brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.849
- Πόντοι
- 2.606
ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστονΠρο Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...
ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστονΠρο Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...
Ναι οταν σου λεει ο αλλος την αληθεια και δεν σου αρεσει,αλλαζεις θεμα
Τωρα εισαι της αποψης οτι η εργατικη ταξη ψηφιζει δεξια???Προ Συριζα θα σου λεγα ναι, τελευταια εχω αναθεωρησει...
Πασόκα εισαι μανα μου????
γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
Μπραμπούλη!!! :-* :-* :-*ροζυ ελα να σου δωσω μια τσιμπουκα ο δικος σου σε απατα η προσπαθει τουλαχιστον
γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!Τωρα εισαι της αποψης οτι η εργατικη ταξη ψηφιζει δεξια???
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!γτ υπαρχει το πασοκ?! omg
εχει ριξει χαμηλα τον πηχυΜπραμπούλη!!! :-* :-* :-*
Δεν θα του στερησω τη χαρα της προσπαθειας
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!
Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!
Εδω το σκεφτομαι κ εγω!!!
Παντου και πάντα, ακομη και αν δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια!!!
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :vomit:
Παραγαδι κ ο,τι πιάσει!!!εχει ριξει χαμηλα τον πηχυ
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Δεξια θα ψηφισει η δημοσια "εργατικη" ταξη.Οπως κανει παντα.Βεβαια ο συριζας παλευει μπας και φτιαξει και αυτος την δικια του δημοσια ταξη.Να δουμε ποσους θα προλαβει να βαλει βεβαια.Στην δικη μας περιπτωση μετα τη διακυβερνηση Συριζα το δεχομαι κ το κατανοω!!!
Εδω το σκεφτομαι κ εγω!!!
πεσκανδριτσα θα πιασειΠαραγαδι κ ο,τι πιάσει!!!
Μεχρι να τον πιασω στα χερακια μου