Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
Σύντομα θα ζητάνε να τις γαμησουμε για μερικά IOY's. Σύντομα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λίγο δύσκολο.αφου σχεδόν όλες δεν βλεπόταν καθόλου.κοντα στα 30ηταν όλες.
ε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων :grin:
:tooth:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
χοντρές δεν ήταν.ασχημες αρκετά ήταν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε οι πουτάνες και οι χοντρές έχουν τις τύχες τις καλές

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παντα ευγενής και διακριτικος βλεπω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να ειστε ευγενείς σε αυτα που γραφετε, γιατι η Εριναλ τα αντιγραφει και τα ποσταρει δίπλα...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Ήμουν σε μια συζήτηση χθες με γυναίκες και ελεγαν ότι οι άντρες είναι ότι να ναι γενικως.δεν την πέφτουν και τέτοια.μηπως έχουν και αυτές λίγο δικιο τελικά?
Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ

πες τα βασιλεα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε με συγχωρεις αλλά οι γυναικες εχουν δικιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να της ανταποδωσουμε την αντιγραφη??

και να τον γουσταρεις εχεις  γουστα και θελω δεν γινεται να δινεις κωλο αν δεν θες επειδη αρεσει στον αλλο αυτο ειναι καταντια, νομιζω :S

Θεούλα....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Τύπε με συγχωρεις αλλά οι γυναικες εχουν δικιο.
Οχι,ακομα και αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο ανδρων που δεν κανει κινηση,οι συγκεκριμενες που τα λενε αυτα δεν τους φταιει αυτο για την αγαμια τους,η μαλακια που της δερνει φταιει,που ακομα και να της κοιταξεις αλλαζουν πεζοδρομειο.Αυτες που θελουν να γαμηθουν η να κανουν σχεση βρισκουν και κανουν και ειναι καλοταισμενες και ευτυχισμενες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι,ακομα και αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο ανδρων που δεν κανει κινηση,οι συγκεκριμενες που τα λενε αυτα δεν τους φταιει αυτο για την αγαμια τους,η μαλακια που της δερνει φταιει,που ακομα και να της κοιταξεις αλλαζουν πεζοδρομειο.Αυτες που θελουν να γαμηθουν η να κανουν σχεση βρισκουν και κανουν και ειναι καλοταισμενες και ευτυχισμενες.
Να θυμασαι κατι τύπε.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Να θυμασαι κατι τύπε.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.
Σιγουρα ,αλλα γιατι να σπασω τα αρχιδια μου για την καθε ψυχωτικη οταν μπορω να βρω αλλη πιο νορμαλ.Στο κατω κατω ολες το μουνι στο ιδιο μερος το εχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom