alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οποιον μου την λεει τον συμπαθεις τύπε?
απ χθες τυπε εχω αρχισει και σε συμπαθω περισσοτερο....συνεχισε ετσι!!!
Οποιον μου την λεει τον συμπαθεις τύπε?
απ χθες τυπε εχω αρχισει και σε συμπαθω περισσοτερο....συνεχισε ετσι!!!
Η συντομογραφία του ''τσίρκου'' της σεξουαλικής οπτικής ανδρών και γυναικών στην ελλαδα.
Τα αισθητικά στανταρτς των ανδρών εξαιρετικά ψηλα.
Τα αισθητικά στάνταρτς των γυναικών επίσης πολύ ψηλά.
Τα ΜΜΕ και το σινεμα βοηθούν πολύ στο παραπάνω.
Οι άντρες θέλουν απλά σεξ.
Οι γυναίκες συνήθως δεν ξερουν τι θέλουν. Ενα γαμημενο ρούχο για να πάρουν πρέπει να δουν και να δοκιμάσουν 500. αντε να διαλέξουν άντρα.
Πολλοι άντρες ( παντρεμένοι και μη ) βρίσκουν αυτό που θέλουν στη πορνεία βολευονται, και απαξιώνοουν ( πολλές φορές οχι αδίκως ) τις μη πουτάνες.
Καποιοι το περνουν αποφαση επαναπαύονται και δεν ελπίζουν σε τίποτα. Κάποιοι ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμενοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ) τους δουλεύουν και τους αρμέγουν. Κάποιοι σίγουρα εντελώς καμενοι καταφεύγουν στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.
Οι γυναίκες μένουν ''απότιστες'' για μήνες κάποιες και για χρόνια. Βολεύονται με δονητές και απαξιώνουν με τη σειρά τους τους άντρες.
Στις περισότερες περιπτώσεις ''κουνιούνται'' όχι για να βρούν άντρα, αλλά για να δούν αν εξακολουθεί να περνάει η μπογιά τους. Παραλήλως διαπιστώνουν ότι ''Δεν υπάρχουν πια άντρες'' Ερχεται και κολάει και το σύνδρομο της σταχτοπούτας και ελπίζουν στο καλό πρίγκηπα που θα έρθει να τις πάρει κάποτε.
Ομως οι περισσότεροι πρίγκηπες το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι οι γυναίκες, μια και τις πολύ όμορφες απο αυτές τις έχουν δεδομένες και μπόλικες. Πολλοί απο αυτούς κορεσμενοι απο τι όμορφες γυναίκες το γυρίζουν σε δροσερά αγόρια, η δροσίζονται και οι ίδιοι, η φτιάχνονται με κοκταίηλ απο ντρόγκες.
Αυτά εν ολίγοις.
Για να μην απαγοητευόμαστε εντελώς. Να θυμήσω δυο ατάκες του OScar Wild ''Ολοι κολυμπάμε στους υπονόμους, όμως κάποιοι απο εμάς επιμένουν να κοιτάνε τα αστέρια'' ,
''Η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνεις σοβαρά ''
ο μπολντις δεν ειναι οποιος κι οποιος τυπε...Οποιον μου την λεει τον συμπαθεις τύπε?
ο μπολντις δεν ειναι οποιος κι οποιος τυπε...
χθες "μανουριαζε" με τρανι
ο μπολντις δεν ειναι οποιος κι οποιος τυπε...
χθες "μανουριαζε" με τρανι
μίλαγα με έναν που το έκανε. ξέρεις πιο ήταν το ευχαριστώ? να φάει κέρατο 10φορες.αλεξ με την ιδια λογικη παντρεψου γυναικα εσυ που δεν εχει δουλεια να βγαζεις μονος σου τα εξοδα. Χαζέ πηγαινε να τυρανιεσαι μονος σου
μίλαγα με έναν που το έκανε. ξέρεις πιο ήταν το ευχαριστώ? να φάει κέρατο 10φορες.
τι, δεν ειχες μια διενεξη με τον τρανι??? λαθος καταλαβα...μην με βαζεις να ψαχνω...που σου λεγε τραβα να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες κι οτι το καλοκαιρι θα σαι σα παγωτατζης με τη στολη....κι οτι αν σε πετυχει να εχεις κουρεμενο το σβερκο σου κ.ατι? δεν το καταλαβα αυτο
ανεργη από φτωχή οικογένεια με πολλά προβλήματα που το παιδί που τη παντρευτηκε πίστευε πως θα ήταν υπερευνωμων.εχω και άλλες περιπτώσεις με άντρες κουβαλητες που τους επιασαν μαλακεςΣώματα Ασφαλείας η "κυρία";
τι, δεν ειχες μια διενεξη με τον τρανι??? λαθος καταλαβα...μην με βαζεις να ψαχνω...που σου λεγε τραβα να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες κι οτι το καλοκαιρι θα σαι σα παγωτατζης με τη στολη....κι οτι αν σε πετυχει να εχεις κουρεμενο το σβερκο σου κ.α
Καποιοι το περνουν αποφαση επαναπαύονται και δεν ελπίζουν σε τίποτα. Κάποιοι ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμενοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ) τους δουλεύουν και τους αρμέγουν. Κάποιοι σίγουρα εντελώς καμενοι καταφεύγουν στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.
ανεργη από φτωχή οικογένεια με πολλά προβλήματα που το παιδί που τη παντρευτηκε πίστευε πως θα ήταν υπερευνωμων.εχω και άλλες περιπτώσεις με άντρες κουβαλητες που τους επιασαν μαλακες
με παιδιά παρακαλώ οι κυρίες. και ο άντρας να δουλεύει δυο δουλειές για να μην της λείψει τίποτατο ρώτησα επειδή φίλος μου έλεγε ότι αν έξω η γυναίκα γαμιέται μια φορά με άλλους, μέσα στον στρατό γαμιέται δέκα φορές.
με παιδιά παρακαλώ οι κυρίες. και ο άντρας να δουλεύει δυο δουλειές για να μην της λείψει τίποτα
.κουβαλανε ακόμη τα παλιά αντρικα πρότυπα. easy prey for slutsκαλα τους κανουν γιατι ειναι μλκες. Τι δεν δουλευεις? και τι περιμενεις να δουλευω μονο εγω? αντε γεια.
σωστα μου φαινεται τα λεςΗ συντομογραφία του ''τσίρκου'' της σεξουαλικής οπτικής ανδρών και γυναικών στην ελλαδα.
Τα αισθητικά στανταρτς των ανδρών εξαιρετικά ψηλα.
Τα αισθητικά στάνταρτς των γυναικών επίσης πολύ ψηλά.
Τα ΜΜΕ και το σινεμα βοηθούν πολύ στο παραπάνω.
Οι άντρες θέλουν απλά σεξ.
Οι γυναίκες συνήθως δεν ξερουν τι θέλουν. Ενα γαμημενο ρούχο για να πάρουν πρέπει να δουν και να δοκιμάσουν 500. αντε να διαλέξουν άντρα.
Πολλοι άντρες ( παντρεμένοι και μη ) βρίσκουν αυτό που θέλουν στη πορνεία βολευονται, και απαξιώνοουν ( πολλές φορές οχι αδίκως ) τις μη πουτάνες.
Οι γυναίκες μένουν ''απότιστες'' για μήνες κάποιες και για χρόνια. Βολεύονται με δονητές και απαξιώνουν με τη σειρά τους τους άντρες.
Στις περισότερες περιπτώσεις ''κουνιούνται'' όχι για να βρούν άντρα, αλλά για να δούν αν εξακολουθεί να περνάει η μπογιά τους. Παραλήλως διαπιστώνουν ότι ''Δεν υπάρχουν πια άντρες'' Ερχεται και κολάει και το σύνδρομο της σταχτοπούτας και ελπίζουν στο καλό πρίγκηπα που θα έρθει να τις πάρει κάποτε.
Ομως οι περισσότεροι πρίγκηπες το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι οι γυναίκες, μια και τις πολύ όμορφες απο αυτές τις έχουν δεδομένες και μπόλικες. Πολλοί απο αυτούς κορεσμενοι απο τι όμορφες γυναίκες το γυρίζουν σε δροσερά αγόρια, η δροσίζονται και οι ίδιοι, η φτιάχνονται με κοκταίηλ απο ντρόγκες.
Αυτά εν ολίγοις.
Για να μην απαγοητευόμαστε εντελώς. Να θυμήσω δυο ατάκες του OScar Wild ''Ολοι κολυμπάμε στους υπονόμους, όμως κάποιοι απο εμάς επιμένουν να κοιτάνε τα αστέρια'' ,
''Η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνεις σοβαρά ''