Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε αληθευει οτι φορας το κοκκινο σου μπουφανακι και πας για ψαρεμα πεστροφας? :S :S :S
προς το παρον πάω να την πέσω αντε καληνυχτα
τυπε αληθευει οτι φορας το κοκκινο σου μπουφανακι και πας για ψαρεμα πεστροφας? :S :S :S
δεν καταλαβαινω τι γράφεις πραγματικα μεθυσμενος μπαινεις εδω μέσα
Και φυσικά θα απορείς αν "συνάδελφοί" σου μπαίνουν εδώ και διαβάζουν τις Μαλακίες σου....
;)
βασικα οτι μου πει η μικρουλα θα κανω![]()
Να,γι αυτο σε συμπαθω![]()
![]()
Τέντωσε τον οσο δεν πάει τωρα που θα φυγω έχεις το ελευθερο![]()
και εγω...πολυ πλακα ορισμενοιΡε παιδιά σας παρακολουθώ κι έχω γαμηθεί στα γέλια!Αυτό το σάιτ είναι το καλύτερο του πλανήτη τελικά,δεν υπάρχει!![]()
Τέντωσε τον οσο δεν πάει τωρα που θα φυγω έχεις το ελευθερο![]()
ποιοι συναδελφοι μου ρε ? ποιος σου ειπε οτι ειμαι λιμενικος? θα ελεγα ποτε τη δουλεια μου εδω μεσα? οτι να ναι
Μην νομίζεις,όλοι,άσχετα αν δεν το παραδέχονται ευθέως,το ποιοτικό και gourmet γέυμα σε ακριβό εστιατόριο ψάχνουμε,αλλά επειδή ως γνωστόν η ποιότητα και η ποσότητα είναι έννοιες αντιστρόφως ανάλογες,βολευόμαστε με fast-food και άλλα ''βρώμικα'' από το να τρώμε με την άνεσή μας μια περιποιημένη και υγιεινή... φασολάδα!Από υπερβολές άλλο τίποτα.Βέβαια εντάξει οι περισσότερες είναι trollιες.O άλλος συγκρίνει το φαγητό με το γαμήσι.Φαντάσου τώρα να πήγαινες σε ένα μαγαζί να φας και να σου έλεγαν ότι έχεις 10 λεπτά(άντε 20 γιατί σε συμπαθήσαμε) για να φας το φαγητό.Ότι δεν προλάβεις να φας θα στο πάρουμε.
Και όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα.Όσους ξέρω που είχαν την ίδια λογική περί μπουρδέλων-γυναικών μόλις τους έκατσε καμία γκόμενα (Ελληνίδα) ξεχάσαν και τα μπουρδέλα και ότι άλλο έλεγαν.Μπορεί να μην είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που μιλάνε ανοιχτά για τέτοια θέματα αλλά 3-4 περιπτώσεις που τυχαίνει να γνωρίζω,άλλαξαν όλοι απόψεις μόλις βρήκαν γκόμενα.Μάγκες καλά κάνετε και γαμάτε σε studio κτλ.Και προφανώς οι περισσότεροι που γράφουν εδώ,άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο είναι του αθλήματος.Αλλά ένα πράγμα που έμαθα μεγαλώνοντας είναι να μην είμαι απόλυτος στης απόψεις μου.
Όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ,είναι δύσκολο στην εποχή μας να βρεις μια κοπέλα που αξίζει.Αλλά αν αναλογιστεί ο καθένας μας και στις άλλες ανθρώπινες σχέσεις που έχουμε (οικογενειακές,φιλικές κτλ.) ε δεν νομίζω ότι το ποσοστό των ανθρώπων που θεωρούμε ξηγημένους (κάτι που είναι υποκειμενικό) είναι και πολύ μεγάλο.Με την ίδια λογική να σταματήσουμε να ψάχνουμε για νέες φιλίες (η οποιαδήποτε άλλη μορφή ανθρώπινης σχέσης) γιατί οι περισσότεροι θα βγουν σκάρτοι
1. Από υπερβολές άλλο τίποτα.
Σε αυτο συμφωνούμε.
2.Και όσο περί καθαριότητας τι να πεις.Το κρεβάτι και το δωμάτιο του studio είναι πιο καθαρό από το σπίτι σου,οκ.
Αυτό εξαρτάται κυρίως απο το σπίτι σου, και δευτερευόντως απο το στούντιο.
3.Όσους ξέρω που είχαν την ίδια λογική περί μπουρδέλων-γυναικών μόλις τους έκατσε καμία γκόμενα (Ελληνίδα) ξεχάσαν και τα μπουρδέλα και ότι άλλο έλεγαν.
Περίμενε λίγο. Μη βιάζεσαι.![]()
Σε παραπέμπω σε σχετικό μου thread με τίτιλο ''Στις πόσες φορές βαριέται ένας άντρας μια γυναίκα''. Κυρίως μη ξεχνάς το δικό σου σχόλιο νούμερο 5 παρακάτω.
4.Μπορεί να μην είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που μιλάνε ανοιχτά για τέτοια θέματα αλλά 3-4 περιπτώσεις που τυχαίνει να γνωρίζω,άλλαξαν όλοι απόψεις μόλις βρήκαν γκόμενα.
Περίμενε λίγο. Μη βιάζεσαι.![]()
Σε παραπέμπω σε σχετικό μου thread με τίτιλο ''Στις πόσες φορές βαριέται ένας άντρας μια γυναίκα''. Κυρίως μη ξεχνάς το δικό σου σχόλιο νούμερο 5 παρακάτω.
5.Αλλά ένα πράγμα που έμαθα μεγαλώνοντας είναι να μην είμαι απόλυτος στης απόψεις μου.
Σε αυτο συμφωνούμε.
6.Όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ,είναι δύσκολο στην εποχή μας να βρεις μια κοπέλα που αξίζει.
Και σε αυτο συμφωνούμε.Οπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μου post στο ίδιο thread
εισαι λιμενικος.τελοςποιοι συναδελφοι μου ρε ? ποιος σου ειπε οτι ειμαι λιμενικος? θα ελεγα ποτε τη δουλεια μου εδω μεσα? οτι να ναι
εισαι λιμενικος.τελος
ποιοι συναδελφοι μου ρε ? ποιος σου ειπε οτι ειμαι λιμενικος? θα ελεγα ποτε τη δουλεια μου εδω μεσα? οτι να ναι
χα,χα...παντως εχει κωλαρα...μπολντυ τι λεει?αρχισες να βγαζεις σελφι σε παραλιες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()