Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οποια γυναικα πατησει το ποδι της στο Ελλαντα, γινεται καριολα. Και φυσικα την ευθυνη την εχει ο καθυστερημενος Ελληνας πιρφορος.
Εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο απ ολες την ψωνιζουν οι μαλακισμενες οι αλβανιαρες. Γινονται χειροτερες κ απ τις ελλεινιδες

φιλε σε ποια χωρα να πορνομεταναστευσω?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οποια γυναικα πατησει το ποδι της στο Ελλαντα, γινεται καριολα. Και φυσικα την ευθυνη την εχει ο καθυστερημενος Ελληνας πιρφορος.
Εχω παρατηρησει οτι περισσοτερο απ ολες την ψωνιζουν οι μαλακισμενες οι αλβανιαρες. Γινονται χειροτερες κ απ τις ελλεινιδες
:hi: :hi:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.359
Πόντοι
506
οι μουνοδουλοι χαλασανε την πιατσα κοπμρα.οσο για τς αλαβανιδες δε ξερω τωρα τελευταια δεν εχω αλβανιδες στον κυκλο μου

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
οι μουνοδουλοι χαλασανε την πιατσα κοπμρα.οσο για τς αλαβανιδες δε ξερω τωρα τελευταια δεν εχω αλβανιδες στον κυκλο μου

χαχαχχα εκλαψα προσφατα με μια αλβανιδα που πηγα...για μια ωριτσα την κρατησα....πιτσιρικα...και της λεω να ανανεωσουμε την συναντηση για ενα 2ωρακι στα 250 την επομενη φορα...τι λες...

και μου πεταει το γαματο και λιωνω..."τι 250 ρε....300 ρε μαλακα " χαχαχχααχ ενταξει δεν υπαρχει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
χαχαχχα εκλαψα προσφατα με μια αλβανιδα που πηγα...για μια ωριτσα την κρατησα....πιτσιρικα...και της λεω να ανανεωσουμε την συναντηση για ενα 2ωρακι στα 250 την επομενη φορα...τι λες...

και μου πεταει το γαματο και λιωνω..."τι 250 ρε....300 ρε μαλακα " χαχαχχααχ ενταξει δεν υπαρχει
ε οχι κ ''ρε''...ετσι επρεπε να της πεις.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.359
Πόντοι
506

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φανταζομαι οτι θα της τα δωσεις μη το στενοχορισεις το κοριτσακι :dancing:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.359
Πόντοι
506
Οι Αλβανιαρες εχουν το μυαλο τους ΜΟΝΟ στο λεφτα. Και οταν λεμε ΜΟΝΟ εννοουμε ΜΟΝΟ.
Οι μεγαλυτερες καριολες ψωναρες και βρωμιαρες
σημερα πανω κατω ελληνιδες αλβανιδες περιπου τα ιδια σκατα ειναι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.863
Πόντοι
5.827
Ένα μποϋκοτάζ θέλουν όλες οι καλαμοκαβαλημένες, ψωνάρες, ανέραστες, ξινές, κομπλεξικές για να στρώσουν.  :thumbsup: :ak:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.863
Πόντοι
5.827

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Μονο αν πεταξουμε ολους τους πιρφορους στον Καιαδα θα στρωσουν. Οσο υπαρχουν πιρφοροι δεν θα αλλαξει κατι

Νομίζω οι πιρφόροι αρχίζουν και εξαφανίζονται γιατί δεν τους έχει μείνει φράγκο ούτε για χαρτί να κλάψουν...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.359
Πόντοι
506
Νομίζω οι πιρφόροι αρχίζουν και εξαφανίζονται γιατί δεν τους έχει μείνει φράγκο ούτε για χαρτί να κλάψουν...
θα ηθελα πολυ να το πιστεψω αυτο αλλα δε νομιζω να πολυισχυει :-

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Και χωρις λεφτα μια χαρα πιρφοριζουν...
Πιρφορια δεν ειναι μονο τα δωρα κλπ κλπ
Πιρφορια ειναι η πληρης υποταγη στο μουνι, η φιλοσοφια οτι το μουνι ειναι κατι ανωτερο απο σενα και πρεπει να το υπηρετεις.

Το νιμού φίλε μου είναι σαν μια ηλεκτρική σκούπα 10.000W που ρουφάει ευρώ... χεσμένο τον έχει τον απένταρο μουνόδουλο.. τον χρησιμοποιεί για να τραβήξει την προσοχή του φραγκάτου γαμιά.. Όσο ο φραγκάτος κρατάει τις ισσοροπίες και δε γίνεται και αυτός με τη σειρά μου μουνόδουλος τότε αρχίζουμε να μπαίνουμε στο σωστό το δρόμο. 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.863
Πόντοι
5.827
Tι μπουκοταζ; Δηλαδη να αρχισουν να γαμαν ολοι οι πιρφοροι στα μπουρδελα για καποιο διαστημα;
Θα αρχισουν να πιρφοριζουν με τις πουτανες... Και θα παμε εμεις μετα και με 20 ευρω θα καθονται 4 λεπτα στο δωματιο με υπεραπλο προγραμμα...
Αστο καλυτερα...
Σου λεω η πιρφορια δε θεραπευεται ειναι καρκινος.
Η μονη λυση ειναι ο Καιαδας
Μποϋκοτάζ, δηλαδή να απέχουμε κανένα χρόνο από όλες τις ξενέρωτες/ψωνάρες/κομπλεξικές/αγενείς/ανοργασμικές και να ασχολούμαστε μόνο με τις "νορμάλ", ή έστω αυτό το διάστημα να εκτονωνόμαστε στα μπουρδέλα. Τώρα σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Αν ο πιρφόρος ΄πάει στο μπουρδέλο, θα το κάνει κι αυτό σαν τη μούρη του. Δηλαδή εσύ τι λύση προτείνεις; Ο καθένας από μας να εκτελέσει εν ψυχρώ τους πιρφόρους στον κοινωνικό του κύκλο;  :2funny: Ίσως το φαινόμενο της πιρφορίασης εξαλειφόταν με τίποτα dating σεμινάρια με συμβουλευτική καθοδήγησή για το πως να συμπεριφερόμαστε σωστά στις γυναίκες.

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555

Γιάννη άμα πεις πχ στη Βαλέρια η το Αλικάκι για 2 ή 3 ώρες, τι τιμή νομίζεις θα σου πούνε; 150 και 200 αντίστοιχα; H 200 και 300 αντίστοιχα; Το ίδιο κάνει και αυτή που ανέφερες ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οι καυλιάρες Ελληνίδες είναι μόνο κάτι μιλφ ή προμιλφ παρατημένες, χωρισμένες με κάτι πατσιές να, που αν τις κοστολογούσες σαν CG δεν θα έπιαναν πάνω από 25 ευρώ.

Οι υπόλοιπες πιτσιρίκες (εως 30) είναι υπερκαβαλημένες και αν καταφέρεις να τις φτάσεις στο κρεβάτι είναι του τύπου: "αχ μη πονάω", "αχ σιχαίνομαι να το βάλω στο στόμα μου", "μηηη θα μου χαλάσεις το μαλλί", "σιγά το μεϊκ απ" και ένα κάρο παπαριές. Μόνο πόζα και πρόζα..

Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά εγώ περιγράφω τον κανόνα..
Μπορει να το βλεπεις ετσι εσυ ρε μαν γιατι μονο κατι τετοιες μπορει να καταφερνεις.Μια χαρα καυλιαρες ειναι οι πιτσιρικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom