kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
είπαμε όχι κι έτσι
αν και δεν πάει για βροχή εσύ κράτα καμιά ομπρέλα στην καβάτζα γιατί έτσι όπως πας ποτέ δεν ξέρεις
;)
είπαμε όχι κι έτσι
αν και δεν πάει για βροχή εσύ κράτα καμιά ομπρέλα στην καβάτζα γιατί έτσι όπως πας ποτέ δεν ξέρεις
;)
θανατος στους πιρφορους τυπεγια τους πιρφορους εχω μισος ρε τυπε,αυτοι φταινε
Ο Αρκαν ειναι πεθαμενος αν δεν απατωμαι...
Δεν προσεχεις και θα στενοχωρηθουμε :-
Τις Ελλεηνιδες τις εχω απαξιωσει εδω και πολλα χρονια μυστη... Νομιζω το ιδιο πρεπει να κανετε ολοι σας.
Τσαμπα ιντερνετικο χωρο χαλατε μαυτο το θρεντ
απο παλιότερα αρκετά καλύτερααρχιδια πουτσα πεφτει αλλα τεσπα
τι εννοείς?που πεφτει το σεξ ρε μλκ? οι μισες δεν ξέρουν τι θέλουνε
για εξηγα το λίγο.δε το πιασααυτες ειναι οτι να ναι οχι εμεις απλα θέλουν να κανεις τον μλκα επειδη έχουν τεραστιες ανασφαλειες.
για εξηγα το λίγο.δε το πιασα
και οι άντρες φαγαν στραπατσα αλλά δεν κάνουν έτσι.η βιολογικη ανάγκη δεν αλλάζει και πιστεύω πως την εκπληρώνουνε ειναι αναποφασιστες ρε φιλε και γενικα μερικες επειδη εχουν φάει στραπατσα απο προηγουμενους θέλουν να κανεις τον μαλακα και να τις παρακαλάς. Και εγω ξενερώνω με αυτο. Δεν γουσταρω να παρακαλάω.
και οι άντρες φαγαν στραπατσα αλλά δεν κάνουν έτσι.η βιολογικη ανάγκη δεν αλλάζει και πιστεύω πως την εκπληρώνουν
δηλαδή τι να τους πω?εσυ ησουν χθες μαζι τους οπως λες εσυ επρεπε να τους την πεις αλλα απλα καθοσουν και ακουγες που λεγανε τις μαλακιες τους για να καλύπτονται.
να παν να γαμηθουν.....κυριολεκτικαδηλαδή τι να τους πω?
να παν να γαμηθουν.....κυριολεκτικα