαίνεις! Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι το στυλ σου κρίμα είναι μη τα χαλάσουμε εδώ
Και γαμώ! Με έχεις στο μυαλό σου ως 1,70 και καμιά 80αριά κιλά και μου στελνεις κουκλε;Συναντησε με, και γινε η πρωτη που θα με απορριψει. Καλη προκληση?
Α, φοβασαι μην σε απορριψω εγω?Και γαμώ! Με έχεις στο μυαλό σου ως 1,70 και καμιά 80αριά κιλά και μου στελνεις κουκλε;
Ποτέ δεν φοβηθηκα νεαρέ!!!!Α, φοβασαι μην σε απορριψω εγω?
Εχει τυχει να βρει τον κωδικο του αγοριου της καποια, και να μπει μεσα και να αρχισει το κλαψομουνι για τα γουρουνια τους αντρες που απατανε την κοπελα τους με πουτανες και γιατι και πουτανα κοινωνια κλαψ κλαψ.