kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Να θυμασαι κατι τύπε.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.
μιλησε τωρα ο εραστης της ελλαδας
Να θυμασαι κατι τύπε.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.
Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ
η τσοντα και η πρεζα δε κοβονται φιλεκοψε τις πολλες τσοντες φιλε
Λατρεύουμε ψυχωτικές τύπεΣιγουρα ,αλλα γιατι να σπασω τα αρχιδια μου για την καθε ψυχωτικη οταν μπορω να βρω αλλη πιο νορμαλ.Στο κατω κατω ολες το μουνι στο ιδιο μερος το εχουν
το είχα κάνει κάποτε πιο διακριτικά αυτό που λες.γενικως δεν βγάζεις άκρη μαζί τους.πιστευω οτι οι περισσοτερες ειναι βολεμενες και ευτυχισμενες στη κατασταση που βρισκονται.αλλιως θα εκαναν κατι να την αλλαζανTυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ
Ενταξει αν ειναι συνειδητη επιλογη καλα ξηγιεσαι Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλωστεΛατρεύουμε ψυχωτικές τύπε
Αλλιώς το λεμε συνηθως ....Να της ανταποδωσουμε την αντιγραφη??
Θεούλα....
εσυ για να γαμησεις οτι ναναιΛατρεύουμε ψυχωτικές τύπε
Σύντομα θα ζητάνε να τις γαμησουμε για μερικά IOY's. Σύντομα....
Δεν την παιζετε??μια φορα με ρωταγαν γιατι εμεις οι αντρες δεν την παιζουμε οταν εχουμε ορμες?εκει τι τους απαντας?
Φανταζομαι οτι δεν εννοεις εμενα...Λατρεύουμε ψυχωτικές τύπε
αυτο που καταλαβα ειναι πως την βρισκουν με τους δονητες τους καλυτεραΔεν την παιζετε??
Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει ενας δονητης να ναι πιο αποτελεσματικος σαφως!!αυτο που καταλαβα ειναι πως την βρισκουν με τους δονητες τους καλυτερα
Με τι συχνότητα αυνανίζονται οι γυναίκες;Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει ενας δονητης να ναι πιο αποτελεσματικος σαφως!!
Δεν συμβαινει συχνα παντως!!!
;)
μωρε ακου που σου λεω.γραμμενους μας εχουνΣε ορισμενες περιπτωσεις μπορει ενας δονητης να ναι πιο αποτελεσματικος σαφως!!
;)
Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει ενας δονητης να ναι πιο αποτελεσματικος σαφως!!
;)
Φανταζομαι οτι λειτουργει οπως και στους αντρες, αλλες συχνοτερα, αλλες σπανιοτερα, ελαχιστες θα το παραδεχθουν ομως!!!Με τι συχνότητα αυνανίζονται οι γυναίκες;
Απλα δεν χρειαζεται να φοβαστε τις γυναικες, προσπαθηστε να εξοικειωθείτε με το αλλο φυλο.Τύποι την εξήγηση την έχει δώσει ο μπόλντης , κοινωνικοποιηθείτε να γαμήσετε