master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Σχεδον 4 ωρες για την Μπρατισλαβα.η σλοβακια ποση ωρα ειναι απο πραγα με το τρενο
Σχεδον 4 ωρες για την Μπρατισλαβα.η σλοβακια ποση ωρα ειναι απο πραγα με το τρενο
Σχεδον 4 ωρες για την Μπρατισλαβα.
Δεν ξερω μαν δεν εμενα εκει σλοβακια εμενα.ενοικιο στην πραγα ποσο ειναι
Οι Αλβανιαρες εχουν το μυαλο τους ΜΟΝΟ στο λεφτα. Και οταν λεμε ΜΟΝΟ εννοουμε ΜΟΝΟ.
Οι μεγαλυτερες καριολες ψωναρες και βρωμιαρες
Η μόνη λύση είναι ο σκουπιδοτενεκές στην γωνία,Φυλής/Φωκαίας....Tι μπουκοταζ; Δηλαδη να αρχισουν να γαμαν ολοι οι πιρφοροι στα μπουρδελα για καποιο διαστημα;
Θα αρχισουν να πιρφοριζουν με τις πουτανες... Και θα παμε εμεις μετα και με 20 ευρω θα καθονται 4 λεπτα στο δωματιο με υπεραπλο προγραμμα...
Αστο καλυτερα...
Σου λεω η πιρφορια δε θεραπευεται ειναι καρκινος.
Η μονη λυση ειναι ο Καιαδας
Θεμελιώδες πρόβλημα είναι (και το'χω ξαναγράψει) να βρούμε πρωτίστως τι φταίει μ'εμάς... Όλοι λίγο πολύ προσπαθούμε να βρούμε τη μαγική εξίσωση που θα έχει τους παρακάτω όρους:α) Να βρούμε μια γκόμενα που να μας αρέσει οπτικά και να μας καβλώνει.β) Να βρούμε μια γκόμενα που να μην μας... ξενερώνει,να μας καλύπτει συναισθηματικά και να μας ανεβάζει τον αντρικό εγωισμό.γ)Να βρούμε μια γκόμενα η οποία θα μας είναι πιστή,αλλά αυτό δεν το επιθυμούμε για την γκόμενα του κολλητού,του γείτονα,του συναδέλφου,κ.ο.κ.,που μας καυλαντίζει με την πρώτη ευκαιρία,και αφήνει υπονοούμενα και υποσχέσεις για... βρώμικα κόλπα.Μα εδώ και 7 χρόνια ακόμα να βρούμε τι τρέχει με τις ελεεινίδες;
Πριν λιγες μερες, εγαμηθη απο τον εξωθεσμικο μου φιλο, τον Στρατηγο πορνοκαταδρομων, αλβανιαρα καπου στην Κολωνου.
Ακα με κρεμπιε με εξτραδακι 50 ευρω
Την ωρα που τη γαμαγε εκεινη του φωναζε "Πες μου οτι εχεις πολλα λεφτα, πες μου οτι εισαι επιχειρηματιας" και κατι τετοια, ετσι καυλωνε η καριολα
να τις γαμείτε και να υπομένετε καρτερικά τις απαιτήσεις τους φίλοι πιρφόροι
γιατί όσο μένουν αγάμητες τρώμε υστερικές καραμούζες όλοι οι υπόλοιποι
στην υγειά των πιρφόρων
ουτε με πυρηνικη καταστροφη μποιΑν χρεοκοπήσουμε, λες να αλλάξουν τροπάρι μύστη;
ουτε με πυρηνικη καταστροφη μποι
Αν χρεοκοπήσουμε, λες να αλλάξουν το τροπάρι μύστη;
τι περιμενεις απο αιγοκερινα ρε φιλεη ξινίλα στο μεγαλείο της.
ελλεινιδες γαμω το σπιτι σας!