Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οσοι θέλετε να κάνετε σχέση δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πολλες απο τις κοπελες εκει εξω εχουν παει με τουλάχιστον 5 αντρες πριν απο εσας.εχει γεμίσει ο τόπος πουτανακια.να προσέχετε :hi:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 00000.jpg
    00000.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 12

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
η ψυχολογικη βια των ελλεηνιδων συνεχιζεται παντως μεσω fb  :S :S :S :S :S

Τύπε μου θύμισες μία είδηση πριν χρόνια στην τηλεόραση όταν ήμουν πιτσιρικάς με μία φασόλα και φρικτά άσχημη ελλεηνίδα που έριξε καυτά λάδια από το τηγάνι στα μούτρα του χοντρού και τρισφάλακρου χωριαταρά γαμιά της. Ενώ του γάμησε τα μούτρα κιάλλο τα ξαναβρήκαν και μετά από λίγο καιρό του ξανάριξε λάδια στα μούτρα. Τον γάμησε στα εγκαύματα!  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• ελλεηνιδες.jpg
    ελλεηνιδες.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 15

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε μου θύμισες μία είδηση πριν χρόνια στην τηλεόραση όταν ήμουν πιτσιρικάς με μία φασόλα και φρικτά άσχημη ελλεηνίδα που έριξε καυτά λάδια από το τηγάνι στα μούτρα του χοντρού και τρισφάλακρου χωριαταρά γαμιά της. Ενώ του γάμησε τα μούτρα κιάλλο τα ξαναβρήκαν και μετά από λίγο καιρό του ξανάριξε λάδια στα μούτρα. Τον γάμησε στα εγκαύματα!  :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang:  :think: :think: :think: :idiot: :idiot: :idiot:

πλακα κανεις  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Οσοι θέλετε να κάνετε σχέση δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πολλες απο τις κοπελες εκει εξω εχουν παει με τουλάχιστον 5 αντρες πριν απο εσας.εχει γεμίσει ο τόπος πουτανακια.να προσέχετε :hi:
Αυτό τώρα τι είδους νουθεσία είναι;Από τη μια τις κατηγορούμε ότι είχαν άλλους άντρες πριν από εμάς,κι από την άλλη ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχουν και τόση ανάγκη το σεξ...  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτό τώρα τι είδους νουθεσία είναι;Από τη μια τις κατηγορούμε ότι είχαν άλλους άντρες πριν από εμάς,κι από την άλλη ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχουν και τόση ανάγκη το σεξ...  :think:

τρολια ειναι τυπε  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
  εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλακες που θα φορτωθουμε το πουτανακι μολις τελειώσει το ψωλοαρπαγμα? Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον οσοι σέβονται τον εαυτό τους ιδια άποψη με τη δικιά μου έχουν.
Μιλάμε πάντα για σχέση βέβαια.ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
  εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλακες που θα φορτωθουμε το πουτανακι μολις τελειώσει το ψωλοαρπαγμα? Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον οσοι σέβονται τον εαυτό τους ιδια άποψη με τη δικιά μου έχουν.
Μιλάμε πάντα για σχέση βέβαια.ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες :hi:
Πες μου τώρα τη μαγική συνταγή που κάποια περίμενε εσένα,τον άντρα της ζωής της δηλαδή,να τον γνωρίσει και να τον πετύχει με την πρώτη κάπου-κάπως-κάποτε,και μέχρι τότε στο φύλαγε για δώρο!Και κάνε βεβαίως και τον αντίστροφο συλλογισμό από τη δικιά σου μεριά... Αν μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ότι λέω παράλογα πράγματα,ευχαρίστως υπαναχωρώ!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πες μου τώρα τη μαγική συνταγή που κάποια περίμενε εσένα,τον άντρα της ζωής της δηλαδή,να τον γνωρίσει και να τον πετύχει με την πρώτη κάπου-κάπως-κάποτε,και μέχρι τότε στο φύλαγε για δώρο!Και κάνε βεβαίως και τον αντίστροφο συλλογισμό από τη δικιά σου μεριά... Αν μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ότι λέω παράλογα πράγματα,ευχαρίστως υπαναχωρώ!
δικαιώματα μας της να κάνει ό,τι θέλει και δικαιώματα μου να μη θέλω να φορτωθω μια χιλιοχυμενη πουτανα.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

τα γνησια αρσενικα ετσι σκεφτονται.
τωρα οι γυναικωτοι κ οι λοιπες παρακμιακες κωλοτρυπιδες που το παιζουν προοδευτικοι για να γαμησουν καμια πεθαμενη,ας κανουν οτι θελουν!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Δεν μου πολυπέφτει λόγος αλλά απλά απο περιέργεια.

Δεν καταλαβαίνεις ότι ο βασιλιάς του τρολ εδώ μέσα σε τρολάρει με συνεχείς μαλακίες ??

Τι κάθεσαι και απαντάς ??

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Δεν μου πολυπέφτει λόγος αλλά απλά απο περιέργεια.

Δεν καταλαβαίνεις ότι ο βασιλιάς του τρολ εδώ μέσα σε τρολάρει με συνεχείς μαλακίες ??

Τι κάθεσαι και απαντάς ??
Έχεις δίκιο,τι θέλω κι ανακατεύομαι!Με τον ανηψιό μου που είναι 7 χρονών καλύτερα συνεννοούμαι... :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom