Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ναι ο αντρας πρεπει να ειναι άντρας επειδη ο τελευταιος υπάλληλος έπαιρνε 1500 ευρω το μηνα και ειχε σπιτι που ειχε βρει απο τους γονεις του  :2funny: :2funny: αμα ειναι ετσι κερνάω και εγω αλλα υπάρχουν και αλες υποχρεώσεις η αλλη πρεπει να καταλαβαινει. Το να κερνάει μονο ο άντρας ειναι εκμετάλευση την οποια εγω δεν δεχομαι. Δεν δεχομαι να κάνω συνεχεια το μαλακα για να πδηξω.

ορθον ....

αλλα τι ακομη να πουμε εδω εχουν γραφτει 4759 σελιδες και 71372 ποστ .....

και δεν μπορουν γινουν τα αυτονοητα σε αυτη την κοινωνια !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα αυτη που με εσβησε ηταν ωραιο κοριτσι αλλα βοδι μεγαλο χαχαχα ελεος ρε φιλε εχουν απαιτησεις να τους κανεις λαικ ενω δεν τις ξέρεις και ενω αυτες δεν κάνουν ποτε ειναι για γελια πραγματικα ολο αυτο γελάω και τωρα που πληκτρολογω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο συγκεκριμενος φιλος μου κοιμαται ορθιος και τον έχω κραξει αρκετες φορές. Αλλα αμα δεν καταλαβαινει ο άλλος εσυ θα τον αλλαξεις? στο τελος θα τσακωθειτε κιολας. Θα καταλαβει με το καιρο.

Φυσικα και δεν κερδισε τιποτα γιατι ποιος κερδιζει με το να κάνει λαικ σε άσχετες μωρε? ξέρεις εσυ κανεναν?  :2funny:
Αυτά τα κάνουν οι πιρφόροι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα αυτη που με εσβησε ηταν ωραιο κοριτσι αλλα βοδι μεγαλο χαχαχα ελεος ρε φιλε εχουν απαιτησεις να τους κανεις λαικ ενω δεν τις ξέρεις και ενω αυτες δεν κάνουν ποτε ειναι για γελια πραγματικα ολο αυτο γελάω και τωρα που πληκτρολογω
Τύπε για ένα λάικ ζούνε μερικές,γιατί δεν της έκανες; τζάμπα είναι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε για ένα λάικ ζούνε μερικές,γιατί δεν της έκανες; τζάμπα είναι!

αυτη γιατι δεν μου έκανε? να έχω και εγω διαφημιση? οτι μου κάνει μια ωραια γκομενα λαικ?

αυτη χρεώνεται δηλαδη?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο συγκεκριμενος φιλος μου κοιμαται ορθιος και τον έχω κραξει αρκετες φορές. Αλλα αμα δεν καταλαβαινει ο άλλος εσυ θα τον αλλαξεις? στο τελος θα τσακωθειτε κιολας. Θα καταλαβει με το καιρο.

Φυσικα και δεν κερδισε τιποτα γιατι ποιος κερδιζει με το να κάνει λαικ σε άσχετες μωρε? ξέρεις εσυ κανεναν?  :2funny:
δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοι όσο και να τους προσβαλεις.πρεπει να γίνουν παρςναλομα για να πάρουν χαμπάρι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μπα πλεον οι γενιες των ανδρων που ειναι μεχρι 40 ετων εχουν την νοοτροπια οτι δεν γινεται βγουνε με μια γυναικα και να επιφορτιστουν εκεινοι μονομερος τα εξοδα ...

οι γενιες των ανδρων ανω των 40 εξακολουθουν να στηριζουν τις παλιες νοοτροπιες που ο αντρας πρεπει να ειναι αντρας και τα σχετικα ατοπα επιχειρηματα τους που τρεφουν τις ανωτερω καταστασεις ...
  για αυτά ελεγαν δυο 35αρες μπαζολελληνιδες.οτι και καλα οι άντρες πλέον δεν θέλουν να πληρώνουν και να κερνανε.συγκεκριμενα ελεγε η μια στην αλλη για μια φιλη τους.αφου δεν την κερναει τι τον θελει τον μαλακα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οπότε μάγκες μακριά και αλαργα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
 για αυτά ελεγαν δυο 35αρες μπαζολελληνιδες.οτι και καλα οι άντρες πλέον δεν θέλουν να πληρώνουν και να κερνανε.συγκεκριμενα ελεγε η μια στην αλλη για μια φιλη τους.αφου δεν την κερναει τι τον θελει τον μαλακα.
παιδια επειδη οι γυναικες (και ιδιως οι ελληνιδες) ειναι πολυ επιφανειακες
πολλες φορες χωρις να το καταλαβαινουμε τους δινουμε λαθος μυνηματα
φιλος μου 39 χρονων φανατικος εργενης γκομενιαρης
εμεινε ανεργος περυσι και πουλησε τη BMW κουπε που ειχε
και πηρε ενα σιτροεν 10ετιας + με 1200 ευρω να μετακινητε που θελει και βαψιμο  :2funny:
λογω χρονου ολο γκομενιζει απο το ιντερνετ
τοσα χρονια ειχε το παραπονο γιατι οι γκομενες στα πρωτα ραντεβου
δεν κανουν καμια κινηση να πληρωσουν
παντα του ελεγα γιατι βλεπουν τη BMW  ρε μαλακα  :uglystupid:
χωρια που ντυνοταν και πανακριβα με κοστουμια boss
τωρα το γυρισε στις προσφορες των H&M  :2funny:
προχτες που τον ειδα μου ειπε οτι βγαινει με 4
πηδαει τις 2
μου τις εδειξε φωτο και στο ιντερνετ
2 ελληνιδες ηδη καναν κινηση να πληρωσουν
και μεχρι και μια ουκρανεζα οικιακη βοηθος
του ειπε να μοιραστουν τους καφεδες
μαλλον με λυπουνται μαλακα μου λεει που δεν εχω λεφτα να βαψω το αυτοκινητο
και σκασαμε στα γελια
βγαλτε συμπερασματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Hugo boss? ωραιοςςςς ποσα επαιρνε το μηνα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Οι γκόμενες στο facebook θα σου κάνουν like μόνο αν είσαι γνωστός τους ή αν είσαι ψιλοφίρμα και έχεις πάρα πολλά likes. Αν τις αντάρεις χωρίς να τις ξέρεις ακόμα και αν αρέσουν οι φωτογραφίες σου  πολύ δύσκολα θα ρίξουν like ειδικά αν μιλάμε για ηλικίες μέχρι 26 πάρα πολύ δύσκολα αν δεν ανήκεις στις 2 κατηγορίες που είπα πιο πάνω. Βλέπεις κάτι κουασιμόδους, κάτι πουστάρες να έχουν πάρα πολλά likes στις φωτος τους και κάποιος λιγότερο δημοφιλής μπορεί να είναι και γαμώ τα τυπάκια εμφανισιακά και να μην έχει ούτε τα μισά!  :2funny: Μία απάτη είναι το όλο θέμα. Φυσικά η κάθε σαβούρα στην Ελλάδα έχει άπειρα likes.

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Οι γκόμενες στο facebook θα σου κάνουν like μόνο αν είσαι γνωστός τους ή αν είσαι ψιλοφίρμα και έχεις πάρα πολλά likes. Αν τις αντάρεις χωρίς να τις ξέρεις ακόμα και αν αρέσουν οι φωτογραφίες σου  πολύ δύσκολα θα ρίξουν like ειδικά αν μιλάμε για ηλικίες μέχρι 26 πάρα πολύ δύσκολα αν δεν ανήκεις στις 2 κατηγορίες που είπα πιο πάνω. Βλέπεις κάτι κουασιμόδους, κάτι πουστάρες να έχουν πάρα πολλά likes στις φωτος τους και κάποιος λιγότερο δημοφιλής μπορεί να είναι και γαμώ τα τυπάκια εμφανισιακά και να μην έχει ούτε τα μισά!  :2funny: Μία απάτη είναι το όλο θέμα. Φυσικά η κάθε σαβούρα στην Ελλάδα έχει άπειρα likes.

Ρε μαγκες επειδη δεν εχω facebook και ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, ποια η χρησιμοτητα των πολλων likes; ακουω και απο αλλους αλλα δεν μπορω να καταλαβω και δεν μπαινω στη διαδικασια να κανω κουβεντα και να μου το αναλυσουν.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Hugo boss? ωραιοςςςς ποσα επαιρνε το μηνα?
1500 το πολυ
ολα τα λεφτα στο μουνι (οχι το πληρωμενο)
ντυσιμο, αμαξι, βολτες
εχει κανει μεγαλη ζωη
παντως απ οτι λεει αυτες τις ιδιες γκομενες με αυτο το αμαξι  :2funny:
και αυτο το ντυσιμο
προ κρισης δεν τις εβγαζε
εχουν ριξει πολυ τα στανταρ τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Βασικα ναι έχεις δικιο η φάση ειναι ένα θέατρο και ένα φιάσκο. Βλέπεις το γιουβαρλάκι του κλάμπ να έχει διπλάσια likes απο εναν γαμω τα τυπάκια οπως ειπες μονο και μονο επειδη ο 1ος ειναι επι των δημοσιων σχέσεων.

Θέλει απλα να κυκλοφορεις. Το θεμα γκομενες ειναι υποσυνολο της κοινωνικοποιησης που λεγαμε περυσι ή προπερσι δεν θυμαμαι ποτε το έλεγα. Αν εισαι καλος στα κοινωνικα τοτε θα εισαι μεσα στις ευκαιριες για γκομενες. Ορισμένες απο τις οποιες μπορει να μη κοιταξουν καν εμφανιση.

Μπορει να βρεις και καμια άλλη δουλεια απλα το προβλημα ειναι τι άλλο ξέρεις να κάνεις? οταν κοιμασαι ολη την μέρα και τη νυχτα δουλευεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1500 το πολυ
ολα τα λεφτα στο μουνι (οχι το πληρωμενο)
ντυσιμο, αμαξι, βολτες
εχει κανει μεγαλη ζωη
παντως απ οτι λεει αυτες τις ιδιες γκομενες με αυτο το αμαξι  :2funny:
και αυτο το ντυσιμο
προ κρισης δεν τις εβγαζε
εχουν ριξει πολυ τα στανταρ τους

Λογικο να τα ριξουν ολα ειναι προσφορά και ζητηση. Οταν την άλλη την πιέζουν οι ορμονες και θέλει να κάνει κάτι θα ριξει τα στανταρ της οταν βλέπει οτι δεν υπάρχει κοσμος που μπορει να τα ικανοποιησει.

Τι έχει φτιαξει στη ζωη του? έχει κανει δικο του σπιτι ή μενει ακομα στο γονιων του? εγω αμα εβγαζα 1500 το μήνα και εμενα στο σπιτι των δικων μου θα εκανα πάρτι διοτι θα κρατούσα τα μισά για αποταμιευση οποτε σε ενα χρονο μέσα θα ειχα 12 * 700 = 8400 και 16.800 στα 2 χρονια θα μου χρειαζοντουσαν αν καποια στιγμη εμενα άνεργος επειδη στις επιχειρησεις εισαι αναλωσιμος.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βασικα ναι έχεις δικιο η φάση ειναι ένα θέατρο και ένα φιάσκο. Βλέπεις το γιουβαρλάκι του κλάμπ να έχει διπλάσια likes απο εναν γαμω τα τυπάκια οπως ειπες μονο και μονο επειδη ο 1ος ειναι επι των δημοσιων σχέσεων.

Θέλει απλα να κυκλοφορεις. Το θεμα γκομενες ειναι υποσυνολο της κοινωνικοποιησης που λεγαμε περυσι ή προπερσι δεν θυμαμαι ποτε το έλεγα. Αν εισαι καλος στα κοινωνικα τοτε θα εισαι μεσα στις ευκαιριες για γκομενες. Ορισμένες απο τις οποιες μπορει να μη κοιταξουν καν εμφανιση.
αν θελεις απλα να γαμησεις  (μονο ιντερνετ)
ΟΧΙ FACEBΟOK φυσικα
υπαρχουν τοσα σαιτ που η αλλη  ειναι ανωνυμη (οπως και συ)
και ψαχνετε για ξεπετες
για σοβαρη σχεση
ο κοινωνικος κυκλος ειναι χρησιμος ναι (οχι παντα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom