- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
τα κυβικά είναι για τις γυναικουλες.οι αντρες με αρχιδια δεν έχουν κυβικά. οσο για την αγαμια που λες δεν υπάρχει. ακομα και φίλοι μου που είναι 150κιλα διμετρες ρωσιδες γαμανε. γαμανε οπότε θέλουν μόνο με ένα δεκαευρω όλοι οι άντρες από οποια τρύπα γουστάρουνΕντομεταξυ βλεπω οτι πολλοι κλαιγονται οτι για να γαμησεις ελληνιδα πρεπει οπωσδηποτε να εισαι τουμπανο, λεφτας και να εχεις πορσε , αλλιως δεν εχεις στον ηλιο μοιρα.
Εντωμεταξυ αυτοι που λενε τετοιες μαλακιες και φεραρι να ειχαν παλι δε θα γαμαγανε
Σιγουρα βοηθανε αυτα, αλλα το σημαντικοτερο ειναι να το εχεις με τις γυναικες... 8 στους 10 Ελληνες ειναι απελπισμενοι απ την αγαμια και οι γυναικες τους απελπισμενους, τα λιγουρια και τους αγαμητους τους μυριζουν απο χιλιομετρα. η απελπισια βρωμαει. :- Και εκει φυσικα το εχασες το παιχνιδι.
Αν εισαι ανετος, εχεις αυτοπεποιθηση, το χεις λιγο με το μπλα μπλα και την παπατζα, ξερεις να καυλαντιζεις, εισαι καθαρος και σχετικα εμφανισημος και προπαντων ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ, τοτε εχεις παρα πολυ καλες πιθανοτητες να γαμησεις πολλες γυναικες. Βεβαια ειναι σημαντικο να κοιτας και γυναικες της κατηγοριας σου... Ξερω πολλους καθυστερημενους που ειναι για τον πουτσο εμφανισιακα και πανε και κυνηγανε μουναρες , τρωνε το ακυρο και μετα βριζουν τις ελληνιδες
Αραξε στα κυβικα σου που λεει και ο μυστης ο πορνοφιλοσοφος. Για την ακριβεια, πρεπει να κοιτας και λιγο πιο κατω απ τα κυβικα σου καθως με τοσο συντριπτικο ποσοστο πιρφοριας, απελπισιας και αγαμιας στην Ελλαδα, λογικο ειναι οι γυναικες να την εχουν ακουσει λιγο... Αλλα οπως λεω συνεχεια, τα σκουπιδια οι ξεφτυλισμενοι οι πιρφοροι φταινε που τις καναν ετσι, οχι οι ιδιες ;)
Χαλια φωνη εχω τυπε :S
Απλα ριχνω και καμια γκομενα που και που, επειδη απλα μονο και μονο επειδη δεν ειμαι λιγουρης.
Εμφανησιακα ειμαι μετριο-νορμαλ, λεφτα πολλα δεν εχω, πορσε δεν εχω, γυμνασμενος δεν ειμαι κλπ κλπ
Κ ομως εχω γαμησει αρκετες γκομενες(και πανω απ τα κυβικα μου) και αν ηθελα θα γαμαγα και πολυ περισσοτερες.
Οχι προς θεου...
Μυστη μου για γκομενες μιλαω, οχι για πουτανες... (και μη μου αρχισεις οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες κλπ κλπ...)
Και οσο γι αυτο που λες οτι δεν υπαρχει αγαμια, σε πληροφορω οτι ενα μεγαλο ποσοστο των μπουρδελιαρηδων, γκομενα ψαχνει στα μπουρδελα, οχι γαμησι... Οι λεγομενοι αγαπουληδες... Θα τους δεις να κυκλοφορουν με λουλουδια, σοκολατες και φαγητα στη φυλης και να πινουν ποτα στα σαλονια των στουντιο... Αυτοι οι τυποι που ψαχνουν την αγαπη στα μπουρδελα.
Το αποστειρωμενο γαμησι στο μπουρδελο, οπως και να το κανουμε, δε σε "γεμιζει" παντα... Εχεις και αναγκη να νιωσεις οτι αρεσεις στις γυναικες και οτι σου δινονται στο κρεβατι. Ξερω εναν τυπο, θλιβερη περιπτωση, που ολη μερα γαμαει στα μπουρδελα, εχει λεφτα να γαμαει και 10 φορες τη μερα αν θελει, οποια θελει, κ ομως ψαχνει απεγνωσμενα γκομενα και ειναι δυστυχισμενος. Δεν ειναι ασχημος, νορμαλ ειναι εμφανησιακα, αλλα επειδη "βρωμαει" απελπισια, οι γυναικες τον βρισκουν αποκρουστικο και δεν του καθεται καμια. :- Και λογος ξαναλεω ειναι οτι ειναι λιγουρης και βρωμαει απελπισια.. και αυτο φαινεται :-
and more...αν διαβάσει και από δω θα καταλάβει ότι οι γυναίκες πάσχουν από υπερβολικό εγωισμό. τους έχει φτάσει η μύτη μέχρι το διάστημα
η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους λιγουριδες.οσο εσύ νομίζεις ότι οι γκομενες είναι διαφορετκες από εσένα αλλο τοσο θα τις ξεκωλιαζουν λιγουριδες στα νησια λέγοντας τους ενα απλό. I wanna fuck youΜυστη μου για γκομενες μιλαω, οχι για πουτανες... (και μη μου αρχισεις οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες κλπ κλπ...)
Και οσο γι αυτο που λες οτι δεν υπαρχει αγαμια, σε πληροφορω οτι ενα μεγαλο ποσοστο των μπουρδελιαρηδων, γκομενα ψαχνει στα μπουρδελα, οχι γαμησι... Οι λεγομενοι αγαπουληδες... Θα τους δεις να κυκλοφορουν με λουλουδια, σοκολατες και φαγητα στη φυλης και να πινουν ποτα στα σαλονια των στουντιο... Αυτοι οι τυποι που ψαχνουν την αγαπη στα μπουρδελα.
Το αποστειρωμενο γαμησι στο μπουρδελο, οπως και να το κανουμε, δε σε "γεμιζει" παντα... Εχεις και αναγκη να νιωσεις οτι αρεσεις στις γυναικες και οτι σου δινονται στο κρεβατι. Ξερω εναν τυπο, θλιβερη περιπτωση, που ολη μερα γαμαει στα μπουρδελα, εχει λεφτα να γαμαει και 10 φορες τη μερα αν θελει, οποια θελει, κ ομως ψαχνει απεγνωσμενα γκομενα και ειναι δυστυχισμενος. Δεν ειναι ασχημος, νορμαλ ειναι εμφανησιακα, αλλα επειδη "βρωμαει" απελπισια, οι γυναικες τον βρισκουν αποκρουστικο και δεν του καθεται καμια. :- Και λογος ξαναλεω ειναι οτι ειναι λιγουρης και βρωμαει απελπισια.. και αυτο φαινεται :-
Νταξει.... Υποκλινομαι....
Τυπε μου λες οτι οι γκομενες γουσταρουν απελπισμενα λιγουρια... να μην προσκυνησω τη μαλακια που ειπες;;
εσύ δεν γουστάρεις απελπισμενες γκομενες για την πουτσα σου?Τυπε μου λες οτι οι γκομενες γουσταρουν απελπισμενα λιγουρια... να μην προσκυνησω τη μαλακια που ειπες;;
Ελάχιστες είναι έτσι στο Ελλαδιστάν τύπε.Στην γενιά την δική μας,αν δεν κερνούσες ήσουν ο γύφτος και όχι μόνο δεν πήδαγες,αλλά δεν σε πηδούσαν κιόλας.καλα ρε ολο για λεφτα διαβαζω,τοσο αναπηροι ειστε και δεν σας εχει κερασει ποτε γκομενα και μετα να την σκιζετε
ελεος πια
Και τωρα αν δεν κερνας, παλι γυφτος εισαι. Και δικαιως.Ελάχιστες είναι έτσι στο Ελλαδιστάν τύπε.Στην γενιά την δική μας,αν δεν κερνούσες ήσουν ο γύφτος και όχι μόνο δεν πήδαγες,αλλά δεν σε πηδούσαν κιόλας.
Και τωρα αν δεν κερνας, παλι γυφτος εισαι. Και δικαιως.
Eσυ Χιππο κλασσικα πιστος στο γερμανικο συστημα ε?αυτο παλι πως βγαινει
δεν σου ειπανε οτι υπαρχει ισοτητα μεταξυ των δυο φυλων δεν στα μαθανε αυτα
Eσυ Χιππο κλασσικα πιστος στο γερμανικο συστημα ε?
κι αλλος στραβος ρε λεφτινις ειναι το νικ μου βαρεθηκα να το λεω
ποιο το γερμανικο συστημα?????
υ.ς ασχετο αλλα εχω ιωση και μου κακοφαινεται απιστευτα που χω κατσει σπιτι σαββατιατικα
Γερμανικο συστημα ειναι που πληρωνει ο καθενας αυτα που εχει φαει-πιει ρε συκι αλλος στραβος ρε λεφτινις ειναι το νικ μου βαρεθηκα να το λεω
ποιο το γερμανικο συστημα?????
υ.ς ασχετο αλλα εχω ιωση και μου κακοφαινεται απιστευτα που χω κατσει σπιτι σαββατιατικα
Έκανες ακτινογραφία θώρακος ;
Γερμανικο συστημα ειναι που πληρωνει ο καθενας αυτα που εχει φαει-πιει ρε συ
Δε πειραζει ρεΧιπολεφτινις και οι αλλες μερες του Θεουης φυσης ειναι ειναι.Ειναι καιμεγαλοβδομαδοανοιξιατικη βδομαδα τωρα καθε βραδυ σαν σαββατοβραδο θα ειναι