Αυτό είναι άλλο καπέλο δικέ μου.Αν εκείνες δεν έχουν την δικιά σου μόρφωση,θα πούν ότι τα πτυχία δεν μετράνε,αλλά αυτό που μετράει είναι άλλο.Δεν κατονομάζουν τι.Απλά κάτι άλλο.Άποψή μου είναι πως μετράει πόσα βγάζεις,αφενός,αλλά και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για εκείνες,αφετέρου.Με λίγα λόγια,αν είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα μπετόβλακα που μπορεί να τα χώσει όλα στον βωμό της χορηγίας της και σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο,ο οποίος δεν είναι μουνόδουλος ή και τσιγκούνης και βγάζει και περισσότερα απο τον μπετόβλακα,θα διάλεγαν τον μπετόβλακα.Δυστυχώς στις μέρες μας,κάτι και καλά κουλτουριάρες,βλαχομπαρόκ γίδες,ντεμέκ μορφωμένες και δήθεν ανεξάρτητες μας θέλουν μόνο για τα λεφτά και οι πίπες περί ισότητας ισχύουν μόνο εκεί που τους συμφέρει.Αυτό γιατί οι αγαπούληδες είναι πολλοί κατα πρώτον,γιατί ο νέος άνδρας φοβάται να εκφραστεί για να μην τον χαρακτηρίσουν ως μισογύνη κατα δεύτερον και κατα τρίτον τους πάει γαμιόντας όλο το σύστημα.Ζούμε τον Φεμιναζισμό κομμουνισμόν ,που λένε και στο Αμέρικα και παντού γίνεται μοιρασιά του Καραγκιόζη,όπου τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.Εγώ έμεινα με ένα παιδί όταν η πρώην μου την έκανε και με έναν παπάρα(ο οποίος την έκλασε όταν γέρασε και εκείνη),αλλά εγώ δεν δικαιούμουν επιδόματα μονογονεϊκής οικογένειας,άδειες κτλ κτλ κτλ επειδή είχα παπάρια και όχι μουνί.Θα μου πείς ότι έπαιρνα τεράστιο μισθούλη και δεν με ένοιαζαν αυτά.Αλλά κάποιος που έπαιρνε βασικό μισθό;Ή αν ήταν άνεργος;Εκεί δεν χρειάζεται ενίσχυση;Σε κλίμα ισότητας δεν ζούμε;Τέσπα.Η Ελλεϊνίδα δεν θέλει πτυχία,γιατί και η ίδια είναι αμόρφωτη,κατά βάση.Θέλει έναν μαλάκα να της τα φέρνει και να περνάει καλά.Τέλος.