duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Δεν βλέπω να το ήθελε και πολύ ο φίλος:
[size=50pt]"Η γκομενα ηθελε να μεινει εγκυος τελικα με τα πολλα ο Μ.. την αφηνει εγκυο."[/size]
Η ανωτέρω φράση σου φαίνεται υγιής;;;;;Αλήθεια διαβάσατε την υπόθεση του τύπου; Ή είδατε μόνο το "ζητούσε πολλά η γκόμενα και δεν πήγαινε να δουλέψει" και ξεροχύσατε;;;
Ρε συ τίποτα δεν ειναι υγιές σε αυτήν την ιστορία.
Αλλα για το συγκεκριμένο θέμα να σου πω το εξής: Εγω πχ αυτήν τη στιγμή δε θελω με τίποτα ενα παιδι, αλλα αμα κάτσει η στραβή, θελω και να το κρατήσω, και να το αναγνωρίσω, και να το μεγαλώσω ακόμα και μόνος μου αν η μανα του δεν το θέλει. Μπορει να μην το προγραμμάτιζα αλλα αυτο δε σημαίνει πως δεν ειναι παιδι μου και πως δε με έχει ανάγκη.
Ρε μαν, όταν κάποιος ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ παντρεύεται κάποια ανειδίκευτη ασπούδαχτη κοπέλα, ξέρει από πριν ότι δεν πρέπει να περιμένει πολλά εισοδήματα από αυτήν, άρα μάλλον ήταν ωραίο μουνί και του γυάλισε. Τι να κάνουμε τώρα, να δίνουμε σ όλους τους μαλάκες δίκιο επειδή εσείς θέλετε να χετε κοινωνικά δόγματα; Ξέρεις πόσοι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ κυκλοφορούν εκεί έξω;
Γιατι κολλάς τόσο στο πτυχιούχος και με μαγαζί; Μαγαζί ειναι και το χοτ ντογκ με 50 λεπτά και πτυχιούχος και ο απόφοιτος ΤΕΙ χαρτοκοπτικης.