kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε σου ζητησα να μου βρεις τροπο?
Μηπως ξεχασες με ποιον μιλας?
με τον Χιου Χουφτεν
Εισαι διασκεδαστικος.γιατι πραγματικη ζωη δεν εχεις καθολου και ψαχνεις μονο απο το ιντερνετ ρε αναπηρε ?
Με τον Alex71.με ποιον μιλάει ?
ζαφειρια τα ακριβοτεραΑπό Κασμιρ εχουμε τιποτα?
Με τον Alex71.
και αποτελεσματα.έχεις αυτοπεποίθηση πάντως
σωστός.πολυ πιο εύκολα τα αλβανιδακια και τα περισσότερα ξεναΝαι.
Απλα δεν ασχολουμουνα καθολου με Ελλεηνιδες
Μονο Ρουμανακια, Αλβανα και τετοια
και αποτελεσματα.
3-4 πραγματακια που εχω διαπιστωσει οτι αποδιδουν καλα ειναι:
α) Δεν δειχνεις λιγουρης, απελπισμενος και γλυφτης. Αμα αρχισεις τα λαικ και ευχαριστω για το accept, εισαι πολυ ομορφη κλπ κλπ το χασες το παιχνιδι. Οι γυναικες τους σιχαινονται τους απελπισμενους
β) Τις τρολαρεις λιγο. Οχι μαλακιες, χυδαια πραγματα και τετοια, αλλα γενικα να δειξεις οτι ενδιαφερεσαι μεν αλλα εισαι και λιγο στα αρχιδια σου.
γ) Με το που σε κανει accept δε της μιλας αμεσως. ΝΟΜΟΣ! Δειχνεις τελειως απελπισμενος ετσι Περιμενεις να σου πιασει αυτη πρωτα την κουβεντα. Αν βλεπεις οτι δεν μιλαει απο μονη της, τοτε μιλας εσυ, αλλα αφου εχουν περασει μερικες μερες πρωτα.
δ) Στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν ψιλιαστεις οτι ψηνεται εστω και λιγο, δε το καθυστερεις. Επιμενεις να βγειτε επιτοπου. Πχ οταν πιασετε κουβεντα και σου πει οτι "βαριεμαι, ειμαι ετσι κ ετσι" και τετοια, εγω τους λεω " καλα ερχομαι τωρα να σε παρω να βγουμε" και τετοια... Στην αρχη μου τα μασανε, αλλα επιμενω και συνηθως ψηνονται.
θα διαφωνήσω ως προς το λιγουρης.οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουρηδες και αυτό γιατί νιώθουν ότι τις γουστάρουν απίστευτα. Η γυναίκα πάνω από όλα θέλει να νιώθει ότι έχεις πάθος γι αυτήν3-4 πραγματακια που εχω διαπιστωσει οτι αποδιδουν καλα ειναι:
α) Δεν δειχνεις λιγουρης, απελπισμενος και γλυφτης. Αμα αρχισεις τα λαικ και ευχαριστω για το accept, εισαι πολυ ομορφη κλπ κλπ το χασες το παιχνιδι. Οι γυναικες τους σιχαινονται τους απελπισμενους
β) Τις τρολαρεις λιγο. Οχι μαλακιες, χυδαια πραγματα και τετοια, αλλα γενικα να δειξεις οτι ενδιαφερεσαι μεν αλλα εισαι και λιγο στα αρχιδια σου.
γ) Με το που σε κανει accept δε της μιλας αμεσως. ΝΟΜΟΣ! Δειχνεις τελειως απελπισμενος ετσι Περιμενεις να σου πιασει αυτη πρωτα την κουβεντα. Αν βλεπεις οτι δεν μιλαει απο μονη της, τοτε μιλας εσυ, αλλα αφου εχουν περασει μερικες μερες πρωτα.
δ) Στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν ψιλιαστεις οτι ψηνεται εστω και λιγο, δε το καθυστερεις. Επιμενεις να βγειτε επιτοπου. Πχ οταν πιασετε κουβεντα και σου πει οτι "βαριεμαι, ειμαι ετσι κ ετσι" και τετοια, εγω τους λεω " καλα ερχομαι τωρα να σε παρω να βγουμε" και τετοια... Στην αρχη μου τα μασανε, αλλα επιμενω και συνηθως ψηνονται.
θα διαφωνήσω ως προς το λιγουρης.οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουρηδες και αυτό γιατί νιώθουν ότι τις γουστάρουν απίστευτα. Η γυναίκα πάνω από όλα θέλει να νιώθει ότι έχεις πάθος γι αυτήν
Δεν τους λατρευουν τυπε ,απλα εννιοτε τους επιλεγουν γιατι ξερουν οτι θα τους σερνουν απο τη μυτη και θα τους κανουν οτι θελουν, πολλες φορες τους τα φορανε κιολαςθα διαφωνήσω ως προς το λιγουρης.οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουρηδες και αυτό γιατί νιώθουν ότι τις γουστάρουν απίστευτα. Η γυναίκα πάνω από όλα θέλει να νιώθει ότι έχεις πάθος γι αυτήν
Δεν τους λατρευουν τυπε ,απλα εννιοτε τους επιλεγουν γιατι ξερουν οτι θα τους σερνουν απο τη μυτη και θα τους κανουν οτι θελουν, πολλες φορες τους τα φορανε κιολας
εγώ θέλω να τα φτιάξω με ένα πιπίνι που αυτή την εποχή παρτουζόνετε με γύφτους
πραγματικά απίστευτη παρουσία η κοπέλα και πάει με σιχάματα...
για κάποιο λόγο αυτό με φτιάχνει
ηλικια? κοινωνικη θέση? επαγγελμα? περιοχη? αυτη.
22 ετων μαθητρια?20-22, μαθήτρια θα είναι..
δεν ξέρω τι κάνει, στο πάρκο την βλέπω
έχει δει ότι την καρφώνω και έρχεται και μου ζητάει τσιγάρο κάθε φορά αλλά είναι πάντα με 4-5 γύφτους, και κολάω μην γίνει κανένας τσαμπουκάς γιατί στην παρέα υπάρχουν και μικρά παιδιά φίλων για να κάνω παιχνίδι
22 ετων μαθητρια?