Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
αυτά τα πρανκς παντως παιζουν πολύ εξωτερικο .τωρα ποια είναι στημενα και ποια αληθινα ,τρεχα γυρευεxaxa το πες και το κανες!![]()
αμα στειλουμε τον σλβιανκα να πλακωνει στις μαπες πιρφοραγαπουληδες και μετα τους λεμε οτι ειναι πρανκ δε θα εχει πλακα?αυτά τα πρανκς παντως παιζουν πολύ εξωτερικο .τωρα ποια είναι στημενα και ποια αληθινα ,τρεχα γυρευε
αυτά τα πρανκς παντως παιζουν πολύ εξωτερικο .τωρα ποια είναι στημενα και ποια αληθινα ,τρεχα γυρευε
στημενο είναι ρε μινωταυρε19 χρονών και ψιλοχαζοχαρούμενη! Μυαλά λυκείου, φυσικά και δεν θα νοιάζεται για το χρήμα!
στημενο είναι ρε μινωταυρε
η ελλεηνιδα είμαι,πηγαινα να φαω 2 mcchicken και πατατες με κετσαπΕσύ είσαι ο μουσάτος στο βίντεο ή εσύ το τραβούσες?![]()
η ελλεηνιδα είμαι,πηγαινα να φαω 2 mcchicken και πατατες με κετσαπ
μολις σταματησω να ξερναω θα σας απαντήσω..στημένα είναι τα περισσότερα τα βιντεακια του συγκεκριμένου τύπου.φτηνες απομιμήσεις του εξωτερικού.οχι ότι είναι δύσκολο να πάρεις τηλέφωνο ελλαδα .το θέμα είναι οι διαδικασίες και τα εξοδα που θα σε βάλει η αλλη να κάνεις μέχρι να βεβαιωθει ότι σε έχει κάνει το σκυλακι της για να σου δώσει την πολύτιμη τρύπα της.
ποιος ειναι αυτος ο πιρφοροξεφτιλας πες μας να τον εκτελεσουμε ομαδικα εδω τα παιδια του σαιτ![]()
είμαι αγριος τύποςείσαι απαξιωτικός. :S
η ελλεηνιδα είμαι,πηγαινα να φαω 2 mcchicken και πατατες με κετσαπ
πολλές οι πιθανότητες.ειδικα με τη πείνα που πέφτει.στην Ισλανδία ολες οι γκομενες στα κλαμπ σου κωλοτριβονται για να σου αποσπούν τσάμπα ποτα.Εγω μαν πιστευω οτι του εκανε τα γλυκα ματια για τζαμπα μπεργκερ εσυ τι λες?
πολλές οι πιθανότητες.ειδικα με τη πείνα που πέφτει.στην Ισλανδία ολες οι γκομενες στα κλαμπ σου κωλοτριβονται για να σου αποσπούν τσάμπα ποτα.