Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
3-4 πραγματακια που εχω διαπιστωσει οτι αποδιδουν καλα ειναι:
α) Δεν δειχνεις λιγουρης, απελπισμενος και γλυφτης. Αμα αρχισεις τα λαικ και ευχαριστω για το accept, εισαι πολυ ομορφη κλπ κλπ το χασες το παιχνιδι. Οι γυναικες τους σιχαινονται τους απελπισμενους
β) Τις τρολαρεις λιγο. Οχι μαλακιες, χυδαια πραγματα και τετοια, αλλα γενικα να δειξεις οτι ενδιαφερεσαι μεν αλλα εισαι και λιγο στα αρχιδια σου.
γ) Με το που σε κανει accept δε της μιλας αμεσως. ΝΟΜΟΣ! Δειχνεις τελειως απελπισμενος ετσι  :2funny: Περιμενεις να σου πιασει αυτη πρωτα την κουβεντα. Αν βλεπεις οτι δεν μιλαει απο μονη της, τοτε μιλας εσυ, αλλα αφου εχουν περασει μερικες μερες πρωτα.
δ) Στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν ψιλιαστεις οτι ψηνεται εστω και λιγο, δε το καθυστερεις. Επιμενεις να βγειτε επιτοπου. Πχ οταν πιασετε κουβεντα και σου πει οτι "βαριεμαι, ειμαι ετσι κ ετσι" και τετοια, εγω τους λεω " καλα ερχομαι τωρα να σε παρω να βγουμε"  :2funny: και τετοια... Στην αρχη μου τα μασανε, αλλα επιμενω και συνηθως ψηνονται.

ναι ενταξει συμφωνω καλα τα λες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
3-4 πραγματακια που εχω διαπιστωσει οτι αποδιδουν καλα ειναι:
α) Δεν δειχνεις λιγουρης, απελπισμενος και γλυφτης. Αμα αρχισεις τα λαικ και ευχαριστω για το accept, εισαι πολυ ομορφη κλπ κλπ το χασες το παιχνιδι. Οι γυναικες τους σιχαινονται τους απελπισμενους
β) Τις τρολαρεις λιγο. Οχι μαλακιες, χυδαια πραγματα και τετοια, αλλα γενικα να δειξεις οτι ενδιαφερεσαι μεν αλλα εισαι και λιγο στα αρχιδια σου.
γ) Με το που σε κανει accept δε της μιλας αμεσως. ΝΟΜΟΣ! Δειχνεις τελειως απελπισμενος ετσι  :2funny: Περιμενεις να σου πιασει αυτη πρωτα την κουβεντα. Αν βλεπεις οτι δεν μιλαει απο μονη της, τοτε μιλας εσυ, αλλα αφου εχουν περασει μερικες μερες πρωτα.
δ) Στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν ψιλιαστεις οτι ψηνεται εστω και λιγο, δε το καθυστερεις. Επιμενεις να βγειτε επιτοπου. Πχ οταν πιασετε κουβεντα και σου πει οτι "βαριεμαι, ειμαι ετσι κ ετσι" και τετοια, εγω τους λεω " καλα ερχομαι τωρα να σε παρω να βγουμε"  :2funny: και τετοια... Στην αρχη μου τα μασανε, αλλα επιμενω και συνηθως ψηνονται.
θα διαφωνήσω ως προς το λιγουρης.οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουρηδες και αυτό γιατί νιώθουν ότι τις γουστάρουν απίστευτα. Η γυναίκα πάνω από όλα θέλει να νιώθει ότι έχεις πάθος γι αυτήν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα διαφωνήσω ως προς το λιγουρης.οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουρηδες και αυτό γιατί νιώθουν ότι τις γουστάρουν απίστευτα. Η γυναίκα πάνω από όλα θέλει να νιώθει ότι έχεις πάθος γι αυτήν

Και αυτος δεν λατρευει τις γυναικες που λατρευουν τους λιγουρηδες τυπε  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.877
Πόντοι
1.406
Δεν τους λατρευουν τυπε ,απλα εννιοτε τους επιλεγουν γιατι ξερουν οτι θα τους σερνουν απο τη μυτη και θα τους κανουν οτι θελουν, πολλες φορες τους τα φορανε κιολας

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ θέλω να τα φτιάξω με ένα πιπίνι που αυτή την εποχή ξέρω στάνταρ ότι παρτουζόνετε με γύφτους  :grin:
πραγματικά απίστευτη παρουσία η κοπέλα και πάει με σιχάματα...
για κάποιο λόγο αυτό με φτιάχνει  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν τους λατρευουν τυπε ,απλα εννιοτε τους επιλεγουν γιατι ξερουν οτι θα τους σερνουν απο τη μυτη και θα τους κανουν οτι θελουν, πολλες φορες τους τα φορανε κιολας

Εχεις καμια ιστορια να μοιραστεις μαζι μας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ θέλω να τα φτιάξω με ένα πιπίνι που αυτή την εποχή παρτουζόνετε με γύφτους  :2funny:
πραγματικά απίστευτη παρουσία η κοπέλα και πάει με σιχάματα...
για κάποιο λόγο αυτό με φτιάχνει  :2funny:

ηλικια? κοινωνικη θέση? επαγγελμα? περιοχη? αυτη. 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ηλικια? κοινωνικη θέση? επαγγελμα? περιοχη? αυτη. 

20-22, μαθήτρια θα είναι..
δεν ξέρω τι κάνει, στο πάρκο την βλέπω

έχει δει ότι την καρφώνω και έρχεται και μου ζητάει τσιγάρο κάθε φορά αλλά είναι πάντα με 4-5 γύφτους, και κολάω μην γίνει κανένας τσαμπουκάς γιατί στην παρέα υπάρχουν και μικρά παιδιά φίλων για να κάνω παιχνίδι  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
20-22, μαθήτρια θα είναι..
δεν ξέρω τι κάνει, στο πάρκο την βλέπω

έχει δει ότι την καρφώνω και έρχεται και μου ζητάει τσιγάρο κάθε φορά αλλά είναι πάντα με 4-5 γύφτους, και κολάω μην γίνει κανένας τσαμπουκάς γιατί στην παρέα υπάρχουν και μικρά παιδιά φίλων για να κάνω παιχνίδι  :headbang:
22 ετων μαθητρια?  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom