Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μπορει ν το κοψει αμα θελει και να μεταμορφωθεί σε μουναρα η επιλογή είναι δικια του
δεν κόβεται έτσι εύκολα το πουλί τύπε, εδώ ο λιλας και δεν το κοψε
μπορει ν το κοψει αμα θελει και να μεταμορφωθεί σε μουναρα η επιλογή είναι δικια του
δεν κοβομαι ευκολα τυπεδεν κόβεται έτσι εύκολα το πουλί τύπε, εδώ ο λιλας και δεν το κοψε
δεν κοβομαι ευκολα τυπε
ειμαι συνηθεια
Σε τσουζει το κολαρακι σου που υπαρχει κοσμος που γαμει, την ωρα που εσυ τον παιζεις εεεεεεε??!η πλειοψηφεια απο αυτους 8α γαμησει οτι κινειται,στα κρυφα τουλαχιστον,και μετα θα μπει με το νικ ΄΄μπουρδελιαρης'' να μας πει ποσες γαμαει
α πες μας ετσι...
τυπε με τη φαντασια κι εγω γαμησα καυτη λατινοαμερικανα στην κοπακαμπανα
με την αννουλα τη βυζαρου απο τη γειτονια μου θα μου πεις πως θα γινει η δουλεια;
Κι εσενα τι σε νοιαζει?
Κι εσενα τι σε νοιαζει?
μπορεί να χει αδερφή ανύπαντρη τύπε
Δεν ξερω ποσους εχει παρει η μεση ελληνιδα, ξερω ομως οτι το 10% των ανδρων πηδανε το 90% των γυναικων.
Μα εκει ειναι το θεμα.όλοι έλληνες ???
Μα εκει ειναι το θεμα.
Επειδη απο το συνολο των ανδρων, ενα μεγαλο ποσοστο ειναι "ανενεργοι" (γέροι, ανικανοι, κλαρίνα, πούστηδες, μαλάκες, πιστοί), αναγκαζονται οι ελληνιδες να αποδεχονται και "εισαγομενους".
Δεν συμφωνω απολυτα. Θεωρω οτι οι γυναικες την τελευταια δεκαετια εχουν γινει αρκετα "καταδεκτικές". Ειδικά οι νεοτερες. Κατι σαρανταρες υστερικές κρατανε ακομη ψηλα τη σημαια της ξινιλας αλλά μας ειναι αδιαφορες.Πάντως εγώ έχω να το λέω ρε παιδιά, και σαν απορία και σαν κατά κάποιο τρόπο "διαμαρτυρία". Πώς είναι δυνατό ενώ αυξάνονται αλματωδώς οι ομοφυλόφιλοι, ο πληθυσμός γερνάει κλπ ακόμα υπάρχουν τόσα πολλά μπακούρια που να τη πέφτουν παντού. Ενώ παράλληλα υπάρχουν γκόμενες πολύ μέτριες που το παίζουν ιστορία και ντίβες... Απορία μου πραγματικά.