duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
δεν ξέρω φίλε, δεν έχω πάει ποτέ :'(
που εισαι στην κεντρικη ευρωπη στειλε πμ ααν ντρεπεσαι
Τον ειχε χωρισει η γυναικα του, με ενα παιδι και ηταν σε κατασταση απογνωσης και μοιρλας.Εχω οικονομικες δυσκολιες,δεν αντεχω να πληρωνω,δεν εχω και τετοια.Ξινη μου βγηκε η διαδρομη.
και να ξερες ποσους τέτοιους ξερω.παραδειγμα να σου γίνεται
εμένα πάντως θα μου άρεσε να ήμουν παντρεμένος
ρίχνεις εύκολα τα πιπίνια![]()
Ε να φορας μια βερα και να λες οτι εισαι παντρεμενος.....
Που ειναι το δυσκολο?
![]()
![]()
![]()
Ε να φορας μια βερα και να λες οτι εισαι παντρεμενος.....
Που ειναι το δυσκολο?
![]()
![]()
![]()
Αμα ο πατερας σου ειχε τα ιδια μυαλα με εσενα,και δεν παντρευοταν την μητερα σου,εσυ θα υπηρχες λες για να αραδιαζεις ενα σωρο μαλακιες;Ε να φορας μια βερα και να λες οτι εισαι παντρεμενος.....
Που ειναι το δυσκολο?
![]()
![]()
![]()
Και ποιος είναι ο ρόλος της γυναικός ρε τύπε που δεν τον αντιλαμβάνονται πολλές
Σταματήστε να γκρινιάζετε ρε σεις, το έχετε ξεσκίσει το θέμα με την γκρίνια σας. Να γαμάτε περισσότερο και να γκρινιάζετε λιγότερο...
επιτελους το παραδεχτηκεςςεμενα ούτε μια μάλλον τυπε![]()
Αμα ο πατερας σου ειχε τα ιδια μυαλα με εσενα,και δεν παντρευοταν την μητερα σου,εσυ θα υπηρχες λες για να αραδιαζεις ενα σωρο μαλακιες;
εμένα πάντως θα μου άρεσε να ήμουν παντρεμένος
ρίχνεις εύκολα τα πιπίνια![]()
Αν ο πατερας μου ειχε τα ιδια μυαλα με εμενα θα μου ελεγε να μην παντρευομουνΑμα ο πατερας σου ειχε τα ιδια μυαλα με εσενα,και δεν παντρευοταν την μητερα σου,εσυ θα υπηρχες λες για να αραδιαζεις ενα σωρο μαλακιες;
Αν ο πατερας μου ειχε τα ιδια μυαλα με εμενα θα μου ελεγε να μην παντρευομουν![]()
Αν η άλλη γουστάρει δεν σε κάνει να σκεφτεσαι πολυ για να την ριξεις![]()
Άλλαξες ζώδιο ρε παρθένε, ή ακόμα;
Πριν μου μιλήσεις θα παιρνεις άδεια.Κάτσε σε θεσεις για κάμψεις τωρα για 5 λεπτά για να μη το ξανακανεις.