Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356
Δεν συμφωνω απολυτα. Θεωρω οτι οι γυναικες την τελευταια δεκαετια εχουν γινει αρκετα "καταδεκτικές". Ειδικά οι νεοτερες. Κατι σαρανταρες υστερικές κρατανε ακομη ψηλα τη σημαια της ξινιλας αλλά μας ειναι αδιαφορες.

Δεν ξέρω ρε συ Άλεξ, εγώ βλέπω πολλές να μη ξέρουν καν τι θέλουν. Πολύ δύσκολα κάνεις χωριό μαζί τους. Να γαμήσεις, ούτε για πλάκα... πρώτα πρέπει να σε "γαμήσουν" αυτές. Επίσης τονίζω αυτό που είπα ακόμα και οι μέτριες το παίζουν ιστορία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356
Ξέρω γκόμενα, εδώ στο Πειραιά που μένω, (κοντά στα 30), η οποία είναι άβυζη, κοντή, πάρα πολύ αδύνατη και αρκετά μέτριας εμφάνισης στη φάτσα  αλλά με καλοφτιαγμένο κώλο και fit σώμα να παριστάνει τη γκομενάρα... Σα ντίβα πάει στο δρόμο με κολάν το χειμώνα και με απίστευτα κοντά σορτσ το καλοκαίρι...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
όσο και να τον παίρνει μια ελληνίδα θα είναι πάντα ελληνίδα. γαμάτε ότι να ναι, ότι καθίσει  :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ξέρω γκόμενα, εδώ στο Πειραιά που μένω, (κοντά στα 30), η οποία είναι άβυζη, κοντή, πάρα πολύ αδύνατη και αρκετά μέτριας εμφάνισης στη φάτσα  αλλά με καλοφτιαγμένο κώλο και fit σώμα να παριστάνει τη γκομενάρα... Σα ντίβα πάει στο δρόμο με κολάν το χειμώνα και με απίστευτα κοντά σορτσ το καλοκαίρι...
Γραφτην στο αριστερο σου αρχιδι τυπε μου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356
Γραφτην στο αριστερο σου αρχιδι τυπε μου

Μα δεν είναι θέμα να τη γράψω εγώ. Εγώ αυτό κάνω γιατί δεν γίνεται αλλιώς καθώς άλλα ψάχνει αυτή. Απλά το θέτω ως προβληματισμό. Κοντή, πολύ μικρόσωμη, σαν οδοντογλυφίδα, άβυζη με κανονικό πρόσωπο όχι κανένα μοντέλο και με μόνο fit σώμα και ωραίο φτιαγμένο κώλο το παίζει ιστορία... Φαντασου οι άλλες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Επειδη ομως εχει την εικονα και την συμπεριφορα αυτη, γι αυτο την θυμασαι και την αναφέρεις. Σε ιντριγκαρει. Αλλιως δεν θα την προσεχες καν. Αν ηταν καμια φοβισμενη κακομοιρα, ούτε θα γνωριζες την υπαρξη της. Σωστα? Να τα λεμε ολα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356
Επειδη ομως εχει την εικονα και την συμπεριφορα αυτη, γι αυτο την θυμασαι και την αναφέρεις. Σε ιντριγκαρει. Αλλιως δεν θα την προσεχες καν. Αν ηταν καμια φοβισμενη κακομοιρα, ούτε θα γνωριζες την υπαρξη της. Σωστα? Να τα λεμε ολα.

Μα φυσικά Άλεξ. Λες το αυτονόητο. Τι θα με ιντρίγκαρε; Καμιά κακομοίρα; Αλλά όχι να μου προβάλεις το πουτανέ σου το στυλάκι και όταν στη πέφτουμε να μας κάνεις πέρα...και όχι μόνο εμάς όλους σχεδόν

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μα φυσικά Άλεξ. Λες το αυτονόητο. Τι θα με ιντρίγκαρε; Καμιά κακομοίρα; Αλλά όχι να μου προβάλεις το πουτανέ σου το στυλάκι και όταν στη πέφτουμε να μας κάνεις πέρα...και όχι μόνο εμάς όλους σχεδόν

τυπε σου ειπα, στο αριστερο σου αρχιδι!

το δεξι αρχιδι το εχουμε για τα καλα μουνια  :hi:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τι πιθανότητες έχουν οι παντρεμένες να ξενογαμηθούν αν σε γουστάρουν ?  :zfuck:
σπάνιο η συχνό φαινόμενο λέτε ?

δεν τρέχει τίποτα απλά έτσι μου ρθε  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356

Αν μια γκόμενα σε γουστάρει είτε είναι ελευθερη είτε παντρεμένη είναι μια καλή αρχή για τον σκοπό που αναφέρεις. Αν δε σε γουστάρει άστα να πάνε. Μπουρδέλα και ξερό ψωμάκι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Δεν ειναι θεμα πιθανοτητων.

ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι διαθεσιμες αν τις πετυχεις την καταλληλη στιγμη, την καταλληλη συγκυρια και φερθείς κατάλληλα. Παντρεμενες και μη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.186
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι θεμα πιθανοτητων.

ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι διαθεσιμες αν τις πετυχεις την καταλληλη στιγμη, την καταλληλη συγκυρια και φερθείς κατάλληλα. Παντρεμενες και μη.

Και να σε γουστάρουν κάπως ή να σε θέλουν κάπως κλπ.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Η παντρεμένη που δεν θέλει να διαλύσει το σπίτι της γαμιέται όταν εμπιστευτεί

Aribas

Μέλος
Εγγρ.