Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Νομίζω οτι τι συγκεκριμένο κομμάτι της κατά τα άλλα ενδιαφέρουσας ανάλυσης σου πάσχει βαθύτατα.

Κατ' αρχήν κάνεις το λάθος της "εξιδανίκευσης" κάποιου καλύτερου παρελθόντος, κλασσική αντίδραση κάθε γενιάς.
Προσωπικά δεν θα ήθελα γυναίκα παρθενοβλαχαδερό της δεκαετίας του 50 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα με κερατώσει (αλλά για να την κερατώνω εγώ μήπως;)
Όποιος είναι μάγκας κρατάει την γυναίκα της εποχής του και δεν ονειρεύεται ξεπερασμένα πατριαρχικά μοντέλα. Μου θυμίζει λίγο τον Πλέυρη που μας λέει πόσο λίγη εγκληματικότητα υπήρχε στην χούντα.

Για την σημερινή σημασία του οικονομικού στις σχέσεις δεν φταινε οι άπληστες γυναίκες ούτε οι αγαπούληδες άνδρες.

Φταίει ο καπιταλισμός.
δεν φταίει ο καπιταλισμός.βρηκαμε ολοι και τα ρίχνουμε εκεί τωρα.φταιει ότι οι γυναίκες είναι απληστες από τη φύση τους σχεδόν παντού.θελουνε να έχουν αυτά που έχει ο άντρας χωρίς να έχουν τα προσόντα του αντρα.τα θέλουν όλα δικά τους δηλαδη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν φταίει ο καπιταλισμός.βρηκαμε ολοι και τα ρίχνουμε εκεί τωρα.φταιει ότι οι γυναίκες είναι απληστες από τη φύση τους σχεδόν παντού.αυτο ισχύει

γενικά η φιλοσοφική παρλαπίπα και οι γενικεύσεις δεν βοηθούν σε αυές τις συζητήσεις.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Νομίζω οτι τι συγκεκριμένο κομμάτι της κατά τα άλλα ενδιαφέρουσας ανάλυσης σου πάσχει βαθύτατα.

Κατ' αρχήν κάνεις το λάθος της "εξιδανίκευσης" κάποιου καλύτερου παρελθόντος, κλασσική αντίδραση κάθε γενιάς.
Προσωπικά δεν θα ήθελα γυναίκα παρθενοβλαχαδερό της δεκαετίας του 50 μόνο και μόνο για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα με κερατώσει (αλλά για να την κερατώνω εγώ μήπως;)
Όποιος είναι μάγκας κρατάει την γυναίκα της εποχής του και δεν ονειρεύεται ξεπερασμένα πατριαρχικά μοντέλα. Μου θυμίζει λίγο τον Πλέυρη που μας λέει πόσο λίγη εγκληματικότητα υπήρχε στην χούντα.

Για την σημερινή σημασία του οικονομικού στις σχέσεις δεν φταινε οι άπληστες γυναίκες ούτε οι αγαπούληδες άνδρες.

Φταίει ο καπιταλισμός.
Εξιδανίκευση;Μίλησα για βαναυσότητα.Αν και χρήσιμη,δεν παύει να είναι βαναυσότητα.Όσο για κέρατα,δεν ανέφερα πουθενά ότι ο άνδρας θα τα φόραγε στην πιστή Πηνελόπη.Και παρακαλώ να μην με συγκρίνετε,εν Χριστώ αδελφέ με τον ουφολόγο Πλεύρη.Περί των "παρθενοβλαχαδερών",είναι θέμα γούστου.Το 90% των Ελληνίδων εξακολουθούν να είναι βλαχαδερά,αλλά το πρώτο πρόθεμα άλλαξε και πλέον αναφέρονται ως πορνοβλαχαδερά.Βέβαια το σώμα του καθενός είναι δικό του να το χρησιμοποιήσει κατα το πώς επιθυμεί.Τέλος πάντων.Και καπιταλισμός  υπήρχε τότε και πολύ πιο δύσκολα χρόνια υπήρχαν και ο κόσμος βομβαρδιζόταν απο διαφημίσεις,κινηματογράφο,ΜΜΕ για τον ουτοπικό τρόπο ζωή του Καπιταλισμού,άρχισαν να δημιουργούνται νέες ανάγκες,πολλές φορές πλασματικές.Όμως η "παρθενόβλαχα",πολλές φορές αμόρφωτη,ήξερε να στέκεται στις περιστάσεις και ήταν γυναίκα.Αγωνιζόταν σκληρά να φέρει βόλτα παιδιά και σπίτι,όπως και ο άντρας που πάλευε για το μεροκάματο.Δεν ήταν σαχλοκούδουνο που με την πρώτη στραβή πάει να βρεί άλλον μαλάκα να της τα φέρνει,αδιαφορώντας απο που και πως θα τα βγάλει.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
Εντάξει,αν μου λές ότι φταίει ο Παπανδρέου για την μαλακοποίση και την πορφορομεταμόρφωση του Έλληνα,έχεις πρόβλημα.Έλεος πια!Ακόμα και για την γκαβομάρα μας το ΠΑΣΟΚ φταίει;

δε φταιει ρε τυπε?
ο πιρφορος σαν ειδος (και οχι μεμονωμενα) στην ελλαδα κανει την εμφανιση του επι ανδρεα
και δεν πολιτικοποιω την κουβεντα
ισα ισα θα με χαρακτηριζα φουλ παπανδρεικο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γενικά η φιλοσοφική παρλαπίπα και οι γενικεύσεις δεν βοηθούν σε αυές τις συζητήσεις.
δεν μπορώ να ακούω για το καπιταλισμο άσχημα πράματα. Υπάρχει και γενετική προδιάθεση.δεν τα κάνει όλα ο καπιταλισμος

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εντάξει.

Οι γυναίκες σήμερα είναι όλες πουτάνες και μας τα τρώνε.

Καλή μας νύχτα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
δε φταιει ρε τυπε?
ο πιρφορος σαν ειδος (και οχι μεμονωμενα) στην ελλαδα κανει την εμφανιση του επι ανδρεα
και δεν πολιτικοποιω την κουβεντα
ισα ισα θα με χαρακτηριζα φουλ παπανδρεικο
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εντάξει.

Οι γυναίκες σήμερα είναι όλες πουτάνες και μας τα τρώνε.

Καλή μας νύχτα.
δεν είπα ολες.αλλα παρα πολλες.θα δεις παρα πολλες γυναικες να εχουν χρηματα και παρολα αυτά να θέλουν να πληρώσεις εσυ τα δικα της.δεν εχω δει πολλούς άντρες να το κάνουν αυτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια κρατηστε επαφες με 3-4 ταυτοχρονα μιλάτε ξερω γω κτλπ και μολις καποια αρχισει να το παιζει δυσκολη τρωει σουτ και μενεις με τις υπολοιπες μια στο τελος θα ειναι σιγουρα πιο συνενοησιμη αυτο εκανα και εγω τωρα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παιδια κρατηστε επαφες με 3-4 ταυτοχρονα μιλάτε ξερω γω κτλπ και μολις καποια αρχισει να το παιζει δυσκολη τρωει σουτ και μενεις με τις υπολοιπες μια στο τελος θα ειναι σιγουρα πιο συνενοησιμη αυτο εκανα και εγω τωρα.
για ποιο λόγο το παίζανε δύσκολες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο Πίρφορος υπάρχει απο την εποχή του Μενελάου που του γαμιόταν η γυναίκα απι μια δεκαετία,έκαναν πόλεμο για ένα μουνί και μετά το πέρας του πολέμου την ξαναέκανε βασίλισσα στην Σπάρτη,αντί να την κόψει φέτες.Ο Πίρφορος ξεκίνησε απο καταβολής κόσμου και θα εξαφανιστεί μετά την Δευτέρα Παρουσία.Και περαστικά μας για το Παπανδρεϊκός.

πρεπει να τους παμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης για παραδειγματισμο  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
δεν είπα ολες.αλλα παρα πολλες.θα δεις παρα πολλες γυναικες να εχουν χρηματα και παρολα αυτά να θέλουν να πληρώσεις εσυ τα δικα της.δεν εχω δει πολλούς άντρες να το κάνουν αυτο

ναι τυπε γιατι αυτες που εχουνε χρηματα βρισκουνε συνηθως αντρες που εχουνε περισσοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom