iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε δεν πρεπει να τα ειπε τυχαια τα νουμερα. :S :S :S
κρος ντρεσερ ακουω
ντειτιγκ σαιτ ακουω
γυναικεια προφιλ ακουω
τυπε μηπως το υπογραφεις το συμφωνο συμβιωσης;
Οι αντρες ειμαστε 100% σεξουαλικα οντα....ρε λιγουρηδες οι ιδιο δε κολλατε μιλιουνια τις ελλεηνιδες στο ιντερνετ,εδω κρος ντρεσερ εχει 500 φιλους σε ντειτινγκ σαιτ,μας δουλευετε βρωμολιγουρια ,ολοι γαματε και αμα μπω με γυναικειο προφιλ καπου 100 ατομα θα μου μιλησουν σε 2 λεπτα,δε ντρεπεστε για τις μαλακιες που γραφετε εδω μεσα μπαζογαμιαδες
Οι αντρες ειμαστε 100% σεξουαλικα οντα....
Οι γυναικες τιποτα,αν εξαιρεσεις τις πουτανες και καποιες μηδαμινες εξαιρεσεις...
Σε ολα τα φορουμ αν μπει γυναικα η θυριδα μυνηματων της θα γεμισει σε 10 λεπτα!
Αν αντρας ρωτησει δεν θα παρει ουτε ενα μυνημα απο γυναικα!
Δεν ενδιαφερονται καθολου για σεξ κλπ κλπ....
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΞ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ
εγω είμαι παντρεμένος και μπαινω κρυφα εδώ σε κανα τυχερο δε θα ελεγα όχι αλλα θα με καταλαβει αμεσως η γυναικα μου, δεν είμαι να λεω ψεμματα
εχω μπει περσι σε τσατ,σε 10 δευτερολεπτα ειχα 15 μυνηματα απο πσωλλους,στο μπαντου σε 50 γκομενες εστειλα μυνημα και δε μου απαντησε ουτε μια,τι να λεμε τωρα,που απο φατσα στη φοτο ειμαι κουκλος,ουτε καν το προφιλ μου δεν ειδαν οι περισσοτερες φαντασου ποσοι λιγουρηδες τις στελνουν μυνηματα καθε μεραπες την αληθεια εχεις μπει με γυναικειο προφιλ ε
Αμα η αλλη εχει 100 λαικς απο λιγουρια στο φεις με εσενα θα ασχοληυει που θα τη κολλησεις στο κλαμπτυπε για καμακι εκτος φβ λεμε τωρα ή ιντερνετ
Τυπε αυτην ειναι καλη ψεύτρα? :S
εχω μπει περσι σε τσατ,σε 10 δευτερολεπτα ειχα 15 μυνηματα απο πσωλλους,στο μπαντου σε 50 γκομενες εστειλα μυνημα και δε μου απαντησε ουτε μια,τι να λεμε τωρα,που απο φατσα στη φοτο ειμαι κουκλος,ουτε καν το προφιλ μου δεν ειδαν οι περισσοτερες φαντασου ποσοι λιγουρηδες τις στελνουν μυνηματα καθε μερα
όχι είναι σαν και εμενα δε μπορει να κρυφτει πισω από ένα ψεμμα
νομιζω ο τυπος αλεξ θελει να πει οτι δεν ειναι θεμα συμφεροντος (ομορφη λεω ναι - ασχημη λεω οχι) αλλα ειναι θεμα αρχης
ο αντρας πρεπει να ειναι παντα ετοιμος και διαθεσιμος
οποια και να στο ζητησει, πρεπει να τη γαμησεις ασχετως αν δε σου αρεσει 100% γιατι ετσι μεσω εσου εξυψωνεται ο ανδρισμος
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαμια γυναικα δεν μπορει να κρυφτει πισω απο ενα ψεμμα. γιαυτο παντα κρυβονται πισω απο περισσοτερα.
τιποτα δεν εκανα ,μολις ειδα τι πεζεται εφυγαεκανες την δυσκολη εκανες την ευκολη πες πως χειριστηκες τη δυναμη ως γυναικα
Αηδιασες τύπετιποτα δεν εκανα ,μολις ειδα τι πεζεται εφυγα
καμια γυναικα δεν μπορει να κρυφτει πισω απο ενα ψεμμα. γιαυτο παντα κρυβονται πισω απο περισσοτερα.
τιποτα δεν εκανα ,μολις ειδα τι πεζεται εφυγα
η πλειοψηφεια απο αυτους 8α γαμησει οτι κινειται,στα κρυφα τουλαχιστον,και μετα θα μπει με το νικ ΄΄μπουρδελιαρης'' να μας πει ποσες γαμαειΑηδιασες τύπε
Τυπε μετα απο ολα αυτα πιστευεις ειναι αδικο που γεννηθηκες με τσουτσουνι? :S