LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Σιχαίνομαι τα παιδιά!
Σιχαίνομαι τα παιδιά!
Μπορει και βεβαια μπορει και σκασιλα στο δικαστηριο αν δεν εχεις να πληρωσεις πας και φυλακη αμα λαχει νομιζω και αμα δεν δουλευει η μανα και δουλευεις εσυ νομιζω πληρωνεις και παραπανω..Το λαθος της κοπελας ειναι οτι της προσφερεται δουλεια και την αρνειται.
το λαθος του αντρα ειναι οτι αφου ειναι μακροχρονια ανεργος εκανε παιδι.
υγ. Μιας και αναφερθηκε να ρωτησω κατι.
Η διατροφη δεν βγαινει βασει των εσοδων σου ; Αν εμεινε ανεργος δεν νομιζω οτι μπορει το δικαστηριο να βγαλει αποφαση για διατροφη. Μπορει ;
Σιχαίνομαι τα παιδιά!
Άρα συζητάμε για περίπτωση που Ο ΑΝΤΡΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΤΥΠΗ" ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...
Θέμα δηλαδή που πολλές γυναίκες τρέχουν τ αφεντικά τους στα δικαστήρια...
Μάλιστα, ωραίος κανακάρης...
Kαι τωρα σε αυτη την περιπτωση τι μπορουν να κανουν?
Παίρνει δύο ενοίκια των 230€, άρα σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς, έχει δύο ακίνητα εμπορικής αξίας περίπου 55.000€ το καθένα.
Αν δεν μπορεί να πάει να δουλέψει, τότε ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ και να ταίσει το παιδί του
Θα του μείνει και το άλλο να παίρνει 230€.
Με 55.000 και οικονομία, μπορούν να ζήσουν 4-5 χρόνια, μέσα στα οποία ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Δεν θα εκπλαγώ αν μας πει ο τύπος lagos ότι το πτυχίο το πήρε ο φίλος του από Βουλγαρο-Ρουμανίες κλπ...
lage τι-που σπούδασε ο φίλος σου;;;
Παίρνει δύο ενοίκια των 230€, άρα σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς, έχει δύο ακίνητα εμπορικής αξίας περίπου 55.000€ το καθένα.
Αν δεν μπορεί να πάει να δουλέψει, τότε ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ και να ταίσει το παιδί του
Θα του μείνει και το άλλο να παίρνει 230€.
Με 55.000 και οικονομία, μπορούν να ζήσουν 4-5 χρόνια, μέσα στα οποία ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Δεν θα εκπλαγώ αν μας πει ο τύπος lagos ότι το πτυχίο το πήρε ο φίλος του από Βουλγαρο-Ρουμανίες κλπ...
lage τι-που σπούδασε ο φίλος σου;;;
Ρε πας καλα θα πουλήσει το ακίνητο για να μη δουλέψει η χαζοβιολα του ρε θα πηδηχτω απο το παράθυρο με αυτά που διαβάζω
Να πω και ενα αναποδο!Παρα πολυ καλη μου φιλη παντρευτηκε απο ερωτα ενα παλικαρι οταν ηταν στην Αγγλια για σπουδες.Εληνοαγγλος αυτος.Το παλικαρι επαθε ενα σοβαρο ατυχημα.Ηρθαν στο Ελλαδα επειδη αυτη δεν μπορουσε εκει.Αυτος δεν μπρουσε να βρει δουλεια εδω στο Ελαντα παροτι ειχε πτυχια και προυπηρεσια καθοτι ειχε αρχισει η κριση και επισης το ατυχημα του ειχε αφησει ενα ψιλοκουσουρι...Ομως παρολα ταυτα η φιλη μου και παροτι ειχε γενησει την κορουλα τους δουλευε στην ειδικοτητα της και εκανε φροντιστηρια μεχρι το βραδυ.Αυτος ειχε αναλαβει τα του σπιτιου και το μωρο και εψαχνε παραλληλα για δουλεια...αλλα δυστυχως δεν..Καναν δευτερο παιδι...και η απογοητευση τους για τα εδω στην Ελλαδα τους οδηγησε ξανα πισω...Η φιλη μου μητερα και πατερας ταυτοχρονα δεν εγκατελειψε το παλικαρι παρολες τις δυσκολιες.Αν ο πατέρας δεχθεί να κάνει όλη την δουλειά της μάνας κ η γυναίκα να δουλεύει τότε ίσως μπορέσει το μοτίβο σας να βγεις.δύσκολο λίγοι πατεράδες αν κ υπάρχουν ξυπνούν ανά δύο ώρες επειδή ξύπνησε το παιδί με πονακια η αρρώστησε.συνήθως ούτε το ακούνε όταν κοιμούνται..τεσπα δεν μιλώ για την συγκεκριμένη περίπτωση ούτε παίρνω θέση γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ έχει κ ζουμί που δεν γνωρίζουμε.απλά ήθελα να πω ότι οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο τα Παιδιά είναι τεράστια κ διαρκή ευθύνη για την μάνα κ συνήθως εκ φύσεως κρέμονται Πανω τής
Δεν βγηκε τυχαια η φραση .... " οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα". Eδώ ακριβώς κολλάει γάντι
Να πω και ενα αναποδο!Παρα πολυ καλη μου φιλη παντρευτηκε απο ερωτα ενα παλικαρι οταν ηταν στην Αγγλια για σπουδες.Εληνοαγγλος αυτος.Το παλικαρι επαθε ενα σοβαρο ατυχημα.Ηρθαν στο Ελλαδα επειδη αυτη δεν μπορουσε εκει.Αυτος δεν μπρουσε να βρει δουλεια εδω στο Ελαντα παροτι ειχε πτυχια και προυπηρεσια καθοτι ειχε αρχισει η κριση και επισης το ατυχημα του ειχε αφησει ενα ψιλοκουσουρι...Ομως παρολα ταυτα η φιλη μου και παροτι ειχε γενησει την κορουλα τους δουλευε στην ειδικοτητα της και εκανε φροντιστηρια μεχρι το βραδυ.Αυτος ειχε αναλαβει τα του σπιτιου και το μωρο και εψαχνε παραλληλα για δουλεια...αλλα δυστυχως δεν..Καναν δευτερο παιδι...και η απογοητευση τους για τα εδω στην Ελλαδα τους οδηγησε ξανα πισω...Η φιλη μου μητερα και πατερας ταυτοχρονα δεν εγκατελειψε το παλικαρι παρολες τις δυσκολειες.
Δεν βγηκε τυχαια η φραση .... " οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα". Eδώ ακριβώς κολλάει γάντι
Να πω και ενα αναποδο!Παρα πολυ καλη μου φιλη παντρευτηκε απο ερωτα ενα παλικαρι οταν ηταν στην Αγγλια για σπουδες.Εληνοαγγλος αυτος.Το παλικαρι επαθε ενα σοβαρο ατυχημα.Ηρθαν στο Ελλαδα επειδη αυτη δεν μπορουσε εκει.Αυτος δεν μπρουσε να βρει δουλεια εδω στο Ελαντα παροτι ειχε πτυχια και προυπηρεσια καθοτι ειχε αρχισει η κριση και επισης το ατυχημα του ειχε αφησει ενα ψιλοκουσουρι...Ομως παρολα ταυτα η φιλη μου και παροτι ειχε γενησει την κορουλα τους δουλευε στην ειδικοτητα της και εκανε φροντιστηρια μεχρι το βραδυ.Αυτος ειχε αναλαβει τα του σπιτιου και το μωρο και εψαχνε παραλληλα για δουλεια...αλλα δυστυχως δεν..Καναν δευτερο παιδι...και η απογοητευση τους για τα εδω στην Ελλαδα τους οδηγησε ξανα πισω...Η φιλη μου μητερα και πατερας ταυτοχρονα δεν εγκατελειψε το παλικαρι παρολες τις δυσκολιες.
55.000 μπορει να ειχε οταν το αγορασε....Η αγορα σπιτιων εχει βαλτωσει....Και μεεεεεχρι να το πουλησει το παιδι θα τρωει κουμπια..
Ναι Τυπε το ξέρουμε ότι οι άντρες ζητάτε την μάνα σας και Παράλληλα σύζυγο που κάνει ως πολυμηχανη,την μάνα τον πατέρα την νοσοκόμα την ερωμένη αλλά ότι θα θέλατε να κάνει κ τον άντρα για να σας ταΐζει Δεν το ξέραμε. Χαχαχα
Φυσικά, δεν είναι δύσκολο να επικαλεστεί κανείς την κρίση για να μην πάει να δουλέψει, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
Η κρίση είναι ο ανίκητος ΘΕΟΣ, και όποιος ηττάται από αυτήν, ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ. Και δικαιούται να στείλει ακόμη και τεσσάρων μηνών γεννημένη τη γυναίκα του στο μεροκάματο, για να βρει χρόνο να κλαψουρίζει και να την αφορίζει
Οι άλλοι που πάνε στα χωράφια, στα νταμάρια, στα πλοία, στη Γερμανία, στην Αυστραλία, είναι οι μαλάκες της υπόθεσης
Ο μόνος σωστός είναι ο "ήρωας" της ιστορίας μας, ένας αληθινός Νίκος Ξανθόπουλος (με 2 ενοικιαζόμενα ακίνητα, μια στημένη επιχείρηση και πτυχίο)
Πραγματικά έχει χαθεί κάθε μέτρο..