brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
λεκανη μην χρειαζομαιΤύπε αμα σκυψει και εχεις αναμμενο φως στο δωματιο, παιζει να χρειαζεσαι γυαλια ηλιου
λεκανη μην χρειαζομαιΤύπε αμα σκυψει και εχεις αναμμενο φως στο δωματιο, παιζει να χρειαζεσαι γυαλια ηλιου
Eδω δεν βλεπεις οτι καταστρεφεις την Ελλαδα με την ψηφο σου θα δεις το χιουμορ στο ποστ του ΑΕΚτζη;
Πως τον συνοδευσες δηλαδη? Καθισμενη δικαβαλο? Τον ηπιε ο ανθρωπος
Tης εκανα και εγω πεσιματικη αλλα με απαξιωσε...
Δηλαδη ανεβασε ο καθενας δικαβαλλο τη γουρούνα του?κοντρα με γουρουνες ηταν μαλλον
Tης εκανα και εγω πεσιματικη αλλα με απαξιωσε...
Τύπε αμα σκυψει και εχεις αναμμενο φως στο δωματιο, παιζει να χρειαζεσαι γυαλια ηλιου
Δηλαδη ανεβασε ο καθενας δικαβαλλο τη γουρούνα του?
Εσυ εχεις ηδη βρει τον καλυτερο, μην χαλιεσαι.ειδεςς! κατι ηξερα!!
Ψηφιζεις ΝΔ ρε,τους καταστροφεις και τους κλεφτες της χωρας.Οι συριζαιοι ειναι ανικανοι.Οι νεοδημοκρατες ειναι κλεφτες.Αλλα δικηγορος δεν εισαι,τι θα υποστηριζες;Κλεφτες,λογικο ειναι. :SΓιατι καταστρεφω την Ελλαδα ρε φιλε? Αφου δεν ψηφιζω Συριζα.
Εσυ εχεις ηδη βρει τον καλυτερο, μην χαλιεσαι.
Ψηφιζεις ΝΔ ρε,τους καταστροφεις και τους κλεφτες της χωρας.Οι συριζαιοι ειναι ανικανοι.Οι νεοδημοκρατες ειναι κλεφτες.Αλλα δικηγορος δεν εισαι,τι θα υποστηριζες;Κλεφτες,λογικο ειναι. :S
Εδω μιλαμε για τις ελλεεινιδες τύπε.Ψηφιζεις ΝΔ ρε,τους καταστροφεις και τους κλεφτες της χωρας.Οι συριζαιοι ειναι ανικανοι.Οι νεοδημοκρατες ειναι κλεφτες.Αλλα δικηγορος δεν εισαι,τι θα υποστηριζες;Κλεφτες,λογικο ειναι. :S
Πασόκα εισαι μανα μου????εγω που ειμαι της εργατικης ταξης και δεν ειμαι αριστερη, να αυτοκτονησω?!
καλα κανεις και δεν εισαι αριστερη,αυτες οι ιδεολογιες ειναι για τον πουτσο.ΑΕΚτζου να εισαι και ολα τα υπολοιπα ειναι περιτα.εγω που ειμαι της εργατικης ταξης και δεν ειμαι αριστερη, να αυτοκτονησω?!
εγω που ειμαι της εργατικης ταξης και δεν ειμαι αριστερη, να αυτοκτονησω?!
Πασόκα εισαι μανα μου????
Ναι οταν σου λεει ο αλλος την αληθεια και δεν σου αρεσει,αλλαζεις θεμαΕδω μιλαμε για τις ελλεεινιδες τύπε.
Προ Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...εγω που ειμαι της εργατικης ταξης και δεν ειμαι αριστερη, να αυτοκτονησω?!
καλα κανεις και δεν εισαι αριστερη,αυτες οι ιδεολογιες ειναι για τον πουτσο.ΑΕΚτζου να εισαι και ολα τα υπολοιπα ειναι περιτα.