iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Δεν ειμαστε καλα.
Και οι τρεις τύποι την απερριψαν την κοπελα?
Γεμισαμε πούστηδες?
Τυπε ευτυχως εδω μεσα δεν εχουμε τετοιους. :S :S :S
Δεν ειμαστε καλα.
Γεμισαμε πούστηδες?
Ενταξει, προφανως αν γυρισαν εκατο σκηνες διαλεξαν τις 4 που η κοπελα μπαινει μεσα...Ρε τυπε τι συγκρινεις τωρα?
Ειναι γνωστο οτι στις Αμερικανιδες θες πολυ μπλα μπλα για να τις ριξεις.. :S :S :S
Θυμαμαι τον επικό καυγά του Λίλα με τον Λεγκολας, όπου ο τελευταιος ελεγε για τον πρωτο οτι δεν ειναι ομοφυλοφιλος απλα απλο κροσσάκι.Τυπε ευτυχως εδω μεσα δεν εχουμε τετοιους. :S :S :S
Τύπε το να σου την πεσει γυναικα και δη εμφανισιμη και να πεις οχι ειναι αμαρτημα καθοσιώσεως.οι αμερικανες ειναι πολυ πεφτικες. αμα εισαι εμφανισημος δεν ειναι κατι σπανιο.
Kαλα αυτα τα βιντεο ειναι και καπως φτιαχτα,οχι οτι ειναι στημενα απαραιτητα,απλα υπηρξαν αλλες 97 περιπτωσεις που ειπαν ναι με τη μια στη γκομενα και δεν τους δειξανε ποτε,αντιθετα προβαλουν μονο τις εξαιρεσεις,ε στους 100 τωρα θα βρεθει και ενας μαλακας μισοπαρθενος,ενας γκευ και ενας χεστης που φοβαται την γυναικα του (τουλαχιστον)Δεν ειμαστε καλα.
Γεμισαμε πούστηδες?
Τύπε το να σου την πεσει γυναικα και δη εμφανισιμη και να πεις οχι ειναι αμαρτημα καθοσιώσεως.
Ο αντρας δεν δικαιουται να πει οχι. Ειναι ντροπή.
Τύπε το να σου την πεσει γυναικα και δη εμφανισιμη και να πεις οχι ειναι αμαρτημα καθοσιώσεως.
Ο αντρας δεν δικαιουται να πει οχι. Ειναι ντροπή.
Θυμαμαι τον επικό καυγά του Λίλα με τον Λεγκολας, όπου ο τελευταιος ελεγε για τον πρωτο οτι δεν ειναι ομοφυλοφιλος απλα απλο κροσσάκι.
παιδες χωθείτε στις ελληνιδες και θα δειτε αποτελέσματα, φιλοι μου δεν προλβαινουν να πηδανε διψασμενα γκομενακια που δε βρισκουν αντρα,αφου ολοι γαμανε σε μπουρδελα ή είναι κλεισμενοι σπιτι και παιζουν πλειστεισον κοτζαμ μαντράχαλοι , γαμανε οσοι μεινανε να τους την πεφτουνε
νομιζω ο τυπος αλεξ θελει να πει οτι δεν ειναι θεμα συμφεροντος (ομορφη λεω ναι - ασχημη λεω οχι) αλλα ειναι θεμα αρχηςαναλογα τη διατροφη σου. αμα συνηθως τρως τραχανα ή αμα τρως φιλετα αναλογα θα πεις και οχι.
παιδες χωθείτε στις ελληνιδες και θα δειτε αποτελέσματα, φιλοι μου δεν προλβαινουν να πηδανε διψασμενα γκομενακια που δε βρισκουν αντρα,αφου ολοι γαμανε σε μπουρδελα ή είναι κλεισμενοι σπιτι και παιζουν πλειστεισον κοτζαμ μαντράχαλοι , γαμανε οσοι μεινανε να τους την πεφτουνε
τυπε κι εμενα ενας φιλος μου μου ελεγε οτι δεν προλαβαινει να γαμαει καυτα γκομενακιαπαιδες χωθείτε στις ελληνιδες και θα δειτε αποτελέσματα, φιλοι μου δεν προλβαινουν να πηδανε διψασμενα γκομενακια που δε βρισκουν αντρα,αφου ολοι γαμανε σε μπουρδελα ή είναι κλεισμενοι σπιτι και παιζουν πλειστεισον κοτζαμ μαντράχαλοι , γαμανε οσοι μεινανε να τους την πεφτουνε
που τις γνωριζουν τυπε
ο ενας γαμησε γκομενακι που της την επεσε στο σουπερμάρκετ, άλλος από φεισμουκ , άλλος το καλοκαρι σε γμνωριμιοα από μπιτς μπαρ, οπουδηποτε μπορειτε να γνωρισετε γκομενα φαντασια θελει
α πες μας ετσι...ο ενας γαμησε γκομενακι που της την επεσε στο σουπερμάρκετ, άλλος από φεισμουκ , άλλος το καλοκαρι σε γμνωριμιοα από μπιτς μπαρ, οπουδηποτε μπορειτε να γνωρισετε γκομενα φαντασια θελει
...αφου ολοι... είναι κλεισμενοι σπιτι και παιζουν πλειστεισον κοτζαμ μαντράχαλοι...
τυπε κι εμενα ενας φιλος μου μου ελεγε οτι δεν προλαβαινει να γαμαει καυτα γκομενακια
τον ειχα για θεο
μεχρι που μια μερα του επεσε απο το πορτοφολι ενα ληγμενο προφυλακτικο απο το 1999
α πες μας ετσι...
τυπε με τη φαντασια κι εγω γαμησα καυτη λατινοαμερικανα στην κοπακαμπανα
με την αννουλα τη βυζαρου απο τη γειτονια μου θα μου πεις πως θα γινει η δουλεια;
ο ενας γαμησε γκομενακι που της την επεσε στο σουπερμάρκετ, άλλος από φεισμουκ , άλλος το καλοκαρι σε γμνωριμιοα από μπιτς μπαρ, οπουδηποτε μπορειτε να γνωρισετε γκομενα φαντασια θελει