Επισκέπτης
Κοσμοπόλιταν το κάναμε εδώ μέσα!Γιατί το γαμάς με το κουτσομπολιό ρε κούκλα μου ?
Καλά δεν περνάμε?
Κοσμοπόλιταν το κάναμε εδώ μέσα!Γιατί το γαμάς με το κουτσομπολιό ρε κούκλα μου ?
Καλά δεν περνάμε?
ποσω χρονων?
Ναι αλλα μην είσαι και εσύ τόσο σκληρό αγόρι!
23 αυτη τυπε. 29.5 στα 30 εγω.
Ρε παπαρα ενα ριγος διαπερασε την πλατη μου!!!τυπε φανταζεσαι να γραψει η μυστικο κανενα
"εγω ειμαι ρε μπαγλαμα, ελα διπλα στο χωλ που σε θελω"
Εχω θητευσει και εκει. Ειχε πολλα καλα κομματια αφου.Κοσμοπόλιταν το κάναμε εδώ μέσα!
κι εσυ 30 χρονων μαντραχαλος πας να βγαλεις ακρη με τα μετα-πιπινακια ρε τυπε;23 αυτη τυπε. 29.5 στα 30 εγω.
εμενα ενα μαλακισμενο που γνωρισα φετος μου ελεγε 19 και οταν ειδε οτι δεν την παιρνει ειχαμε δραματα
τυπε ουτε στον εχθρο μουΡε παπαρα ενα ριγος διαπερασε την πλατη μου!!!
Κοσμοπόλιταν το κάναμε εδώ μέσα!
κι εσυ 30 χρονων μαντραχαλος πας να βγαλεις ακρη με τα μετα-πιπινακια ρε τυπε;
αφου το κανεις που το κανεις το κασκαντεριλικι πηγαινε ριχτα σε καμια μιλφ καμια τριετια-πενταετια μεγαλυτερη σου να περασεις καλα και να μην εχεις τοσο μεγαλο πρηξοπουτσι
Εγώ όχι. Από κοντά προτιμώ γυναικείες συζητήσεις από το ιντερνετ με άντρες έχει πιο πολύ φάση(σε φιλικό επιπεδο)Εχω θητευσει και εκει. Ειχε πολλα καλα κομματια αφου.
Εγώ 19 ,αλλά δε ζω με γονείς φιλενάδαΕγώ είμαι 16, ζω με τους γονείς μου, εσύ?
Αντε, να ανοιξεις και τα πμ ευχομαι.Εγώ όχι. Από κοντά προτιμώ γυναικείες συζητήσεις από το ιντερνετ με άντρες έχει πιο πολύ φάση(σε φιλικό επιπεδο)
κι εσυ 30 χρονων μαντραχαλος πας να βγαλεις ακρη με τα μετα-πιπινακια ρε τυπε;
αφου το κανεις που το κανεις το κασκαντεριλικι πηγαινε ριχτα σε καμια μιλφ καμια τριετια-πενταετια μεγαλυτερη σου να περασεις καλα και να μην εχεις τοσο μεγαλο πρηξοπουτσι
Α ωραια, εχεις και δικο σου χωροΕγώ 19 ,αλλά δε ζω με γονείς φιλενάδα
Εγώ 19 ,αλλά δε ζω με γονείς φιλενάδα
Γιατι να τα ανοίξω εφόσον δεν κάνω συζητήσεις από εκεί!Αντε, να ανοιξεις και τα πμ ευχομαι.
Xτυπάμε ότι μας γυαλίσει τύπε
Ετσι και αλλιώς το πιθανότερο είναι να πάρουμε τα φρύδια μας.
Οταν κάτσει κάτι όμως θα αξίζει
Τυπε αυτο σκεφτομαι να κανω απο εδω και πέρα στην επομενη! Με ενδιαφερει να βρω γκομενα που εχει μηδενικο ποσοστο πρηξοπουτσιασης να και να περνάμε καλα χωρις φασαριες και τριβες.