brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.304
- Πόντοι
- 2.606
ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστονΠρο Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...

ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστονΠρο Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...
Ναι οταν σου λεει ο αλλος την αληθεια και δεν σου αρεσει,αλλαζεις θεμα![]()
Τωρα εισαι της αποψης οτι η εργατικη ταξη ψηφιζει δεξια???Προ Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...
Πασόκα εισαι μανα μου????
γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
Μπραμπούλη!!! :-* :-* :-*ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστον![]()
γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!Τωρα εισαι της αποψης οτι η εργατικη ταξη ψηφιζει δεξια???
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
εχει ριξει χαμηλα τον πηχυΜπραμπούλη!!! :-* :-* :-*
Δεν θα του στερησω τη χαρα της προσπαθειας
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!![]()
Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!
Εδω το σκεφτομαι κ εγω!!!
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!![]()
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :vomit:
Παραγαδι κ ο,τι πιάσει!!!εχει ριξει χαμηλα τον πηχυ![]()
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Δεξια θα ψηφισει η δημοσια "εργατικη" ταξη.Οπως κανει παντα.Βεβαια ο συριζας παλευει μπας και φτιαξει και αυτος την δικια του δημοσια ταξη.Να δουμε ποσους θα προλαβει να βαλει βεβαια.Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!
Εδω το σκεφτομαι κ εγω!!!
πεσκανδριτσα θα πιασειΠαραγαδι κ ο,τι πιάσει!!!
Μεχρι να τον πιασω στα χερακια μου
![]()