Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.069
- Πόντοι
- 1.686
γιατι να κανω ακτινογραφια θωρακος????
Μερικές φορές, αντί για ίωση υπάρχει
άτυπη πνευμονία , που χρειάζεται αντιβιοτιτικά .
γιατι να κανω ακτινογραφια θωρακος????
το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτές που σου ζητάνε κεράσματα και στο παίζουν ιστορία εδω.στην αφρικη και σε άλλες χώρες που πάνε για διακοπές οι άντρες τις γαμανε απλα με ενα I wanna fuck your boody.και μιλαμε για οποιοδήποτε αντρα.παχυσαρκο η βρωμιαρη κτλπ.οι γυναίκες θέλουν τον τρόπο τους για να γαμηθουν αναλογως που βρίσκονται ο ναι. οι γυναίκες μισουνε τους λιγουριδες στα σίγουρα αρκεί να μην είναι από τη χώρα τουςΕλάχιστες είναι έτσι στο Ελλαδιστάν τύπε.Στην γενιά την δική μας,αν δεν κερνούσες ήσουν ο γύφτος και όχι μόνο δεν πήδαγες,αλλά δεν σε πηδούσαν κιόλας.
Πολύ σωστά και θέλει προσοχή!Μερικές φορές, αντί για ίωση υπάρχει
άτυπη πνευμονία , που χρειάζεται αντιβιοτιτικά .
αυτο παλι πως βγαινει
δεν σου ειπανε οτι υπαρχει ισοτητα μεταξυ των δυο φυλων δεν στα μαθανε αυτα
Μια και το θεμα ειναι για τις ελληνιδες ( ελλεινιδες ) πραγματι παρατηρω στη ζωη μου παρα πολλους νεους αντρες να μην μπορουν να βρουν γυναικα και να καταληγουν μονοι
. Θυμαμαι καποτε ενας θειος μου εμεινε ανυπαντρος και ηταν γεγονος . Τωρα ειναι παρα πολλοι. Μα παρα πολλοι. Γιατι ρε γαμωτο ; Τοσα νεα παιδια.. :-
"Ο ιδανικος άντρας θα τρέξει να σε βρει οπου και αν εισαι μονο για να σου πει καληνυχτα" και αλλες τετοιες μλκιες ε λογικο.
Εντομεταξυ βλεπω οτι πολλοι κλαιγονται οτι για να γαμησεις ελληνιδα πρεπει οπωσδηποτε να εισαι τουμπανο, λεφτας και να εχεις πορσε , αλλιως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα.
Εντωμεταξυ αυτοι που λενε τετοιες μαλακιες και φεραρι να ειχαν παλι δε θα γαμαγανε
Σιγουρα βοηθανε αυτα, αλλα το σημαντικοτερο ειναι να το εχεις με τις γυναικες... 8 στους 10 Ελληνες ειναι απελπισμενοι απ την αγαμια και οι γυναικες τους απελπισμενους, τα λιγουρια και τους αγαμητους τους μυριζουν απο χιλιομετρα. η απελπισια βρωμαει. :- Και εκει φυσικα το εχασες το παιχνιδι.
Αν εισαι ανετος, εχεις αυτοπεποιθηση, το χεις λιγο με το μπλα μπλα και την παπατζα, ξερεις να καυλαντιζεις, εισαι καθαρος και σχετικα εμφανισημος και προπαντων ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ, τοτε εχεις παρα πολυ καλες πιθανοτητες να γαμησεις πολλες γυναικες. Βεβαια ειναι σημαντικο να κοιτας και γυναικες της κατηγοριας σου... Ξερω πολλους καθυστερημενους που ειναι για τον πουτσο εμφανισιακα και πανε και κυνηγανε μουναρες , τρωνε το ακυρο και μετα βριζουν τις ελληνιδες
[size=10pt][size=16pt]Αραξε στα κυβικα σου που λεει και ο μυστης ο πορνοφιλοσοφος. Για την ακριβεια, πρεπει να κοιτας και λιγο πιο κατω απ τα κυβικα σου καθως με τοσο [/size][/size]συντριπτικο ποσοστο πιρφοριας, απελπισιας και αγαμιας στην Ελλαδα, λογικο ειναι οι γυναικες να την εχουν ακουσει λιγο... Αλλα οπως λεω συνεχεια, τα σκουπιδια οι ξεφτυλισμενοι οι πιρφοροι φταινε που τις καναν ετσι, οχι οι ιδιες ;)
Το επόμενο ιστορικό βήμα ποιό να΄ναι άραγε;Εισαγωγή από άλλες δεινοπαθούσες περιοχές,πχ από Μέση Ανατολή ή Β.Αφρική,ή να ξαποστείλουμε τις δικές μας να βρούνε την τύχη τους έξω,με αφορμή και την οικονομική κρίση;
Ετσι οπως τα λες.Γνωστη μου με αμετρητους θαυμαστες στο ιντερνετ επιδοξους πιρφορους αγαπουληδες,ετυχε και το εφερε η κουβεντα και μου ειπε,ξερεις μιλαω και με εναν αραβα βαθυπλουτο.Μακαρι να μου επεφτε τετοια τυχη να ξενοιαζα.Δεν εχει σημασια τι ειναι αυτος,αρκει τι αυτοκινητο εχει και τι μπορει να της προσφερει.Πλειστηριασμος δηλαδη.Δε ψεγω τη κοπελα,απλως γελαω με το χαλι των αγαμητων γελοιων που τη πολιορκουν επι ωρες στο ιντερνετ.Να αυτά ακούνε οι βρωμιάρες οι ελλεεινίδες, και την έχουν δει οτι έπιασαν τον Πάππα από τ' αρχίδια και οτι είναι οι κυβερνήτες του σύμπαντος.
Που είναι η εποχή του '80 όπου σε βλέπαν να είσαι και κάθε φορά και με άλλη τουρίστρια μουνάρα στο Σύνταγμα ή τα νησιά και λυσσάγανε από τον φθόνο και τους έκανες την ψυχολογία λιώμα. Τώρα οι μέτριες και τα μπάζα γεμίσανε τις ατζέντες τους με τηλ. από ορδές αγάμητων που ικετεύουν σα σκυλάκια κανίς γιατί τους απαγορεύει το κουρμπέτι εκεί έξω να δουν κάτι καλύτερο. Φάγανε την επόμενη μεγάλη ήττα τους οι ελλεεινίδες το '90 με τις πρώτες Σοβιετικές που το έσκασαν από την χώρα τους. Απίστευτες κουκλάρες με υποχρεωτικά από τον κομμουνισμό πτυχία από Ανώτατες Σχολές με πλούσια μόρφωση και ευγένεια και τρόπους (από σπίτι) που αποκλείεται να βρείς στις σημερινές ελλεεινίδες. Και τότε έκαναν πάλι τις βρωμιές τους να τις διώξουν από το "κοπάδι" τους εμάς τα πρόβατα (ευτυχώς κάποιοι ξύπνιοι πρόλαβαν και τις κράτησαν κοντά τους στη χώρα μας, και οι υπολοιπες επέστρεψαν πισω), για να παίζουν ΜΟΝΕΣ του μπάλλα ανενόχλητες και να προσπαθούν να κάνουν Ό,ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
Ας μείνουν και λίγοι που σε πείσμα των καιρών κυνηγούν θεογκόμενες να τις ξεσκίζουν και μετά να τους παρακαλάνε με αναφιλητά να μη τις παρατήσουν μόνες.
V for Vendetta...
Ετσι οπως τα λες.Γνωστη μου με αμετρητους θαυμαστες στο ιντερνετ επιδοξους πιρφορους αγαπουληδες,ετυχε και το εφερε η κουβεντα και μου ειπε,ξερεις μιλαω και με εναν αραβα βαθυπλουτο.Μακαρι να μου επεφτε τετοια τυχη να ξενοιαζα.Δεν εχει σημασια τι ειναι αυτος,αρκει τι αυτοκινητο εχει και τι μπορει να της προσφερει.Πλειστηριασμος δηλαδη.Δε ψεγω τη κοπελα,απλως γελαω με το χαλι των αγαμητων γελοιων που τη πολιορκουν επι ωρες στο ιντερνετ.
Ετσι οπως τα λες.Γνωστη μου με αμετρητους θαυμαστες στο ιντερνετ επιδοξους πιρφορους αγαπουληδες,ετυχε και το εφερε η κουβεντα και μου ειπε,ξερεις μιλαω και με εναν αραβα βαθυπλουτο.Μακαρι να μου επεφτε τετοια τυχη να ξενοιαζα.Δεν εχει σημασια τι ειναι αυτος,αρκει τι αυτοκινητο εχει και τι μπορει να της προσφερει.Πλειστηριασμος δηλαδη.Δε ψεγω τη κοπελα,απλως γελαω με το χαλι των αγαμητων γελοιων που τη πολιορκουν επι ωρες στο ιντερνετ.
αυτες ανηκουν στην κατηγορια των ιεροδουλων ....
το δινουν επι καποιας τιμης.....
προσπαθωντας πετυχουν την μεγαλυτερη παντα ...
ελαχιστες οι καλες κοπελες πλεον ......
..δεν υπάρχουν λέμεχαχαχα αφου δεν τους κοβει. Θυμαμαι με ειχε κανει add μια τέτοια στο άκυρο. Εκανε και εναν αλλο γνωστο μου εγω την εκανα accept και δεν ασχοληθηκα αλλο περιμενα να έρθει να μου μιλησει μια μέρα σκέφτηκα βεβαια να την ρωτησω πως και με εκανε τελικα δεν μπηκα να την ρωτησω μετά την ξέχασα τελειως μέχρι που με εέσβησε μονο εμενα βεβαια οχι τον αλλον που της έκανε λαικ συνεχεια
γελοιες
ζουμε και σε περιεργη νοοτροπια στην Ελλαδα. Οταν υπάρχει τέτοια ευνοικη μεταχειριση στις γυναικες σε δουλειες εξοδους ραντεβου κλαμπ κτλπ εεεε που να αλλαξεις μετα τη κατασταση? εισαι ενας και ειναι πολλοι
συνηθως ο καθενας θα κοιταξει μετα την παρτη του σε ατομικο επιπεδο για να πετυχει αυτο που θελει.
..δεν υπάρχουν λέμε
Ε,θα ηθελε να αυξησει το κυκλο της η κοπελα για να χει να λεει.Εσυ ορθα επραξες.Ο φιλος σπυ ομως με τι σκεπτικο δεχτηκε να συμμετασχει στο παιγνιο της κοπελας;Τι κερδησε;Εννοω τη πηδηξε τουλαχιστον;Αυτο για μενα θα ηταν πραγματι ενα κερδος.Ουτε κατα διανοια.Αρα φερθηκε σαν γελοιος.χαχαχα αφου δεν τους κοβει. Θυμαμαι με ειχε κανει add μια τέτοια στο άκυρο. Εκανε και εναν αλλο γνωστο μου εγω την εκανα accept και δεν ασχοληθηκα αλλο περιμενα να έρθει να μου μιλησει μια μέρα σκέφτηκα βεβαια να την ρωτησω πως και με εκανε τελικα δεν μπηκα να την ρωτησω μετά την ξέχασα τελειως μέχρι που με εέσβησε μονο εμενα βεβαια οχι τον αλλον που της έκανε λαικ συνεχεια
γελοιες
μπα πλεον οι γενιες των ανδρων που ειναι μεχρι 40 ετων εχουν την νοοτροπια οτι δεν γινεται βγουνε με μια γυναικα και να επιφορτιστουν εκεινοι μονομερος τα εξοδα ...
οι γενιες των ανδρων ανω των 40 εξακολουθουν να στηριζουν τις παλιες νοοτροπιες που ο αντρας πρεπει να ειναι αντρας και τα σχετικα ατοπα επιχειρηματα τους που τρεφουν τις ανωτερω καταστασεις ...
Ε,θα ηθελε να αυξησει το κυκλο της η κοπελα για να χει να λεει.Εσυ ορθα επραξες.Ο φιλος σπυ ομως με τι σκεπτικο δεχτηκε να συμμετασχει στο παιγνιο της κοπελας;Τι κερδησε;Εννοω τη πηδηξε τουλαχιστον;Αυτο για μενα θα ηταν πραγματι ενα κερδος.Ουτε κατα διανοια.Αρα φερθηκε σαν γελοιος.