You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
φιλαράκι σε απασχολεί αν είναι ομορφες? Γιατι αν δεν σε απασχολεί στάνταρ θα βρεις.εχω ένα γνωστό που μόνο με τέτοιες ασχολείται.μου την έχουν πέσει αρκετές αλλά δεν έκανα τίποτα.το πιο τρελό πέσιμο ήταν οταν μια μου έλεγε ότι το μουνι της είναι πολύ στενό για δεν το έχει χρησιμοποιησει πολύ σε αντίθεση από τις φίλες της που τους έχει ξεχιλωσει από το πολύ απο το [size=14pt]κλαμπ εντζο που χορεύουν λατιν στο Μπουρνάζι[/size] ξάδερφος έχει βγάλει αρκετές
Προηγούμενη Κυριακή βράδυ με κάλεσε ένας φίλος εκεί και σηκώθηκα και έφυγα γρήγορα από την αηδία. Στη μέση της μεγάλης καινούριας πίστας χορού οι ανασφαλείς ναρκισίστριες. Στο τραπέζι ακριβώς απέναντι από την πίστα ήταν ένα ρεζεβέ πιθάρι για τραπέζι και κάθησε μια παρέα ντίβες ξανθιές. Μια που έμοιαζε σαν την Ε. Παπαδημητρίου τους έδιωχνε τον ένα πιρφόρο μετά τον άλλο -που πήγαιναν να τη ζητήσουν να χορέψουνε. Μέχρι που μπούκαραν οι γνωστοί αράπηδες που συχνάζουν σε αυτά τα μαγαζιά. Συνήθως ΔΕΝ ενοχλούν και κάθονται περιμετρικά. Αλλά δύο από αυτούς (ψηλότεροι από τους άλλους σαν αμερικάνοι μπασκεμπολίστες του ΝΒΑ) με θράσσος πήγαν κατευθείαν στο ψαχνό. Αυτές άλλο που δεν ήθελαν μαύρο κατράμι να επιδεικνύουν στα κοριτσόπουλα, τους ώμους τους χειμωνιάτικα που ήταν παραγυμνασμένοι περισσότερο και από τους μπασκεμπολίστες. Και ενώ μιλούσε ο ένας δίμετρος με την ξαθιά αυτή τον γυρίζει στην ψύχρα να τον κάτσει στο σκαμπό , τον σβερκώνει κρεμιέται επάνω του και τον αρχίζει στα γλωσσόφιλλα η ξεκολιασμένη. Βέβαια μετά από λίγο έμεινε μόνη να ξεροκλαίγεται στις υπόλοιπες γιατί την παράτησε και έφυγε, μάλλον γιατί δεν του "έκατσε" εκείνη την ώρα μέσα στις τουαλέτες του μαγαζιού ή δεν πήγε μαζί του σε κοντινό ξενοδοχείο. Ο ψηλολέλεκας έκατσε σε παρέα με πατριώτισές του λατίνες σε άλλο τραπέζι και εγώ τις σιχάθηκα και τις υπόλοιπες εκεί μέσα και έφυγα...
ωραιο να κοροιδευουμε τις ελληνιδες αλλα ουτε ολες ειναι ετσι ουτε εμεις οι αντρες αγιοι ειμαστε .δεν είναι επιλεκτικες ούτε ασεξουαλ.συμφεροντοκογικα όντα που απλα προσαρμοζονται στο σύστημα που βρίσκονται. προσπαθώντας να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν με τις λιγότερες επιπτώσεις.απλα μας δουλεύουν και εμείς το δεχόμαστε. αν το περιβάλλον τις ευνοεί οτι και αν σημαίνει το ευνοει. θα γαμηθουν με τον καθένα.ακομα και με το σκύλο τους.
μηπως εμεις προτιμαμε κανενα μπαζο με κυτταριτιδα χοντρη κτλ ?
η θα τα φτιαχναμε τοσο ευκολα με ενα φτωχαδακι κτλ ?
το καλυτεροτερο ελληνικο φαγητο εβερσουβλακια με διπλη πιτα τυπε,κανουν καλυτερη συναισθηματικη καλυψη απο τις ελλεηνιδες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Χθες είδα τρεις συμμαθήτριες μου 24-25 χρονών με το καροτσάκι με το μωρό και τους άντρες τους!
Το φαινόμενο αυτό γενικά παρατηρώ ότι είναι συχνό στις μέρες μας μικρές γυναίκες με παιδιά και ξέρω ότι όλα αυτά δημιουργήθηκαν από ακάποτα γαμήσια χωρίς προφανώς να είχαν σκοπό να παντρευτούν, αλλά προέκυψε. Πόσο γιωτόμπαλα είναι πολλοί με κάνει να απορώ! Θα πει κανείς πώς θα πλουτίζουν μετά οι δικηγόροι με τα διαζύγια!
Το φαινόμενο αυτό γενικά παρατηρώ ότι είναι συχνό στις μέρες μας μικρές γυναίκες με παιδιά και ξέρω ότι όλα αυτά δημιουργήθηκαν από ακάποτα γαμήσια χωρίς προφανώς να είχαν σκοπό να παντρευτούν, αλλά προέκυψε. Πόσο γιωτόμπαλα είναι πολλοί με κάνει να απορώ! Θα πει κανείς πώς θα πλουτίζουν μετά οι δικηγόροι με τα διαζύγια!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
στα αρχιδια μου,ετσι επρεπε να απαντησεις στο τσολι."Α, δεν πληρωνεις; να ξερεις οτι δεν εντυπωσιαζεις γυναικες σαν εμενα ετσι".
Απορω τι ειδους ανδρες θα ηθελαν να εντυπωσιασουν ενα τετοιο ανθρωπο.
Και γιατί φτάσαμε να θεωρούμε ανωμαλία το φυσιολογικό,δηλαδή να κάνεις οικογένεια σε μικρή ηλικία,που είσαι πιο γερός βιολογικά,και αντέχεις τις κακουχίες και τις στερήσεις που συνεπάγεται αυτό; Μήπως έχουμε όλοι... μασήσει από την προπαγάνδα των media,ότι πρέπει να είσαι χορτασμένος από τη ζωή για να κάνεις οικογένεια,και φτάνουν άντρες και γυναίκες,(ειδικότερα αυτές),σε ηλικία που τα'χουν χορτάσει και βαρεθεί όλα,πανικόβλητες να προλάβουν το βιολογικό ρολόι που χτυπάει καμπανάκι,πέφτουν πάνω στον πρώτο διαθέσιμο ''πιρφόρο'' να τους κάνει ένα δυο παιδιά,και η συνέχεια γνωστή...;Για μένα,το πρόβλημα δεν είναι η μικρή ηλικία,αλλά αν το παιδί προέκυψε από τέτοιο... ατύχημα!Χθες είδα τρεις συμμαθήτριες μου 24-25 χρονών με το καροτσάκι με το μωρό και τους άντρες τους!
Για τους άντρες είναι τριτοτέταρτο κριτήριο... ;)ωραιο να κοροιδευουμε τις ελληνιδες αλλα ουτε ολες ειναι ετσι ουτε εμεις οι αντρες αγιοι ειμαστε .
η θα τα φτιαχναμε τοσο ευκολα με ενα φτωχαδακι κτλ ?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Και γιατί φτάσαμε να θεωρούμε ανωμαλία το φυσιολογικό,δηλαδή να κάνεις οικογένεια σε μικρή ηλικία,που είσαι πιο γερός βιολογικά,και αντέχεις τις κακουχίες και τις στερήσεις που συνεπάγεται αυτό; Μήπως έχουμε όλοι... μασήσει από την προπαγάνδα των media,ότι πρέπει να είσαι χορτασμένος από τη ζωή για να κάνεις οικογένεια,και φτάνουν άντρες και γυναίκες,(ειδικότερα αυτές),σε ηλικία που τα'χουν χορτάσει και βαρεθεί όλα,πανικόβλητες να προλάβουν το βιολογικό ρολόι που χτυπάει καμπανάκι,πέφτουν πάνω στον πρώτο διαθέσιμο ''πιρφόρο'' να τους κάνει ένα δυο παιδιά,και η συνέχεια γνωστή...;
Άλλο να έχεις σκοπό να παντρευτείς τύπε και άλλο να παντρεύεσαι αναγκαστικά γιατί γκάστρωσες την άλλη και ενώ δεν έχεις δουλειά και φράγκα και στον ήλιο μοίρα ακόμα και σε συντηρούν οι γονείς. Έχει διαφορά!
Δεν διαφωνώ σ'αυτό!Το δυστύχημα είναι ότι οι άντρες πλέον δύσκολα αποκτούν οικονομική αυτοτέλεια πριν τα 35-40,αλλά αυτό είναι αντικείμενο συζήτησης άλλου thread...Άλλο να έχεις σκοπό να παντρευτείς τύπε και άλλο να παντρεύεσαι αναγκαστικά γιατί γκάστρωσες την άλλη και ενώ δεν έχεις δουλειά και φράγκα και στον ήλιο μοίρα ακόμα και σε συντηρούν οι γονείς. Έχει διαφορά!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
εσενα σ εχω ικανο να πληρωσεις με πιστωτικη και να ρωτησεις μπροστα στη γκομενα τον σερβιτορο ατοκες κανετε?Σορυ αλλά εχει δικιο. Ποσο γυφτος πρεπει να εισαι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φίλε μου καλέ, δεν εχω πιστωτικη.εσενα σ εχω ικανο να πληρωσεις με πιστωτικη και να ρωτησεις μπροστα στη γκομενα τον σερβιτορο ατοκες κανετε?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
ε να υπογραφεις γραμματιαΦίλε μου καλέ, δεν εχω πιστωτικη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πραγματικο περιστατικο.
Εχω βγει βραδυ για ποτο με μια πρωην.
Ερχεται λογαριασμος 16 ευρω.
Πάει να ανοιξει πορτοφολι, της πιανω το χερι και της λεω "ασε τα αστεια" και αφηνω 20αρικο.
Της λεω παμε να φυγουμε.
Μου λεει εχεις 4 ευρω ρεστα...
Της λεω το ξερω, τα αφηνω πουρμπουαρ.
Γουρλωνει τα ματια "4 ευρω στα 16"???????? Δεν μου τα εδινες εμενα καλυτερα???"
Πάει να ανοιξει πορτοφολι, της πιανω το χερι και της λεω "ασε τα αστεια" και αφηνω 20αρικο.
Της λεω παμε να φυγουμε.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
εγω καπου στα 25 γνωριζω φραγγατο μιλφ με παει οριζοντες λυκκαβητου και αρχιζει και παραγγελνει ολο τον καταλογο ειχε αφησει να εννοηθει οτι μου εκανε το τραπεζι ,ζητησε λογαριασμο ο σερβιτορος τον εφερε μπροστα μου σε δερματινη θηκη και την εσμπρωξα με τα ακροδαχτυλα σιγα σιγα μπροστα τηςΠραγματικο περιστατικο.
Της λεω παμε να φυγουμε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γαμησες τύπε?εγω καπου στα 25 γνωριζω φραγγατο μιλφ με παει οριζοντες λυκκαβητου και αρχιζει και παραγγελνει ολο τον καταλογο ειχε αφησει να εννοηθει οτι μου εκανε το τραπεζι ,ζητησε λογαριασμο ο σερβιτορος τον εφερε μπροστα μου σε δερματινη θηκη και την εσμπρωξα με τα ακροδαχτυλα σιγα σιγα μπροστα της