δεν φταίει ο καπιταλισμός.βρηκαμε ολοι και τα ρίχνουμε εκεί τωρα.φταιει ότι οι γυναίκες είναι απληστες από τη φύση τους σχεδόν παντού.θελουνε να έχουν αυτά που έχει ο άντρας χωρίς να έχουν τα προσόντα του αντρα.τα θέλουν όλα δικά τους δηλαδη.Νομίζω οτι τι συγκεκριμένο κομμάτι της κατά τα άλλα ενδιαφέρουσας ανάλυσης σου πάσχει βαθύτατα.
Κατ' αρχήν κάνεις το λάθος της "εξιδανίκευσης" κάποιου καλύτερου παρελθόντος, κλασσική αντίδραση κάθε γενιάς.
Προσωπικά δεν θα ήθελα γυναίκα παρθενοβλαχαδερό της δεκαετίας του 50 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα με κερατώσει (αλλά για να την κερατώνω εγώ μήπως;)
Όποιος είναι μάγκας κρατάει την γυναίκα της εποχής του και δεν ονειρεύεται ξεπερασμένα πατριαρχικά μοντέλα. Μου θυμίζει λίγο τον Πλέυρη που μας λέει πόσο λίγη εγκληματικότητα υπήρχε στην χούντα.
Για την σημερινή σημασία του οικονομικού στις σχέσεις δεν φταινε οι άπληστες γυναίκες ούτε οι αγαπούληδες άνδρες.
Φταίει ο καπιταλισμός.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
δεν φταίει ο καπιταλισμός.βρηκαμε ολοι και τα ρίχνουμε εκεί τωρα.φταιει ότι οι γυναίκες είναι απληστες από τη φύση τους σχεδόν παντού.αυτο ισχύει
γενικά η φιλοσοφική παρλαπίπα και οι γενικεύσεις δεν βοηθούν σε αυές τις συζητήσεις.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.110
- Πόντοι
- 7.865
Εξιδανίκευση;Μίλησα για βαναυσότητα.Αν και χρήσιμη,δεν παύει να είναι βαναυσότητα.Όσο για κέρατα,δεν ανέφερα πουθενά ότι ο άνδρας θα τα φόραγε στην πιστή Πηνελόπη.Και παρακαλώ να μην με συγκρίνετε,εν Χριστώ αδελφέ με τον ουφολόγο Πλεύρη.Περί των "παρθενοβλαχαδερών",είναι θέμα γούστου.Το 90% των Ελληνίδων εξακολουθούν να είναι βλαχαδερά,αλλά το πρώτο πρόθεμα άλλαξε και πλέον αναφέρονται ως πορνοβλαχαδερά.Βέβαια το σώμα του καθενός είναι δικό του να το χρησιμοποιήσει κατα το πώς επιθυμεί.Τέλος πάντων.Και καπιταλισμός υπήρχε τότε και πολύ πιο δύσκολα χρόνια υπήρχαν και ο κόσμος βομβαρδιζόταν απο διαφημίσεις,κινηματογράφο,ΜΜΕ για τον ουτοπικό τρόπο ζωή του Καπιταλισμού,άρχισαν να δημιουργούνται νέες ανάγκες,πολλές φορές πλασματικές.Όμως η "παρθενόβλαχα",πολλές φορές αμόρφωτη,ήξερε να στέκεται στις περιστάσεις και ήταν γυναίκα.Αγωνιζόταν σκληρά να φέρει βόλτα παιδιά και σπίτι,όπως και ο άντρας που πάλευε για το μεροκάματο.Δεν ήταν σαχλοκούδουνο που με την πρώτη στραβή πάει να βρεί άλλον μαλάκα να της τα φέρνει,αδιαφορώντας απο που και πως θα τα βγάλει.Νομίζω οτι τι συγκεκριμένο κομμάτι της κατά τα άλλα ενδιαφέρουσας ανάλυσης σου πάσχει βαθύτατα.
Κατ' αρχήν κάνεις το λάθος της "εξιδανίκευσης" κάποιου καλύτερου παρελθόντος, κλασσική αντίδραση κάθε γενιάς.
Προσωπικά δεν θα ήθελα γυναίκα παρθενοβλαχαδερό της δεκαετίας του 50 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα με κερατώσει (αλλά για να την κερατώνω εγώ μήπως;)
Όποιος είναι μάγκας κρατάει την γυναίκα της εποχής του και δεν ονειρεύεται ξεπερασμένα πατριαρχικά μοντέλα. Μου θυμίζει λίγο τον Πλέυρη που μας λέει πόσο λίγη εγκληματικότητα υπήρχε στην χούντα.
Για την σημερινή σημασία του οικονομικού στις σχέσεις δεν φταινε οι άπληστες γυναίκες ούτε οι αγαπούληδες άνδρες.
Φταίει ο καπιταλισμός.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 496
Εντάξει,αν μου λές ότι φταίει ο Παπανδρέου για την μαλακοποίση και την πορφορομεταμόρφωση του Έλληνα,έχεις πρόβλημα.Έλεος πια!Ακόμα και για την γκαβομάρα μας το ΠΑΣΟΚ φταίει;
δε φταιει ρε τυπε?
ο πιρφορος σαν ειδος (και οχι μεμονωμενα) στην ελλαδα κανει την εμφανιση του επι ανδρεα
και δεν πολιτικοποιω την κουβεντα
ισα ισα θα με χαρακτηριζα φουλ παπανδρεικο
δεν μπορώ να ακούω για το καπιταλισμο άσχημα πράματα. Υπάρχει και γενετική προδιάθεση.δεν τα κάνει όλα ο καπιταλισμοςγενικά η φιλοσοφική παρλαπίπα και οι γενικεύσεις δεν βοηθούν σε αυές τις συζητήσεις.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.110
- Πόντοι
- 7.865
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.δε φταιει ρε τυπε?
ο πιρφορος σαν ειδος (και οχι μεμονωμενα) στην ελλαδα κανει την εμφανιση του επι ανδρεα
και δεν πολιτικοποιω την κουβεντα
ισα ισα θα με χαρακτηριζα φουλ παπανδρεικο
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.110
- Πόντοι
- 7.865
Αν αυτό κατάλαβες,καληνύχτα και να μην μας πρήζεις.Εντάξει.
Οι γυναίκες σήμερα είναι όλες πουτάνες και μας τα τρώνε.
Καλή μας νύχτα.
δεν είπα ολες.αλλα παρα πολλες.θα δεις παρα πολλες γυναικες να εχουν χρηματα και παρολα αυτά να θέλουν να πληρώσεις εσυ τα δικα της.δεν εχω δει πολλούς άντρες να το κάνουν αυτοΕντάξει.
Οι γυναίκες σήμερα είναι όλες πουτάνες και μας τα τρώνε.
Καλή μας νύχτα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Παιδια κρατηστε επαφες με 3-4 ταυτοχρονα μιλάτε ξερω γω κτλπ και μολις καποια αρχισει να το παιζει δυσκολη τρωει σουτ και μενεις με τις υπολοιπες μια στο τελος θα ειναι σιγουρα πιο συνενοησιμη αυτο εκανα και εγω τωρα.
για ποιο λόγο το παίζανε δύσκολες?Παιδια κρατηστε επαφες με 3-4 ταυτοχρονα μιλάτε ξερω γω κτλπ και μολις καποια αρχισει να το παιζει δυσκολη τρωει σουτ και μενεις με τις υπολοιπες μια στο τελος θα ειναι σιγουρα πιο συνενοησιμη αυτο εκανα και εγω τωρα.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι πολυ δυσκολο να ξερει τι τρεχει στη ψυχοσυνθεση τουs την δεδομενη στιγμη...Μηπωs αυτεs ξερουνε??για ποιο λόγο το παίζανε δύσκολες?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
για ποιο λόγο το παίζανε δύσκολες?
Η μια ηταν μαλλον μουρλή. Αυτο το καιρο με 2 μιλουσα βασικά.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.
πρεπει να τους παμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης για παραδειγματισμο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θα πηξουμε στα στρατοπεδα......Εχουμε και τουs μεταναστεsπρεπει να τους παμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης για παραδειγματισμο
κοίτα να δεις.οι περισσότερες γκομενες την βρίσκουν μόνες τους.εμας μας έχουν μόνο για τα έξοδαΗ μια ηταν μαλλον μουρλή. Αυτο το καιρο με 2 μιλουσα βασικά.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
δεν είπα ολες.αλλα παρα πολλες.θα δεις παρα πολλες γυναικες να εχουν χρηματα και παρολα αυτά να θέλουν να πληρώσεις εσυ τα δικα της.δεν εχω δει πολλούς άντρες να το κάνουν αυτο
ναι τυπε γιατι αυτες που εχουνε χρηματα βρισκουνε συνηθως αντρες που εχουνε περισσοτερα.
δεν ξέρω σε τι ποσοστό ισχύει αυτό που λεςναι τυπε γιατι αυτες που εχουνε χρηματα βρισκουνε συνηθως αντρες που εχουνε περισσοτερα.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Θα πηξουμε στα στρατοπεδα......Εχουμε και τουs μεταναστεs
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ναι τυπε γιατι αυτες που εχουνε χρηματα βρισκουνε συνηθως αντρες που εχουνε περισσοτερα.