Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φαινεται ειδε τα μουτρα σου και τρομαξε  :2funny: :2funny: :2funny:

λες? για αυτο δεν ηρθε να μου μιλησει? με κρατησε ομως κανα μηνα στο φβ απλα δεν ασχολιομουν καθολου την ειχα. Βασικα εγω την εκανα αποδοχη τι καθομαι και λεω... εγω την κρατουσα απλα αυτη μετα με εσβησε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
λες? για αυτο δεν ηρθε να μου μιλησει? με κρατησε ομως κανα μηνα στο φβ απλα δεν ασχολιομουν καθολου την ειχα. Βασικα εγω την εκανα αποδοχη τι καθομαι και λεω... εγω την κρατουσα απλα αυτη μετα με εσβησε

ποιος ξερει τυπε ,δεν βγαζεις ακρη  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν μπλεκω καθολου με μλκισμενες πλεον αμα δεν ειναι σοβαρη η αλλη τουλαχιστον να ξερει τι θελει δεν το προσπαθω καν βαριεμαι τις μαλακιες και τα μπερδεματα.
Δεν χώνεσαι δηλαδή σε άκυρες γκόμενες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιος ξερει τυπε ,δεν βγαζεις ακρη  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

επρεπε να παω να της μιλησω εγω αλλα μαλλον αυτη για να με εσβησε τοσο ευκολα χωρις να μου μιλησει πρωτα και να δει με ηθελε μαλλον να ασχολουμαι με το προφιλ της στο ετσι υπάρχουν πολλές τέτοιες ρε ναρκισσοι και οταν ειδε οτι δεν προκειται εγω να κατσω να ασχοληθω αμα δεν την ξέρω με έσβησε. Μεταξυ μας εμενα θα με ενδιεφερε μονο να την γνωρισω απο κοντα για οτιδηποτε και οχι για να μαλακιζομαστε απο το ιντερνετ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν χώνεσαι δηλαδή σε άκυρες γκόμενες;

Συνηθως οχι. Πρεπει να ειναι κάτι εξαιρετικα εξαιρετικο για να χωθω και γενικα αμα δω την φαση με τα πολλα λαικ και ψωνιστικες φωτογραφιες δεν το κανω θεωρω πως δεν ειναι σοβαρο ατομο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε πού ειναι το πμ? Περιμενω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν στο δινω μπορει να θυμαται ποιος εχω επιθετο στο φβ και δεν ψηνομαι να γινω γνωστος.
Ναι βεβαια, γιατι εμενα ο καημος μου ειναι να ερευνησω το επιθετο σου.
Στειλε ρε πμ να χωθω!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συνηθως οχι. Πρεπει να ειναι κάτι εξαιρετικα εξαιρετικο για να χωθω και γενικα αμα δω την φαση με τα πολλα λαικ και ψωνιστικες φωτογραφιες δεν το κανω θεωρω πως δεν ειναι σοβαρο ατομο.
Άμα είναι ο άλλος πιρφόρος αυτή φταίει ρε τύπε; Εκτός και αν βγάζει φωτό με την βυζάρες φόρα παρτίδα  :rolleyes:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.815
Πόντοι
496

τυπε δε θελει αναλυση...μην κουραζεις το μυαλο σου :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα είναι ο άλλος πιρφόρος αυτή φταίει ρε τύπε; Εκτός και αν βγάζει φωτό με την βυζάρες φόρα παρτίδα  :rolleyes:

ε τέτοια κανουν ρε εγω εκεινο που σκεφτομαι ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες χρησιμοποιουν το φβ για να αυξανουν τον εγωισμο τους και ειτε εχουν απεξω γκομενο που τις πδαει ειτε μενουν έτσι παντως κάποιος likeοφορος αποκλειεται να τρώει γενικα αποκλειεται να φάει κάποιος αγνωστος απο το φβ αμα ηταν τοσο ευκολο ρε μλκ θα γαμουσανε ολοι κανεις δεν θα ειχε παραπονο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δε θελει αναλυση...μην κουραζεις το μυαλο σου :grin: :grin:

αυτες μας έχουν κανει να τα αναλυουμε. Τη συγκεκριμενη δεν θα την ετρωγα απο το ιντερνετ ειμαι 99% σιγουρος.
Αυτη εκανε προφιλ για να νιωθει οτι έχει θαυμαστες που την κυνηγανε σιγα μην εψαχνε γνωριμια απο το φβ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτη εκανε προφιλ για να νιωθει οτι έχει θαυμαστες που την κυνηγανε σιγα μην εψαχνε γνωριμια απο το φβ
Τύπε, οσο εσυ αναρωτιεσαι αν καποια θελει να πηδηχτει, η αλλη εχει βρει τον καταλληλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλα οχι μεσα απο το φβ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως θα την ψησεις να βγειτε για πες μου? θα μιλησετε λιγο στο φβ μλκιες κτλπ οκ μετα τι θα γινει?

δεν θα της πεις να πατε για ενα ποτακι? θα σου πει δεν ξερω και θα σε κραταει εκει να μαλακιζεστε.

Ωραιος την έριξες. Νομιζεις δεν την εχω πατησει? αυτα ειναι μαλακιες. Η αλλη σε παιζει βασικα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε τέτοια κανουν ρε εγω εκεινο που σκεφτομαι ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες χρησιμοποιουν το φβ για να αυξανουν τον εγωισμο τους και ειτε εχουν απεξω γκομενο που τις πδαει ειτε μενουν έτσι παντως κάποιος likeοφορος αποκλειεται να τρώει γενικα αποκλειεται να φάει κάποιος αγνωστος απο το φβ αμα ηταν τοσο ευκολο ρε μλκ θα γαμουσανε ολοι κανεις δεν θα ειχε παραπονο.
Εγώ πιστεύω το έχουν για να αυξάνουν την ταρίφα τους τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom