Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ε καλά, πιάσε τη γιαγιά και την προγιαγιά σου τότε και κάνε αντιστοιχία...

Η γιαγιά μου δούλευε στα χωράφια και στα ζώα μαζί με τον παππού μου. Αυτο που λες δεν έχει λογική, αμα εσυ βάζεις ολα τα λεφτά στην εξίσωση, η γυναίκα σου τι θα βάζει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καταρχήν, για τις ελλεηνίδες και την νοοτροπία τους, έχω ρίξει εδώ μέσα μπινελίκι περισσότερο από όλους...

ΟΜΩΣ...

Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε τα εξής:

Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΗ (το ήξερε πριν παντρευτεί)
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ (μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω διαβάσει)
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΧΤΡΑ INCOME
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ...

Εγω προσωπικά δεν βλέπω ακόμη κάποιο έγκλημα της κοπέλας. Θέλω περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή τους. Υπόψη ότι όλες οι νορμαλ εταιρίες δίνουν άδεια μητρότητας μετά τη γέννα...

Πολυ θεωρια. Η ανοιωθεια ειναι το εγκλημα ρε δικε μου. Αφου ειναι η κατασταση ετσι δεν εξεταζεις και πολλα. Ουτε την παρτυ σου. Και αφου ΣΕ ΖΗΤΑΝ οι ιδιοι θα πας. για το ρημαδι το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! Εδω η αλλη ΠΟΥΤΑΝΑ παει και γινεται για να μεγαλωσει τη παιδι της.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Έτσι ήταν πάντα τύπε. Όλες οι μανάδες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες στην ταυτότητα έγραφαν οικιακά...

Είτε μας αρέσει είτε όχι, μην τα γυρίσουμε και τούμπα τελείως...
Oι μαμαδες και οι γιαγιαδες εγραφαν οικιακα,αλλα δεν ειχαν τρελες απαιτησεις,και συμβιβαζοταν με οτι εφερνε ο ανδρας σπιτι,και αν ζητουσαν και τιποτα τρελο και εκαναν τσιριμονιες ετρωγαν και κανα κατακεφαλο,επισης οταν ηταν αναγκη τσακιζοταν και πηγαιναν στο χωραφι η στο μαγαζι και δουλευαν ωρες,ενω παραληλα εκαναν ολες τις δουλειες του σπιτιου.Δε λεω οτι αυτο ηταν απαραιτητα το σωστο,αλλα αμα δεν θελεις να εχεις ευθυνες και εγνοιες βγαζεις το σκασμο και καθεσαι σπιτι,αν θες να εχεις αποψη και απαιτησεις πας να δουλεψεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
H τσακωμαρα παντωs δεν θα οδηγησει πουθενα....Και το μωρο εχει αμεσεs αναγκεs
Την ιδια ευθυνη εχουν απο κοινου

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πολυ θεωρια. Η ανοιωθεια ειναι το εγκλημα ρε δικε μου. Αφου ειναι η κατασταση ετσι δεν εξεταζεις και πολλα. Ουτε την παρτυ σου. Και αφου ΣΕ ΖΗΤΑΝ οι ιδιοι θα πας. για το ρημαδι το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! Εδω η αλλη ΠΟΥΤΑΝΑ παει και γινεται για να μεγαλωσει τη παιδι της.
:thumbsup:

Επισκέπτης
Η γιαγιά μου δούλευε στα χωράφια και στα ζώα μαζί με τον παππού μου. Αυτο που λες δεν έχει λογική, αμα εσυ βάζεις ολα τα λεφτά στην εξίσωση, η γυναίκα σου τι θα βάζει;

Δεκτό. Πχ στην περίπτωση του ζεύγους, προτάθηκε στην κοπέλα να βοηθάει στο μαγαζί του άντρα/ή πεθερού της και αυτός να ψάξει δουλειά στο πτυχίο του; Γιατί να πάει αυτή σκλάβα υπάλληλος κάπου που κακοπερνούσε (προφανώς αφού δεν θέλει να πάει) και αυτός να το παίζει αφεντικό στο μαγαζί; Τη στιγμή που υπάρχει και έξτρα income;
Ποιος ξέρει τι ειπώθηκε στους καυγάδες μεταξύ τους για να φτάσει αυτή να πεισμώσει και να αναφέρει την διατροφή. Και αυτός να πάει σε ψυχολόγο. Μήπως πρέπει να δούμε και την περίπτωση του Άντρα; Πτυχιούχου-γιού καταστηματάρχη και με εξτρα εισοδήματα;

Αν η αδερφή σου είχε τέτοιο γαμπρό και την έστελνε φρεσκογεννημένη να πάει στο μεροκάματο, θα έπαιρνες το μέρος του γαμπρού;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεκτό. Πχ στην περίπτωση του ζεύγους, προτάθηκε στην κοπέλα να βοηθάει στο μαγαζί του άντρα/ή πεθερού της και αυτός να ψάξει δουλειά στο πτυχίο του; Γιατί να πάει αυτή σκλάβα υπάλληλος κάπου που κακοπερνούσε (προφανώς αφού δεν θέλει να πάει) και αυτός να το παίζει αφεντικό στο μαγαζί; Τη στιγμή που υπάρχει και έξτρα income;
Ποιος ξέρει τι ειπώθηκε στους καυγάδες μεταξύ τους για να φτάσει αυτή να πεισμώσει και να αναφέρει την διατροφή. Και αυτός να πάει σε ψυχολόγο. Μήπως πρέπει να δούμε και την περίπτωση του Άντρα; Πτυχιούχου-γιού καταστηματάρχη και με εξτρα εισοδήματα;

Αν η αδερφή σου είχε τέτοιο γαμπρό και την έστελνε φρεσκογεννημένη να πάει στο μεροκάματο, θα έπαιρνες το μέρος του γαμπρού;

Το πτυχιούχος δε σημαίνει κατι, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιοι. Το γιος καταστηματάρχη επίσης, απο ότι λεει ο τύπος ούτε μεροκάματο δε βγαίνει και ποιος να το πρωτοφαει. Το έξτρα εισόδημα μπορει να ειναι ενα νοίκι 200 ευρώ το μήνα.

Επισκέπτης

Επαναλαμβάνω, ότι η εικόνα του παζλ που μας δόθηκε απ τον φίλο του άντρα είναι ελλιπής. Δεν ξέρουμε τι περιουσιακά στοιχεία, και γενικώς τι άλλα στοιχεία παίζουν γύρω απ τη σχέση τους. Μας παρουσιάστηκε μόνο μια φρεσκογεννημένη να ζητάει ακριβό καρότσι για το πρώτο της παιδί και να θέλει να μείνει δίπλα στο παιδί της και όχι να πάει για μεροκάματο, έχοντας έναν σύζυγο με ΜΑΓΑΖΙ και ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ.

Αλήθεια το μαγαζί τι μαγαζί είναι και που βρίσκεται; Είναι ιδιόκτητο; Ποια η εμπορική αξία του μαγαζιού και όλης της επιχείρησης;

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έχω δει να χωρίζουν ζευγάρια με απίστευτα φραγκοφονιάδες πάμπλουτους μαγαζάτορες, επειδή η κοπελα ζήτησε κάτι που τους φάνηκε "πολυτέλεια"

Επισκέπτης
Το πτυχιούχος δε σημαίνει κατι, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιοι. Το γιος καταστηματάρχη επίσης, απο ότι λεει ο τύπος ούτε μεροκάματο δε βγαίνει και ποιος να το πρωτοφαει. Το έξτρα εισόδημα μπορει να ειναι ενα νοίκι 200 ευρώ το μήνα.

Αν η κοπέλα ήταν η αδερφή σου και ερχόταν να σου παρουσιάσει ακριβώς την ίδια κατάσταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ

θα στρεφόσουν εναντίον της λέγοντας την ελλεηνίδα;

Η θά λεγες τι μαλάκα και ρέμπελο γαμπρό έκανες;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν η κοπέλα ήταν η αδερφή σου και ερχόταν να σου παρουσιάσει ακριβώς την ίδια κατάσταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ

θα στρεφόσουν εναντίον της λέγοντας την ελλεηνίδα;

Η θά λεγες τι μαλάκα και ρέμπελο γαμπρό έκανες;

Αν ήταν αδερφή μου θα ήθελα να είχε μάθει να στηρίζεται στα πόδια της και οχι στις πλάτες άλλων.

Εντίτ: δε θα την έλεγα μονο Ελλεηνιδα αλλα και καριολα.-

Επισκέπτης
Αν ήταν αδερφή μου θα ήθελα να είχε μάθει να στηρίζεται στα πόδια της και οχι στις πλάτες άλλων.

Εντίτ: δε θα την έλεγα μονο Ελλεηνιδα αλλα και καριολα.-

Καλά, εύκολα λέγεται αυτό σ ένα ποστ στο νετ...

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική όταν κληθείς να πάρεις σαφή θέση σ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα-αφορμή επισκέψεων σε ψυχολόγους και διαζυγίου...

Και οι γυναίκες (ακόμη και οι ελλεηνίδες) πλάσματα του Θεού είναι και θέλουν να ζήσουν τη μητρότητά τους, το μεγαλύτερο δώρο που τους έδωσε ο Θεός, όπως μπορούν καλύτερα...

Αν έκανε το ίδιο στα 50 της, και αφού το παιδί είχε γίνει 15 χρονών, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, όχι όμως τώρα με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική όταν κληθείς να πάρεις σαφή θέση σ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα-αφορμή επισκέψεων σε ψυχολόγους και διαζυγίου...

Και οι γυναίκες (ακόμη και οι ελλεηνίδες) πλάσματα του Θεού είναι και θέλουν να ζήσουν τη μητρότητά τους, το μεγαλύτερο δώρο που τους έδωσε ο Θεός, όπως μπορούν καλύτερα...

Αν έκανε το ίδιο στα 50 της, και αφού το παιδί είχε γίνει 15 χρονών, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, όχι όμως τώρα με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά...

Γιατι ρε η πατρότητα δεν ειναι δώρο; Εγω δε θελω να ξεσκατισω και να παίξω το παιδι μου; Τέλος πάντων με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου καλα κάνουν οι γυναίκες και ζητάνε τα πάντα, αφου υπάρχουν κάποιοι που τους τα δίνουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Γιατι ρε η πατρότητα δεν ειναι δώρο; Εγω δε θελω να ξεσκατισω και να παίξω το παιδι μου; Τέλος πάντων με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου καλα κάνουν οι γυναίκες και ζητάνε τα πάντα, αφου υπάρχουν κάποιοι που τους τα δίνουν.

:thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το καλυτερο που μπορει να κανει μια μανα ειναι να παει να δουλεψει να θρεψει το παιδι της. Απο τη στιγμη που η κατασταση ειναι δυσκολη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δεν απορω που αυτη η χωρα ειναι σε κριση. Και ειμαι σιγουρος οτι δε προκειται να βγει ποτε με τετοια φυντανια σα τον απο πανω  

Επισκέπτης

Δεν βλέπω να το ήθελε και πολύ ο φίλος:

[size=50pt]"Η γκομενα ηθελε να μεινει εγκυος τελικα με τα πολλα ο Μ.. την αφηνει εγκυο."[/size]

Η ανωτέρω φράση σου φαίνεται υγιής;;;;;Αλήθεια διαβάσατε την υπόθεση του τύπου; Ή είδατε μόνο το "ζητούσε πολλά η γκόμενα και δεν πήγαινε να δουλέψει" και ξεροχύσατε;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Aυτοι ειναι ικανοι να τσακωνονται για το ποιοs εχει σειρα να δουλεψει....κι οχι γιατι καιγονται με ενα μωρο στο σπιτι

Επισκέπτης
Το καλυτερο που μπορει να κανει μια μανα ειναι να παει να δουλεψει να θρεψει το παιδι της. Απο τη στιγμη που η κατασταση ειναι δυσκολη.

Ρε μαν, όταν κάποιος ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ παντρεύεται κάποια ανειδίκευτη ασπούδαχτη κοπέλα, ξέρει από πριν ότι δεν πρέπει να περιμένει πολλά εισοδήματα από αυτήν, άρα μάλλον ήταν ωραίο μουνί και του γυάλισε. Τι να κάνουμε τώρα, να δίνουμε σ όλους τους μαλάκες δίκιο επειδή εσείς θέλετε να χετε κοινωνικά δόγματα; Ξέρεις πόσοι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ κυκλοφορούν εκεί έξω;

Επισκέπτης

lage που ανέφερες την υπόθεση, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom