λίγο δύσκολο.αφου σχεδόν όλες δεν βλεπόταν καθόλου.κοντα στα 30ηταν όλες.να παν να γαμηθουν.....κυριολεκτικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Σύντομα θα ζητάνε να τις γαμησουμε για μερικά IOY's. Σύντομα....
ιους?Σύντομα θα ζητάνε να τις γαμησουμε για μερικά IOY's. Σύντομα....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρωνλίγο δύσκολο.αφου σχεδόν όλες δεν βλεπόταν καθόλου.κοντα στα 30ηταν όλες.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων
χοντρές δεν ήταν.ασχημες αρκετά ήτανε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τύπε οι πουτάνες και οι χοντρές έχουν τις τύχες τις καλέςε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων
Τύπε οι πουτάνες και οι χοντρές έχουν τις τύχες τις καλές
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παντα ευγενής και διακριτικος βλεπω.ε μετα δεν φταινε οι αντρες που δεν τους την πεφτουν ρε μαν,οπως ειπα και γω καποτε σε μια χοντρη που μου κανε αντιστοιχο μαθημα κανε μωρη καμια διαιτα πρωτα και ασε τις θεωριες περι αντρων
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 2.606
Να ειστε ευγενείς σε αυτα που γραφετε, γιατι η Εριναλ τα αντιγραφει και τα ποσταρει δίπλα...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Να ειστε ευγενείς σε αυτα που γραφετε, γιατι η Εριναλ τα αντιγραφει και τα ποσταρει δίπλα...
κλοπη paste?
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤΉμουν σε μια συζήτηση χθες με γυναίκες και ελεγαν ότι οι άντρες είναι ότι να ναι γενικως.δεν την πέφτουν και τέτοια.μηπως έχουν και αυτές λίγο δικιο τελικά?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ
πες τα βασιλεα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε με συγχωρεις αλλά οι γυναικες εχουν δικιο.Tυπε επρεπε να διαλεξεις αυτην που ξεσπαθωνε περισσοτερο,και να της χωθεις στα ισα μπροστα σε ολους,ελα μωρη στη πεφτω εγω τωρα,παμε σπιτι μου να σε βαλω κατω να αλλαξοπιστισεις...και οταν θα εμενε σεκος και απλα θα ψελιζε μαλακιες σοκαρισμενη,θα την απαξιωνες λεγοντας της αφου εισαι ξενερωτη μωρη αχρηστη θες και πεσιμο και γαμησια,ΟΥΣΤ
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Σε βρίσκω ανενημερωτο γύρω από τις οικονομικές εξελίξεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Να της ανταποδωσουμε την αντιγραφη??
Θεούλα....
και να τον γουσταρεις εχεις γουστα και θελω δεν γινεται να δινεις κωλο αν δεν θες επειδη αρεσει στον αλλο αυτο ειναι καταντια, νομιζω :S
Θεούλα....
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Οχι,ακομα και αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο ανδρων που δεν κανει κινηση,οι συγκεκριμενες που τα λενε αυτα δεν τους φταιει αυτο για την αγαμια τους,η μαλακια που της δερνει φταιει,που ακομα και να της κοιταξεις αλλαζουν πεζοδρομειο.Αυτες που θελουν να γαμηθουν η να κανουν σχεση βρισκουν και κανουν και ειναι καλοταισμενες και ευτυχισμενες.Τύπε με συγχωρεις αλλά οι γυναικες εχουν δικιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Να θυμασαι κατι τύπε.Οχι,ακομα και αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο ανδρων που δεν κανει κινηση,οι συγκεκριμενες που τα λενε αυτα δεν τους φταιει αυτο για την αγαμια τους,η μαλακια που της δερνει φταιει,που ακομα και να της κοιταξεις αλλαζουν πεζοδρομειο.Αυτες που θελουν να γαμηθουν η να κανουν σχεση βρισκουν και κανουν και ειναι καλοταισμενες και ευτυχισμενες.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Σιγουρα ,αλλα γιατι να σπασω τα αρχιδια μου για την καθε ψυχωτικη οταν μπορω να βρω αλλη πιο νορμαλ.Στο κατω κατω ολες το μουνι στο ιδιο μερος το εχουνΝα θυμασαι κατι τύπε.
Δεν υπαρχει γυναικα που δεν ειναι διαθεσιμη, με τον καταλληλο τροπο.