Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε οχι ρε φιλε. Υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα να πιστεψει καποιος απο το οτι οι ιδιοκτητες και editors του The Guardian ειναι γκεουλες με μοναδικο στοχο να δημιουργησουν μια τεραστια παγκοσμια αγορα για τις κωλοτρυπιδες τους... Θεμα μοδας και μαρκετινγκ σε πιο ευρυ κοινο ειναι πιο πολυ. Ας σοβαρευτουμε. Περαστικα μας.
Απλά τεράστιο καταναλωτικό κοινό είναι οι γυναίκες.Εκεί στοχεύουν οι βιομηχανίες, οι διαφημιστές και τα media.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
η 2η φωτο ειναι απο το Predator 1 με τον Σβαρτσενεγκερ...
η 1η ειναι απο το Predator vs Alien... καλη ταινιουλα για να περασεις την ωρα σου...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Και μετα τους φαινεται και υποτιμητικο οτι ο "επιτυχημενος" και "μορφωμενος" γκόμενός τους τις εχει μονο για τον πουτσο. Νομιζουν οτι δε σεβεται τις γυναικες, οτι ειναι μισογυνης και λοιπες βλακειες της συγχρονης κουλτουρας του τριτου κυμματος φεμινισμου (του οποιου πολλα παρακλαδια εχουν λαβει τερατωδεις διαστασεις στη Δυση, μυστηριωδως υποστηριζομενα μεχρι θανατου απο τα πιο mainstream media, πολλες φορες περα απο τα ορια του μισανδρισμου). Η αληθεια βεβαια ειναι ακομη χειροτερη βασικα. Δεν τις σεβεται ως ανθρωπους λογω του κενου μεσα στην κεφαλα τους, καμια σχεση με το φυλο τους.

Ρε φιλε τι σχεση εχει ο φεμινισμος με το οτι δεν δουλευουν οι γκομενες? Ισα-ισα αυτο ειναι αντι-φεμινιστικο. Ειναι πολυ απλο το θεμα μιας και μιλαμε για Ελληνιδες. Την γνωριζεις, εσυ θες να γαμησεις απλα (και το παιζεις οτι και καλα την γουσταρεις για ολα, οχι μονο για πουτσο, δηλαδη εισαι μαλακας) και εκεινη σε βλεπει για κατι πιο σταθερο (και σαν μαλακισμενο σου καθεται). Αμα δεν σου αρεσει το παιχνιδι, τοτε μην παιζεις.

Π

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.110
Πόντοι
7.865
Ευαγγελιο!!!  :rockon: :rockon: :rockon: Και λιγα ειπες τυπε. Δε σχολιασες καν πως διαολο σκοπευει να σταθει πνευματικα διπλα στον μορφωμενο και σπουδαγμενο που ψαχνει με πιο βαρυ ανάγνωσμά της το κοσμο...
Αυτό είναι άλλο καπέλο δικέ μου.Αν εκείνες δεν έχουν την δικιά σου μόρφωση,θα πούν ότι τα πτυχία δεν μετράνε,αλλά αυτό που μετράει είναι άλλο.Δεν κατονομάζουν τι.Απλά κάτι άλλο.Άποψή μου είναι πως μετράει πόσα βγάζεις,αφενός,αλλά και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για εκείνες,αφετέρου.Με λίγα λόγια,αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα μπετόβλακα που μπορεί να τα χώσει όλα στον βωμό της χορηγίας της και σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι μουνόδουλος ή και τσιγκούνης και βγάζει και περισσότερα απο τον μπετόβλακα,θα διάλεγαν τον μπετόβλακα.Δυστυχώς στις μέρες μας,κάτι και καλά κουλτουριάρες,βλαχομπαρόκ γίδες,ντεμέκ μορφωμένες και δήθεν ανεξάρτητες μας θέλουν μόνο για τα λεφτά και οι πίπες περί ισότητας ισχύουν μόνο εκεί που τους συμφέρει.Αυτό γιατί οι αγαπούληδες είναι πολλοί κατα πρώτον,γιατί ο νέος άνδρας φοβάται να εκφραστεί για να μην τον χαρακτηρίσουν ως μισογύνη κατα δεύτερον και κατα τρίτον τους πάει γαμιόντας όλο το σύστημα.Ζούμε τον Φεμιναζισμό,που λένε και στο Αμέρικα και παντού γίνεται μοιρασιά του Καραγκιόζη,όπου τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.Εγώ έμεινα με ένα παιδί όταν η πρώην μου την έκανε και με έναν παπάρα(ο οποίος την έκλασε όταν γέρασε και εκείνη),αλλά εγώ δεν δικαιούμουν επιδόματα μονογονεϊκής οικογένειας,άδειες κτλ κτλ κτλ επειδή είχα παπάρια και όχι μουνί.Θα μου πείς ότι έπαιρνα τεράστιο μισθούλη και δεν με ένοιαζαν αυτά.Αλλά κάποιος που έπαιρνε βασικό μισθό;Ή αν ήταν άνεργος;Εκεί δεν χρειάζεται ενίσχυση;Σε κλίμα ισότητας δεν ζούμε;Τέσπα.Η Ελλεϊνίδα δεν θέλει πτυχία,γιατί και η ίδια είναι αμόρφωτη,κατά βάση.Θέλει έναν μαλάκα να της τα φέρνει και να περνάει καλά.Τέλος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλα ρε ολο για λεφτα διαβαζω,τοσο αναπηροι ειστε και δεν σας εχει κερασει ποτε γκομενα και μετα να την σκιζετε  :zfuck: :zfuck:

ελεος πια  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγω πάντως  μαύρη θα παντρευτώ. Προτινω να κάνετε και εσείς το ίδιο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
κατεβείτε φιλλιπινες.θα μείνετε. ολες γαμιουνται για πλάκα. Και δεν μιλάω για πορνες

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
καλα ρε ολο για λεφτα διαβαζω,τοσο αναπηροι ειστε και δεν σας εχει κερασει ποτε γκομενα και μετα να την σκιζετε  :zfuck: :zfuck:

ελεος πια  :2funny:

τυπε αμα βγεις με γκρανι,οχι μονο σε κερναει και γαμεις,αλλα σου φτιαχνει και γλυκο βυσσινο μετα  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε αμα βγεις με γκρανι,οχι μονο σε κερναει και γαμεις,αλλα σου φτιαχνει και γλυκο βυσσινο μετα   :grin:
γουστάρεις γκρανια?ηλικίες? Εχω ένα γνωστό που βγαίνει με 55αρες και δεν ασχολείται με πιτσιρίκες επειδή ζητάνε χρήμα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτό είναι άλλο καπέλο δικέ μου.Αν εκείνες δεν έχουν την δικιά σου μόρφωση,θα πούν ότι τα πτυχία δεν μετράνε,αλλά αυτό που μετράει είναι άλλο.Δεν κατονομάζουν τι.Απλά κάτι άλλο.Άποψή μου είναι πως μετράει πόσα βγάζεις,αφενός,αλλά και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για εκείνες,αφετέρου.Με λίγα λόγια,αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα μπετόβλακα που μπορεί να τα χώσει όλα στον βωμό της χορηγίας της και σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι μουνόδουλος ή και τσιγκούνης και βγάζει και περισσότερα απο τον μπετόβλακα,θα διάλεγαν τον μπετόβλακα.Δυστυχώς στις μέρες μας,κάτι και καλά κουλτουριάρες,βλαχομπαρόκ γίδες,ντεμέκ μορφωμένες και δήθεν ανεξάρτητες μας θέλουν μόνο για τα λεφτά και οι πίπες περί ισότητας ισχύουν μόνο εκεί που τους συμφέρει.Αυτό γιατί οι αγαπούληδες είναι πολλοί κατα πρώτον,γιατί ο νέος άνδρας φοβάται να εκφραστεί για να μην τον χαρακτηρίσουν ως μισογύνη κατα δεύτερον και κατα τρίτον τους πάει γαμιόντας όλο το σύστημα.Ζούμε τον Φεμιναζισμό,που λένε και στο Αμέρικα και παντού γίνεται μοιρασιά του Καραγκιόζη,όπου τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.Εγώ έμεινα με ένα παιδί όταν η πρώην μου την έκανε και με έναν παπάρα(ο οποίος την έκλασε όταν γέρασε και εκείνη),αλλά εγώ δεν δικαιούμουν επιδόματα μονογονεϊκής οικογένειας,άδειες κτλ κτλ κτλ επειδή είχα παπάρια και όχι μουνί.Θα μου πείς ότι έπαιρνα τεράστιο μισθούλη και δεν με ένοιαζαν αυτά.Αλλά κάποιος που έπαιρνε βασικό μισθό;Ή αν ήταν άνεργος;Εκεί δεν χρειάζεται ενίσχυση;Σε κλίμα ισότητας δεν ζούμε;Τέσπα.Η Ελλεϊνίδα δεν θέλει πτυχία,γιατί και η ίδια είναι αμόρφωτη,κατά βάση.Θέλει έναν μαλάκα να της τα φέρνει και να περνάει καλά.Τέλος.
Εγραψες πριν την Παλαια, τωρα εγραψες και την Καινη Διαθηκη!!!  :priest:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγραψες :rockon:.τα λέω στους γνωστούς αλλά δεν παίρνουν χαμπάρι

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Υπαρχει καποιος(α) που αναλυει τις "αρνητικες επιπτωσεις της πορνοσυνηθειας σ έναν αντρα" στο διπλα θρεντ.Αν διαβασει λιγο κι από δω,θα βρει ολες τις απαντησεις...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Υπαρχει καποιος(α) που αναλυει τις "αρνητικες επιπτωσεις της πορνοσυνηθειας σ έναν αντρα" στο διπλα θρεντ.Αν διαβασει λιγο κι από δω,θα βρει ολες τις απαντησεις...
αν διαβάσει και από δω θα καταλάβει ότι οι γυναίκες πάσχουν από υπερβολικό εγωισμό. τους έχει φτάσει η μύτη μέχρι το διάστημα

Επισκέπτης
Αυτό είναι άλλο καπέλο δικέ μου.Αν εκείνες δεν έχουν την δικιά σου μόρφωση,θα πούν ότι τα πτυχία δεν μετράνε,αλλά αυτό που μετράει είναι άλλο.Δεν κατονομάζουν τι.Απλά κάτι άλλο.Άποψή μου είναι πως μετράει πόσα βγάζεις,αφενός,αλλά και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για εκείνες,αφετέρου.Με λίγα λόγια,αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα μπετόβλακα που μπορεί να τα χώσει όλα στον βωμό της χορηγίας της και σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι μουνόδουλος ή και τσιγκούνης και βγάζει και περισσότερα απο τον μπετόβλακα,θα διάλεγαν τον μπετόβλακα.Δυστυχώς στις μέρες μας,κάτι και καλά κουλτουριάρες,βλαχομπαρόκ γίδες,ντεμέκ μορφωμένες και δήθεν ανεξάρτητες μας θέλουν μόνο για τα λεφτά και οι πίπες περί ισότητας ισχύουν μόνο εκεί που τους συμφέρει.Αυτό γιατί οι αγαπούληδες είναι πολλοί κατα πρώτον,γιατί ο νέος άνδρας φοβάται να εκφραστεί για να μην τον χαρακτηρίσουν ως μισογύνη κατα δεύτερον και κατα τρίτον τους πάει γαμιόντας όλο το σύστημα.Ζούμε τον Φεμιναζισμό κομμουνισμόν ,που λένε και στο Αμέρικα και παντού γίνεται μοιρασιά του Καραγκιόζη,όπου τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.Εγώ έμεινα με ένα παιδί όταν η πρώην μου την έκανε και με έναν παπάρα(ο οποίος την έκλασε όταν γέρασε και εκείνη),αλλά εγώ δεν δικαιούμουν επιδόματα μονογονεϊκής οικογένειας,άδειες κτλ κτλ κτλ επειδή είχα παπάρια και όχι μουνί.Θα μου πείς ότι έπαιρνα τεράστιο μισθούλη και δεν με ένοιαζαν αυτά.Αλλά κάποιος που έπαιρνε βασικό μισθό;Ή αν ήταν άνεργος;Εκεί δεν χρειάζεται ενίσχυση;Σε κλίμα ισότητας δεν ζούμε;Τέσπα.Η Ελλεϊνίδα δεν θέλει πτυχία,γιατί και η ίδια είναι αμόρφωτη,κατά βάση.Θέλει έναν μαλάκα να της τα φέρνει και να περνάει καλά.Τέλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

+1.

Ο μπετοβλακας καλύπτει τις αναγκες τους αρα πανε με αυτον. Ωρες σκέφτομαι ορισμένοι που γράφουν εδω μεσα ακομα και αν βριζουν γυρευε τι έχουν περάσει και στη τελική κάποιοι μπορει να μην έχουν αδικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα αυτο με τις δουλειες το ειπα και εγω προχθές σε μερικές ειδικά υπάρχει απιστευτο συστημα ευνοικης μεταχειρισης οποτε τις καλομαθαίνουν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

tomito