Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
που να δεις αλασκα τι γινεται ολες τριβονταν στο πουλι μου για να μου αποσπουν ψαρια κ δερμα φωκιας
Αλάσκα δε ξερω :P.παντως οι Ελληνίδες είναι πιο ευκολες από νορβηγιδες .σουηδιζες .γερμανιδες. ισλανδες.φιλανδες κλπ

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
Και για να ευθυμήσουμε και λίγο, δείτε μερικές απίστευτες απαντήσεις παιδιών σε ερωτήσεις περί γάμου:
(Όλα είναι ωραία και έχουν δόσεις αλήθειας.Ξεχώρισα αυτό που έβαλα σε κόκκινο για να δείτε από ποιά ηλικία τα "ποτίζουν" με τον "ιό"...
:2funny:  )

-Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;

-Στα 23 γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς..
Σοφία,9 ετών.

-Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;

-Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι..
Λευτέρης,7 ετών.

-Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;

-Και οι δύο δε θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι γιατί μ' εμένα μου λένε είναι σαν έχουν 3 παιδιά..
Νικόλας, 6 ετών.

-Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;

-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα..
Θανάσης,10 ετών.

-Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;

-Όταν είναι πολύ πλούσιος..
Νεφέλη,7 ετών.

-Όταν γίνει 18 χρόνων γιατί αλλιώς θα πας φυλακή..
Μιχάλης,7 ετών.

-Δεν ξέρω αλλά αν φιλήσεις κάποια πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά..
Πάνος, 6 ετών.

-Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;

-Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται..
Λίνα, 9 ετών.

-Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;

-Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ..
Θωμάς, 9 ετών.
Πηγή:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1

Κάποια σχόλιά μου σε κόκινο παραπάνω.
Mindreader άλλο εννοούσα.Το ότι έχω πετύχει περιστατικά με φίλους-γνωστούς που άλλαξαν μυαλά προφανώς και δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν όλοι.Εξάλλου θα αναιρούσα τον ίδιο μου τον εαυτό που έγραψα περί απόλυτης γνώμης.Σκέψου το σαν απάντηση σε αυτούς που ίσως και λόγω των προσωπικών τους εμπειριών
θεωρούν ότι όλες οι καταστάσεις-άνθρωποι είναι ίδιοι.Οπότε και εγώ λόγω τον προσωπικών μου εμπειριών θα πρέπει να θεωρώ ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουν το ίδιο (σε περίπτωση που τους κάτσει καμία γκόμενα).Δεν το διατύπωσα σωστά στην προηγούμενη απάντηση.Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και για να ευθυμήσουμε και λίγο, δείτε μερικές απίστευτες απαντήσεις παιδιών σε ερωτήσεις περί γάμου:
(Όλα είναι ωραία και έχουν δόσεις αλήθειας.Ξεχώρισα αυτό που έβαλα σε κόκκινο για να δείτε από ποιά ηλικία τα "ποτίζουν" με τον "ιό"...
:2funny:  )

-Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;

-Στα 23 γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς..
Σοφία,9 ετών.

-Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;

-Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι..
Λευτέρης,7 ετών.

-Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;

-Και οι δύο δε θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι γιατί μ' εμένα μου λένε είναι σαν έχουν 3 παιδιά..
Νικόλας, 6 ετών.

-Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;

-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα..
Θανάσης,10 ετών.

-Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;

-Όταν είναι πολύ πλούσιος..
Νεφέλη,7 ετών.

-Όταν γίνει 18 χρόνων γιατί αλλιώς θα πας φυλακή..
Μιχάλης,7 ετών.

-Δεν ξέρω αλλά αν φιλήσεις κάποια πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά..
Πάνος, 6 ετών.

-Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;

-Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται..
Λίνα, 9 ετών.

-Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;

-Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ..
Θωμάς, 9 ετών.
Πηγή:

:2funny:

ολες οι απαντησεις θεικες...
τα γλυκουλια

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Για μένα οι Ελληνίδες μια ζώη θα είναι κακότροπες, αγενείς ,κακομαθημένες, ηλίθιες και κτλ. Πάλι καλά που υπάρχουν τα στουντιοκόριτσα και ξεσπάμε. Το θέμα είναι οτι εγώ θέλω ΚΑΠΟΤΕ να κάνω οικογένεια.

Με τόσα ζώα που κυκλοφορούν δεν το βλέπω δυστυχώς. Εκτός και αν παντρευτώ κανά στουντιοκόριτσο, μόνο έτσι... :headbang:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Το θέμα είναι οτι εγώ θέλω ΚΑΠΟΤΕ να κάνω οικογένεια.

Kαι να κανεις για λιγο θα ειναι μεχρι να χωρισεις.......max 3-5 χρονια....

Θα εισαι χωρισμενος με ενα παιδι και θα πληρωνεις......και θα πληρωνεις......

Τιποτα καινουργιο,κλασσικα πραγματα....

Αποτελεσματα χαμηλου iq/αγνοιας/βλαχιας/ηλιθιοτητας/τυφλωσης......πλυσης εγκεφαλου.....

Μονοι κερδισμενοι:
Η γυναικα....

Οι παπαδες κλπ και οι δικηγοροι.....

Οσοι δεν εχουν μυαλο αυτα παθαινουν..........

Καλα να παθουν δεν τους λυπαμαι...

Και λιγα ειπα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Για μένα οι Ελληνίδες μια ζώη θα είναι κακότροπες, αγενείς ,κακομαθημένες, ηλίθιες και κτλ. Πάλι καλά που υπάρχουν τα στουντιοκόριτσα και ξεσπάμε. Το θέμα είναι οτι εγώ θέλω ΚΑΠΟΤΕ να κάνω οικογένεια.

Με τόσα ζώα που κυκλοφορούν δεν το βλέπω δυστυχώς. Εκτός και αν παντρευτώ κανά στουντιοκόριτσο, μόνο έτσι... :headbang:
Ε τοτε γιατι δεν κανεις οικογενεια με καμια ξένη τύπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Φιλε deus, γιατι οχι και ενα στουντιοκοριτσο?
Θυμαμαι την μητερα ενος φιλου μου, φανατικου εργενη που δεν ηθελε να παντρευτει με τιποτα.
Του ελεγε εκεινη "βρε παιδι μου, παντρεψου καποια. Παρε εστω και ενα κοριτσι απο οικο ανοχης, να κανουμε και μια καλη πραξη!"

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε deus, γιατι οχι και ενα στουντιοκοριτσο?
Θυμαμαι την μητερα ενος φιλου μου, φανατικου εργενη που δεν ηθελε να παντρευτει με τιποτα.
Του ελεγε εκεινη "βρε παιδι μου, παντρεψου καποια. Παρε εστω και ενα κοριτσι απο οικο ανοχης, να κανουμε και μια καλη πραξη!"
Τον είχε πάρει γραμμη η μανα για μπουρδελιαρη!!  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ωωωω ειναι και αποψε η μικρουλα κοντα μας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom