You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
μηπως να αλλάξουμε το θεμα σε τι τρέχει μ' εμάς???
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
της αρεσε η κουβεντα και τον αγαπησε.δε σε καταλαβαινω τυπε" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Εδω βριζουν τις ελληνιδες...γιατι ως γνωστον οι ξενες ειναι λιγοτερο συμφεροντολογες και τους εκμεταλευονται λιγοτερο!!
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
οι ελλεινιδες ειναι κακια φαραΕδω βριζουν τις ελληνιδες...γιατι ως γνωστον οι ξενες ειναι λιγοτερο συμφεροντολογες και τους εκμεταλευονται λιγοτερο!!
mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οι ελλεινιδες ειναι κακια φαρα
Γιατι κανετε ολο γενικευσεις (βεβιασμενες και επισφαλης) δεν μπορω να καταλαβω...
ενω οι αλλες οχι ε;Μονο οι ελληνιδες
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
και οι ελληνες δεν πανε πισω.μη νομιζεις οτι κραζω μονο της ελληνιδες.αυτες παίρνουν πατηματα απο καληνυχτακιδες μουνοδουλους και εχουν γινει ετσι οπως ειναι.και οι ξενες μπορει να εχουν ψηλα τον αμανε αλλα σιγουρα οχι στο βαθμο που τον εχουν οι ελληνιδες στο θεο και χωρις λογοΓιατι κανετε ολο γενικευσεις (εσφαλμενες και επισφαλης) δεν μπορω να καταλαβω...
ενω οι αλλες οχι ε;Μονο οι ελληνιδες
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 573
- Πόντοι
- 306
Αφήστε τις Ελληνίδες με το νινί στο χέρι... είναι η καλύτερη τακτική.. Δυστυχώς για αυτές κάτι Ρωσσίδο-Σέρβο-Ρουμάνο-Πολωνές άνοιξαν τα μάτια στον Έλληνα. Για να το θέσω καλύτερα του πέταξαν τα μάτια έξω. Σε μερικά ακόμα χρονάκια θα έχουν πάρει το μάθημά τους και οι ανέραστες και κομπλεξικές Ελληνίδες.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
Αφήστε τις Ελληνίδες με το νινί στο χέρι... είναι η καλύτερη τακτική.. Δυστυχώς για αυτές κάτι Ρωσσίδο-Σέρβο-Ρουμάνο-Πολωνές άνοιξαν τα μάτια στον Έλληνα. Για να το θέσω καλύτερα του πέταξαν τα μάτια έξω. Σε μερικά ακόμα χρονάκια θα έχουν πάρει το μάθημά τους και οι ανέραστες και κομπλεξικές Ελληνίδες.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
τυπε δεν εχουν ολοι την χαρη σουΡε μαλακες που ειναι οι ανεραστες ελληνιδες.Μονο εγω πετυχαινω καυλιαρες;
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οταν φανταζεσε μονο καυλιαρες υπαρχουν...Ρε μαλακες που ειναι οι ανεραστες ελληνιδες.Μονο εγω πετυχαινω καυλιαρες;
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Ρε μαλακες που ειναι οι ανεραστες ελληνιδες.Μονο εγω πετυχαινω καυλιαρες;
Τυπε ολοι γαμανε απλα ετσι γκρινιαζουνε :S
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 5.827
Τις οποίες που μπορείς να τις γνωρίσεις εκτός μέσα από τα μπουρδέλα και τα στούντιο;Αφήστε τις Ελληνίδες με το νινί στο χέρι... είναι η καλύτερη τακτική.. Δυστυχώς για αυτές κάτι Ρωσσίδο-Σέρβο-Ρουμάνο-Πολωνές άνοιξαν τα μάτια στον Έλληνα. Για να το θέσω καλύτερα του πέταξαν τα μάτια έξω. Σε μερικά ακόμα χρονάκια θα έχουν πάρει το μάθημά τους και οι ανέραστες και κομπλεξικές Ελληνίδες.
Πλάκα-πλάκα τελευταία τα dating sites, όπως το badoo, έχουνε πήξει στις ξένες.
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 573
- Πόντοι
- 306
Ρε μαλακες που ειναι οι ανεραστες ελληνιδες.Μονο εγω πετυχαινω καυλιαρες;
Οι καυλιάρες Ελληνίδες είναι μόνο κάτι μιλφ ή προμιλφ παρατημένες, χωρισμένες με κάτι πατσιές να, που αν τις κοστολογούσες σαν CG δεν θα έπιαναν πάνω από 25 ευρώ.
Οι υπόλοιπες πιτσιρίκες (εως 30) είναι υπερκαβαλημένες και αν καταφέρεις να τις φτάσεις στο κρεβάτι είναι του τύπου: "αχ μη πονάω", "αχ σιχαίνομαι να το βάλω στο στόμα μου", "μηηη θα μου χαλάσεις το μαλλί", "σιγά το μεϊκ απ" και ένα κάρο παπαριές. Μόνο πόζα και πρόζα..
Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά εγώ περιγράφω τον κανόνα..
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Οι καυλιάρες Ελληνίδες είναι μόνο κάτι μιλφ ή προμιλφ παρατημένες, χωρισμένες με κάτι πατσιές να, που αν τις κοστολογούσες σαν CG δεν θα έπιαναν πάνω από 25 ευρώ.
Οι υπόλοιπες πιτσιρίκες (εως 30) είναι υπερκαβαλημένες και αν καταφέρεις να τις φτάσεις στο κρεβάτι είναι του τύπου: "αχ μη πονάω", "αχ σιχαίνομαι να το βάλω στο στόμα μου", "μηηη θα μου χαλάσεις το μαλλί", "σιγά το μεϊκ απ" και ένα κάρο παπαριές. Μόνο πόζα και πρόζα..
o majestic eisai file?
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
σωστος τυπρΟι καυλιάρες Ελληνίδες είναι μόνο κάτι μιλφ ή προμιλφ παρατημένες, χωρισμένες με κάτι πατσιές να, που αν τις κοστολογούσες σαν CG δεν θα έπιαναν πάνω από 25 ευρώ.
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 573
- Πόντοι
- 306
Οποια γυναικα πατησει το ποδι της στο Ελλαντα, γινεται καριολα. Και φυσικα την ευθυνη την εχει ο καθυστερημενος Ελληνας πιρφορος.
Εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο απ ολες την ψωνιζουν οι μαλακισμενες οι αλβανιαρες. Γινονται χειροτερες κ απ τις ελλεινιδες
Σωστότατος
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME