Για να δειτε πως σκεφτονται αρκετες γυναικες πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε κονε με μια φιλη της φοιτητρια.Πρωτο ραντεβου 3 .Η γκομενα γουσταρε..παμε στο 2ο ραντεβου μεταξυ μας.Μπουρου μπουρου μιλουσαμε και ξαφνου πεταει την εξης ατακα εγω θα μενω σπιτι και θα προσεχω το μωρο..... :S Στο μυαλο της ειδη ειχαμε ηδη παντρευτει ειχαμε κανει μωρο αυτη θα καθοταν και συ μαλακα θα ετρεχες.κουβαλανε ακόμη τα παλιά αντρικα πρότυπα. easy prey for sluts
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
[Έντεχνο το κείμενο σου ... Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω δύο ανήκεις
Άσε τα μπουρδέλα και κοίτα να γράψεις κανά μυθιστόρημα να σωθείς ...
Ανήκω στη παρακάτω κατηγορία:
''Η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνεις σοβαρά '' Δεν τη πρόσεξες στο τέλος ??
Οσο για το κόκινο που ξέρεις αν δεν το κάνω ήδη ??
Σίγουρα όμως όχι για να ''σωθώ''. Σωσμένος είμαι ήδη.
Γενικά άμα δουλεύεις και τη πούτσα σου και το κεφάλι σου ''σωσμένος'' είσαι.
.πάλι καλά που την απογοήτευσες ;)Για να δειτε πως σκεφτονται αρκετες γυναικες πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε κονε με μια φιλη της φοιτητρια.Πρωτο ραντεβου 3 .Η γκομενα γουσταρε..παμε στο 2ο ραντεβου μεταξυ μας.Μπουρου μπουρου μιλουσαμε και ξαφνου πεταει την εξης ατακα εγω θα μενω σπιτι και θα προσεχω το μωρο..... :S Στο μυαλο της ειδη ειχαμε ηδη παντρευτει ειχαμε κανει μωρο αυτη θα καθοταν και συ μαλακα θα ετρεχες
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.693
- Πόντοι
- 3.656
.πάλι καλά που την απογοήτευσες ;)
τυπε παλι καλα που δεν τον ειχε πεθανει ηδη τον τυπο να του παρει και την περιουσια :S
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Για να δειτε πως σκεφτονται αρκετες γυναικες πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε κονε με μια φιλη της φοιτητρια.Πρωτο ραντεβου 3 .Η γκομενα γουσταρε..παμε στο 2ο ραντεβου μεταξυ μας.Μπουρου μπουρου μιλουσαμε και ξαφνου πεταει την εξης ατακα εγω θα μενω σπιτι και θα προσεχω το μωρο..... :S Στο μυαλο της ειδη ειχαμε ηδη παντρευτει ειχαμε κανει μωρο αυτη θα καθοταν και συ μαλακα θα ετρεχες
Φιλική Συμβουλή.
Αυτές που λόγω παρλαπίπας ''αδειάζουν'' το κεφάλι τους χύμα, να μην της φοβάσαι.
Τις ''politically correct'' μεταμοντέρνες γκόμενες που σε ακούνε ''υπομονετικά'' με ελαφρύ μειδίαμα να τις τρέμεις !!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φιλική Συμβουλή.
Αυτές που λόγω παρλαπίπας ''αδειάζουν'' το κεφάλι τους χύμα, να μην της φοβάσαι.
Τις ''politically correct'' μεταμοντέρνες γκόμενες που σε ακούνε ''υπομονετικά'' με ελαφρύ μειδίαμα να τις τρέμεις !!!
Ισχυει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
οποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
τ τηλ μια λησαρας ....εγω δυστηχος τ κανω από αθηνα για να μην μ βρει
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ποσο χοντρη τύπεοποιος γουσταρει ν γαμηση εληνηδα χοντρη τελος τ μηνα ας στειλει πμ να του δωσο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το εχεις ψαξει δηλαδηΙσχυει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Ποσο χοντρη τύπε
γουσταρη καντιλια και τετια πολλα κωλο ξεφτιλισμα είναι χοντρη αρκετα 47 χ και ψανει παρεα γ ομωρφες στιγμες
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
γουσταρη καντιλια και τετια πολλα κωλο ξεφτιλισμα είναι χοντρη αρκετα 47 χ και ψανει παρεα γ ομωρφες στιγμες
k χοντρη κ 47
αστα κλαφτα
γεροντοκορη?
ποσα δινει?
καθολου απιθανο παικτη, η χημεια του εγκεφαλου μας κανει να τα πεταμε ολα για τη διαιωνιση του ειδους..Έχω να κάνω μια τοποθέτηση συνολική επί του ζητήματος,που ξεκίνησε μάλλον για αστείο πριν από επτά και πλέον χρόνια,έχει... πιάσει σε σελίδες το thread της βασικής αποστολής του site,και συνεχώς τροφοδοτείται με νέα post,άλλοτε επαναλαμβανόμενα κι άλλοτε με μικρές παραλλαγές από τον αρχικό τίτλο του thread:Όλα αυτά τα συζητάμε γιατί έχουμε... καεί με διαφορετικό τρόπο ο καθένας από κάποια ή κάποιες γυναίκες,και αναλύουμε με ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων το φαινόμενο ''Ελλεεινίδα''!Είμαι σίγουρος όμως ότι αν κάποιος από μας τύχει και βρει στο διάβα του μια τέτοια ''Ελλεεινίδα'',που θα του συγχρονίσει τις... ευαίσθητες χορδές με τις δικές της,θα τα ξεχάσει όλα και θα πέσει στα πόδια της να την παρακαλάει... Ζωή να’χουμε μετά από δέκα χρόνια,να κάνουμε απολογισμό πού ήταν,τι έλεγε,και πού κατέληξε ο καθένας από μας...
παικτη η φοιτητρια τουλαχιστον ηταν ειλικρινης.Για να δειτε πως σκεφτονται αρκετες γυναικες πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε κονε με μια φιλη της φοιτητρια.Πρωτο ραντεβου 3 .Η γκομενα γουσταρε..παμε στο 2ο ραντεβου μεταξυ μας.Μπουρου μπουρου μιλουσαμε και ξαφνου πεταει την εξης ατακα εγω θα μενω σπιτι και θα προσεχω το μωρο..... :S Στο μυαλο της ειδη ειχαμε ηδη παντρευτει ειχαμε κανει μωρο αυτη θα καθοταν και συ μαλακα θα ετρεχες
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ισχυει
Εδώ είσαι, άνθρωπε της θάλασσας:
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/απίστευτο-άραβας-ματαίωσε-επένδυση-σ/[/url]
ναι ηταν ειλικρινης αλλα ρε φιλε και εγω 27 ειμουν τοτε δεν ειχα ορεξη για παντριες κτλ ασε που η συγκεριμενη μετα απο 1,5 χρονο σχεσης αποδειχτηκε μεγαλη φολα και ψευτρα αλλα δεν με πειραξε γιατι δεν την ειχα παρει ποτε στα σοβαραπαικτη η φοιτητρια τουλαχιστον ηταν ειλικρινης.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τι, δεν ειχες μια διενεξη με τον τρανι??? λαθος καταλαβα...μην με βαζεις να ψαχνω...που σου λεγε τραβα να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες κι οτι το καλοκαιρι θα σαι σα παγωτατζης με τη στολη....κι οτι αν σε πετυχει να εχεις κουρεμενο το σβερκο σου κ.α
χρειαζεται ομαδικο ξυλο η πουστρογρια του Σεφιλντ
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Σε όσα ραντεβού βγήκα με αλλοδαπές των Δυτικών χωρών, το θεωρούν ντροπή/υποτιμητικό να πληρώνει εξολοκλήρου ο άντρας. Το θεωρούν επίσης αναχρονιστικό (old fashioned).
Οι κουτοπόνηρες συμπατριώτισσές μας όμως, seldom go Dutch. Αλλά η ισότητά τους ισχύει όταν και όπως τις καβλώσει.
Και μιας και μιλάμε για ελλεϊνίδες, ακόμα απορώ με την πουτανιά τους, που προ δεκαετίας αφού έκανα μόνο τσάτινγκ με μια καρακαργιόλα με την οποία ποτέ δεν βγήκαμε ραντεβού μαζί, μου έκλεισε blind date με μια όχι και τόσο φίλη της κατά τα λεγόμενά της λέγοντάς της "γνωρίζω ένα καλό παιδί, και να βρεθείτε" κτλ κτλ.... Άνδρας θα το έκανε ποτέ σε φίλο του, να τον στείλει να συναντήσει ένα παντάξενο άτομο;
Η πλάκα ήταν που με κολλητό μου φίλο τις πετύχαμε μετά απο δίμηνο σε κινηματογράφο, αλλά τις έγραψα κανονικά.
Όσο για τους Αφρικανούς συνανθρώπους μας, έχουν μεγάλη πέραση σε ξανθές. Όπου δεις μουνάρα και ξανθιά ειδικά στο νησάκι της αψόφητης κωλόγριας και των κολλεγίων ομοφυλοφίλων, ψάξε κάπου εκεί γύρω για τον dark knight.... He's watching back at you.
για ολες τις Βαλκανιες ισχυει αυτο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Η συντομογραφία του ''τσίρκου'' της σεξουαλικής οπτικής ανδρών και γυναικών στην ελλαδα.
Τα αισθητικά στανταρτς των ανδρών εξαιρετικά ψηλα.
Τα αισθητικά στάνταρτς των γυναικών επίσης πολύ ψηλά.
Τα ΜΜΕ και το σινεμα βοηθούν πολύ στο παραπάνω.
Οι άντρες θέλουν απλά σεξ.
Οι γυναίκες συνήθως δεν ξερουν τι θέλουν. Ενα γαμημενο ρούχο για να πάρουν πρέπει να δουν και να δοκιμάσουν 500. αντε να διαλέξουν άντρα.
Πολλοι άντρες ( παντρεμένοι και μη ) βρίσκουν αυτό που θέλουν στη πορνεία βολευονται, και απαξιώνοουν ( πολλές φορές οχι αδίκως ) τις μη πουτάνες.
Καποιοι το περνουν αποφαση επαναπαύονται και δεν ελπίζουν σε τίποτα. Κάποιοι ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμενοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ) τους δουλεύουν και τους αρμέγουν. Κάποιοι σίγουρα εντελώς καμενοι καταφεύγουν στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.
Οι γυναίκες μένουν ''απότιστες'' για μήνες κάποιες και για χρόνια. Βολεύονται με δονητές και απαξιώνουν με τη σειρά τους τους άντρες.
Στις περισότερες περιπτώσεις ''κουνιούνται'' όχι για να βρούν άντρα, αλλά για να δούν αν εξακολουθεί να περνάει η μπογιά τους. Παραλήλως διαπιστώνουν ότι ''Δεν υπάρχουν πια άντρες'' Ερχεται και κολάει και το σύνδρομο της σταχτοπούτας και ελπίζουν στο καλό πρίγκηπα που θα έρθει να τις πάρει κάποτε.
Ομως οι περισσότεροι πρίγκηπες το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι οι γυναίκες, μια και τις πολύ όμορφες απο αυτές τις έχουν δεδομένες και μπόλικες. Πολλοί απο αυτούς κορεσμενοι απο τι όμορφες γυναίκες το γυρίζουν σε δροσερά αγόρια, η δροσίζονται και οι ίδιοι, η φτιάχνονται με κοκταίηλ απο ντρόγκες.
Αυτά εν ολίγοις.
Για να μην απαγοητευόμαστε εντελώς. Να θυμήσω δυο ατάκες του OScar Wild ''Ολοι κολυμπάμε στους υπονόμους, όμως κάποιοι απο εμάς επιμένουν να κοιτάνε τα αστέρια'' ,
''Η ζωή είναι πολύ σημαντική για να την παίρνεις σοβαρά ''
τυπε σαρεσει να κοιτας ψηλα?