You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
χα,χα...παντως εχει κωλαρα...![]()
η ψυχολογικη βια των ελλεηνιδων συνεχιζεται παντως μεσω fb :S :S :S :S :S
Συνημμένα
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μονο αυτο τις εμεινε το φεις...μολις καταρευσει κ αυτο θα αρχισουν τα ψυχοφαρμακαη ψυχολογικη βια των ελλεηνιδων συνεχιζεται παντως μεσω fb :S :S :S :S :S
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
η ψυχολογικη βια των ελλεηνιδων συνεχιζεται παντως μεσω fb :S :S :S :S :S
Τύπε μου θύμισες μία είδηση πριν χρόνια στην τηλεόραση όταν ήμουν πιτσιρικάς με μία φασόλα και φρικτά άσχημη ελλεηνίδα που έριξε καυτά λάδια από το τηγάνι στα μούτρα του χοντρού και τρισφάλακρου χωριαταρά γαμιά της. Ενώ του γάμησε τα μούτρα κιάλλο τα ξαναβρήκαν και μετά από λίγο καιρό του ξανάριξε λάδια στα μούτρα. Τον γάμησε στα εγκαύματα!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
μονο αυτο τις εμεινε το φεις...μολις καταρευσει κ αυτο θα αρχισουν τα ψυχοφαρμακα![]()
μα το δηλωνουν ευθεως πλεον
Συνημμένα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε μου θύμισες μία είδηση πριν χρόνια στην τηλεόραση όταν ήμουν πιτσιρικάς με μία φασόλα και φρικτά άσχημη ελλεηνίδα που έριξε καυτά λάδια από το τηγάνι στα μούτρα του χοντρού και τρισφάλακρου χωριαταρά γαμιά της. Ενώ του γάμησε τα μούτρα κιάλλο τα ξαναβρήκαν και μετά από λίγο καιρό του ξανάριξε λάδια στα μούτρα. Τον γάμησε στα εγκαύματα!![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
πλακα κανεις
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Αυτό τώρα τι είδους νουθεσία είναι;Από τη μια τις κατηγορούμε ότι είχαν άλλους άντρες πριν από εμάς,κι από την άλλη ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχουν και τόση ανάγκη το σεξ...Οσοι θέλετε να κάνετε σχέση δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι πολλες απο τις κοπελες εκει εξω εχουν παει με τουλάχιστον 5 αντρες πριν απο εσας.εχει γεμίσει ο τόπος πουτανακια.να προσέχετε![]()
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Αυτό τώρα τι είδους νουθεσία είναι;Από τη μια τις κατηγορούμε ότι είχαν άλλους άντρες πριν από εμάς,κι από την άλλη ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχουν και τόση ανάγκη το σεξ...![]()
τρολια ειναι τυπε
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πλακα κανεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι τύπε καθόλου πλάκα!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
όχι τύπε καθόλου πλάκα!
ποιος ειναι αυτος ο πιρφοροξεφτιλας πες μας να τον εκτελεσουμε ομαδικα εδω τα παιδια του σαιτ
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
μπολντυ τι λεει?αρχισες να βγαζεις σελφι σε παραλιες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλακες που θα φορτωθουμε το πουτανακι μολις τελειώσει το ψωλοαρπαγμα? Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον οσοι σέβονται τον εαυτό τους ιδια άποψη με τη δικιά μου έχουν.Αυτό τώρα τι είδους νουθεσία είναι;Από τη μια τις κατηγορούμε ότι είχαν άλλους άντρες πριν από εμάς,κι από την άλλη ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχουν και τόση ανάγκη το σεξ...![]()
Μιλάμε πάντα για σχέση βέβαια.ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Πες μου τώρα τη μαγική συνταγή που κάποια περίμενε εσένα,τον άντρα της ζωής της δηλαδή,να τον γνωρίσει και να τον πετύχει με την πρώτη κάπου-κάπως-κάποτε,και μέχρι τότε στο φύλαγε για δώρο!Και κάνε βεβαίως και τον αντίστροφο συλλογισμό από τη δικιά σου μεριά... Αν μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ότι λέω παράλογα πράγματα,ευχαρίστως υπαναχωρώ!εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλακες που θα φορτωθουμε το πουτανακι μολις τελειώσει το ψωλοαρπαγμα? Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον οσοι σέβονται τον εαυτό τους ιδια άποψη με τη δικιά μου έχουν.
Μιλάμε πάντα για σχέση βέβαια.ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες![]()
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δικαιώματα μας της να κάνει ό,τι θέλει και δικαιώματα μου να μη θέλω να φορτωθω μια χιλιοχυμενη πουτανα.Πες μου τώρα τη μαγική συνταγή που κάποια περίμενε εσένα,τον άντρα της ζωής της δηλαδή,να τον γνωρίσει και να τον πετύχει με την πρώτη κάπου-κάπως-κάποτε,και μέχρι τότε στο φύλαγε για δώρο!Και κάνε βεβαίως και τον αντίστροφο συλλογισμό από τη δικιά σου μεριά... Αν μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ότι λέω παράλογα πράγματα,ευχαρίστως υπαναχωρώ!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλακες που θα φορτωθουμε το πουτανακι μολις τελειώσει το ψωλοαρπαγμα? Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον οσοι σέβονται τον εαυτό τους ιδια άποψη με τη δικιά μου έχουν.
Μιλάμε πάντα για σχέση βέβαια.ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες![]()
τα γνησια αρσενικα ετσι σκεφτονται.
τωρα οι γυναικωτοι κ οι λοιπες παρακμιακες κωλοτρυπιδες που το παιζουν προοδευτικοι για να γαμησουν καμια πεθαμενη,ας κανουν οτι θελουν!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πες μου τώρα τη μαγική συνταγή που κάποια περίμενε εσένα,τον άντρα της ζωής της δηλαδή,να τον γνωρίσει και να τον πετύχει με την πρώτη κάπου-κάπως-κάποτε,και μέχρι τότε στο φύλαγε για δώρο!Και κάνε βεβαίως και τον αντίστροφο συλλογισμό από τη δικιά σου μεριά... Αν μου αποδείξεις με λογικά επιχειρήματα ότι λέω παράλογα πράγματα,ευχαρίστως υπαναχωρώ!
Δεν μου πολυπέφτει λόγος αλλά απλά απο περιέργεια.
Δεν καταλαβαίνεις ότι ο βασιλιάς του τρολ εδώ μέσα σε τρολάρει με συνεχείς μαλακίες ??
Τι κάθεσαι και απαντάς ??
Έχεις δίκιο,τι θέλω κι ανακατεύομαι!Με τον ανηψιό μου που είναι 7 χρονών καλύτερα συνεννοούμαι...Δεν μου πολυπέφτει λόγος αλλά απλά απο περιέργεια.
Δεν καταλαβαίνεις ότι ο βασιλιάς του τρολ εδώ μέσα σε τρολάρει με συνεχείς μαλακίες ??
Τι κάθεσαι και απαντάς ??