Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοίτα να δεις.οι περισσότερες γκομενες την βρίσκουν μόνες τους.εμας μας έχουν μόνο για τα έξοδα

Εγω τις γραφω στα @@ μου πλεον αυτες που λες και δεν καθομαι να ασχοληθω. Ας κανουν οτι γουσταρουν

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.

διαφωνω, αλλα αστο.δεν επι του παροντος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
;)

2-understanding-women-funny-meme1.jpg

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Πές το ψέματα.Όντως ισχύει αυτό.Γενικά παρατηρώ μορφασμούς και κινήσεις σε γυναικοπαρέες και βλέπω κακία και φθόνο όταν κάποια κάνει κάτι ή αγοράζει κάτι ή πάει κάπου κτλ που δεν έχει πραγματοποιηθεί απο άλλες.Επίσης αν κάποια εξ αυτών κάνει κάποια μαλακία,μπροστά της θα το παίζουν καλές και απο πίσω θα σκάβει ολόκληρο συνεργείο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.
Άρα σε μεγάλο βαθμό πιρφόρους μάς κάνει το εκπαιδευτικό σύστημα!Για να μην αναλύσουμε πάλι,όπως έχει γίνει κατά κόρον εδώ μέσα,τις ευθύνες της οικογένειας,που μόνο κατ'όνομα είναι πατριαρχική,ενώ στην ουσία της είναι μητριαρχική... Οι άντρες γαλουχούνται από μικροί να προσέχουν τη μικρή τους αδελφή,αργότερα στο σχολείο να είναι ευγενικοί και περιποιητικοί με τις συμμαθήτριές τους,στην εφηβική ηλικία να πληρώνουν τον καφέ της γκόμενας στην ''έξοδο'' του Σαββάτου με το χαρτζιλίκι του μπαμπά,κ.ο.κ... :jerking:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ενθυμούμαι πριν δεκαετία,μια χωριανή παρέα τριών ατόμων,ενός ζευγαριού και μιας κοπέλας.
Η ελεύθερη κοπέλα μουνάκι και τράβαγε όλους καθώς και μένα τους αρσενικούς μπάς και
δέσει το κουαρτέτο.Η ελεύθερη σπούδαζε και όταν επέστρεψε στην πόλη την δέχτηκε μόνο
η φίλη της και κοπέλα στο προαναφερθέν ζευγάρι.Πολύ καλές αρχές οικογένειας και πολύ
πιστή-αφοσιωμένη στην κολητή της,όταν μίλαγε γι αυτήν έσταζε μέλι το στόμα της.

Η κατάληξη;Γαμιότανε με το γκόμενο της κολητής της γι αυτό έμενε τρίο και δεν έμπαινε
άλλος άντρας,ζήλευε ο παλικαράς,η κοπέλα η άλλη μόλις το μαθε ακόμα και σήμερα σαν
χωριανοί της έχει μείνει πικρία,παρ όλο που έχει 12 χρόνια και παντρεμένη με 5 χρονών
παιδί με άλλον σαφώς.Τον πρώην της τον παντρεύτηκε η κολητή και έχουν και παιδί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πραγματικο περιστατικο.

Εχω βγει βραδυ για ποτο με μια πρωην.
Ερχεται λογαριασμος 16 ευρω.
Πάει να ανοιξει πορτοφολι, της πιανω το χερι και της λεω "ασε τα αστεια" και αφηνω 20αρικο.

Της λεω παμε να φυγουμε.
Μου λεει εχεις 4 ευρω ρεστα...
Της λεω το ξερω, τα αφηνω πουρμπουαρ.
Γουρλωνει τα ματια "4 ευρω στα 16"???????? Δεν μου τα εδινες εμενα καλυτερα???"
Μιλάμε ότι είσαι λαρτζ ΜΑΛΑΚΑΣ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Πραγματικο περιστατικο.

Εχω βγει βραδυ για ποτο με μια πρωην.
Ερχεται λογαριασμος 16 ευρω.
Πάει να ανοιξει πορτοφολι, της πιανω το χερι και της λεω "ασε τα αστεια" και αφηνω 20αρικο.

Της λεω παμε να φυγουμε.
Μου λεει εχεις 4 ευρω ρεστα...
Της λεω το ξερω, τα αφηνω πουρμπουαρ.
Γουρλωνει τα ματια "4 ευρω στα 16"???????? Δεν μου τα εδινες εμενα καλυτερα???"
Στην Αμυγδαλέζα θές Πάκι ή Μπαγκλαντεσιανό;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντάξει εδώ που τα λέμε και οι Έλληνες έχουν αλλάξει.δεν είναι πλεον οσο μουνοδουλοι ήταν παλιότερα.
Η αλλαγή ήρθε με το πτώση του Σοσιαλισμού σε κάτι ΕΣΣΔ και Ρουμανίες. Που έσκασε στο τελευταίο χωριό της Ελλάδος Ρωσσίδα και Ρουμάνα και έχασε και ο τελευταίος γιδοβοσκός τα μυαλά του. Μέχρι τότε είχε την Ελληνίδα να του πρίζει τον έρωτα (ειδικά τη δεκαετία του 80) με τα αμάξια και τα εξοχικά. Και τ 90 το ίδιο γινόταν δε λέω. Έσκασαν και τα Μίτρο, Κλείστο και τα λοιπά με το λάιφ στάιλ. Έδιναν αβέρτα δάνεια οι τράπεζες για να πάρεις και κωλόχαρτο από χρυσό να σκουπίσεις τον κώλο σου και την είδε ο απαίδευτος νεοέλληνας Μέρντοχ. Όσοι Έλληνες είχαν μάτια και έβλεπαν έπαψαν ν είναι μουνόδουλοι. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι περισσότεροι συνέχισαν ν είναι. Έπαιρνε ο άλλος 800 ευρώ μισθό 25 χρονών μαλάκας άβγαλτος και έπαιρνε και δάνειο από τη τράπεζα για να πάρει την Μποξτερ για να το παίξει μούρη στη κάθε πουτανίστα  στο Μπουρνάζι στην οποία στη καλύτερη θα της την έπεφτε κάποιος που είχε πατίνι.
Με τη κρίση κάπως καταλάβαμε τι γίνεται. Όταν το χρήμα στους περισσότερους έγινε δυσκολότερο τότε καταλάβαμε κάποιοι ότι το μουνί τ είχαμε υπερεκτιμήσει. Βέβαια υπάρχουν ακόμη κάποιοι (που έχουν και τον τίτλο του ΜΑΛΑΚΑ) που ακόμα το έχουν σα θεό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μιλάμε ότι είσαι λαρτζ ΜΑΛΑΚΑΣ
Γιατι ημουν βεβαιος, βλεποντας οτι εχεις λογκαρει, οτι θα εχεις σχολιασει καποιο δικο μου ποσταρισμα?

Τωρα αναζητεις και ποσταρισματα μου προηγουμενων ημερων?
Εφιάλτης σάς εχω γινει  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι ημουν βεβαιος, βλεποντας οτι εχεις λογκαρει, οτι θα εχεις σχολιασει καποιο δικο μου ποσταρισμα?

Τωρα αναζητεις και ποσταρισματα μου προηγουμενων ημερων?
Εφιάλτης σάς εχω γινει  :rockon:
Ναι μας έχεις γίνει εφιάλτης. Όταν με καμάρι λες ότι μια γκόμενα (Ελλεηνίδα) σου έτρωγε 5000 ευρά το χρόνο πως να μη μας γίνεις εφιάλτης. Τελικά η χώρα χρειάζεται μια εθνοκάθαρση από αγαπούληδες μαλάκες σα και του λόγου σου μπας και μπορέσουμε να φέρουμε τις Ελλεηνίδες στα συγκαλά τους.

Υ.Γ Μπα; Δε το ήξερα ότι κοιτάς αν έχω λογκάρει ή οχι; Τελικά ποιος έχει γίνει εφιάλτης σε  ποιον;  :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι μας έχεις γίνει εφιάλτης. Όταν με καμάρι λες ότι μια γκόμενα (Ελλεηνίδα) σου έτρωγε 5000 ευρά το χρόνο πως να μη μας γίνεις εφιάλτης. Τελικά η χώρα χρειάζεται μια εθνοκάθαρση από αγαπούληδες μαλάκες σα και του λόγου σου μπας και μπορέσουμε να φέρουμε τις Ελλεηνίδες στα συγκαλά τους.

Υ.Γ Μπα; Δε το ήξερα ότι κοιτάς αν έχω λογκάρει ή οχι; Τελικά ποιος έχει γίνει εφιάλτης σε  ποιον;   :hi:
Παραπανω απο 5.000 ευρω μου εφαγε εκεινο τον χρονο.

Υ.Γ. Ειδα το νικ σου στη λιστα με τα νεα σχολια. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παραπανω απο 5.000 ευρω μου εφαγε εκεινο τον χρονο.

Υ.Γ. Ειδα το νικ σου στη λιστα με τα νεα σχολια. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο.
Ρε μαλάκα του μπου σταμάτα. Τ έχουμε καταλάβει. Είσαι αγαπούλας μουνόδουλος. Σταμάτα και στην εθνοκάθαρση από αγαπούληδες δε θα είσαι ο πρώτος που θα κρεμαστεί για παραδειγματισμό.

Υ.Γ Κάθεσαι και βλέπεις ποιος έχει γράψει στα νέα σχόλια; Και μετά τι; Μπαίνεις και βλέπεις τι έχει γράψει; Τελικά ΟΝΤΩΣ πρέπει να σου έχω γίνει εφιάλτης

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως ακομά και εδ'ω μαλώνετε για το μουνι!!!

όλα γίνονται για το μουνι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom