Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν εχω αναγκη κανεναν!
Τι μετα τι?

Εχω ενδιαφεροντα και πολλα να ασχοληθω σιγα μην εχω μια καργιολα απο πανω μου ολη μερα να μου τα πρηζει!
μην ασχολεισαι με ατομα τα οποια δεν εχουν δει ποτε τους γυναικα να χυνει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
τι μετα τι????
πηγε γαμησε, και μετα θα κανει τη ζωουλα του...ικανοποιησε τις σεξουαλικες τους αναγκες κι μετα θα κανει αυτο που τον γεμιζει πραγματικα (οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο)...κι οταν ξαναχει σεξουαλικες ορμες ξανα το ιδιο χωρις πολλα πολλα...και ξανα το ιδιο....που το περιεργο...αν εσυ δεν γουσταρεις αυτη τη φαση, με γεια σου και χαρα σου ;)....επιλογες ειναι αυτες δεν μας εξαναγκαζει κανεις ;)
ΣΤΑΡ ΝΤΑΣΤ?

Διαβάζεις τι γράφεις; ή είσαι και εσύ 15 χρονών. Δεν μιλάμε για άλλα μιλάμε για την ανάγκη της κοινωνικής ζωής, με τη κοπέλα σου, να πας μια βόλτα, να πείς δυο κουβέντες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Πάμε πάλι γιατι μπαίνουν και άλλοι άνθρωποι και μπερδευονται:

Κάποιοι βλάκες δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε αλλά να μιλάμε για να μας διαβάζουν τα μέλη και οι επισκέπτες. Το να λες ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι λάθος. Χρειαζεται και η γκομενα, δύσκολο αλλά δεν μπορείς μόνο πουτάνες. ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΟΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΜΟ.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Και στα δίνει η πουτάνα; δεν νομίζω, αυτές κλωτσάνε από όσο ξέρω, δεν σηκώνουν πολλά πολλά, πρέπει να κουμπας σαν μαρουλια τα 50αρικα για να μη σε φτυσουν μεσα στο δωμάτιο

Αν δε στα δωσει η πουτανα ποια θα σου τα δωσει?

Η καθε ασχετη που αν της πεις το παραμικρο θα σου πει οτι ειναι ανωμαλια?
Αυτε που δεν ξερουν τι τους γινεται?

Εδω πολλες φορες εγω μαθαινω στην πουτανα κατι.....αλλα ειναι προθυμη,δε με λεει ανωμαλο!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356

Εδω πολλες φορες εγω μαθαινω στην πουτανα κατι.....αλλα ειναι προθυμη,δε με λεει ανωμαλο!

Καλά ρε που ζεις; Ρε αυτές γελάνε από πίσω σου.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν με απασχολει αν τελειωνουν.απλα συμβαινει αβιαστα ;)
E και? Ποια είναι η ουσία είτε σου πω ναι είτε όχι? Είτε σου συναίβει είτε δεν. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλός γαμιάς εμένα δεν μου προκαλεί και πολλά. Θα πάρω κάτι καλύτερο για αυτο που πλήρωσα. Υπερήφανος να νιώσω σε τι?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
E και? Ποια είναι η ουσία είτε σου πω ναι είτε όχι? Είτε σου συναινεί είτε δεν. Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλός γαμιάς εμένα δεν μου προκαλεί και πολλά. Τha πάρω κάτι καλύτερο για αυτο που πλήρωσα. Υπερήφανος να νιώσω σε τι?

Έλα μωρέ τώρα Μάριο, τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα. Τι να πω. Αυτά που λες είναι τόσο λογικά. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΣ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

απλα εμεις φιλε μου δεν ειμαστε κτητικα ατομα και δεν θελουμε να δεσμευουμαι το αιδοιο.σε αντιθετα με καποιους αλλους απιστευτα εγωκεντρικους ανθρωπους που πιστεουν οτι το αιδοιο τους ανηκει.μιλα με ατομα που πασχουν απο υπερβολικο ναρκισσισμο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ΣΤΑΡ ΝΤΑΣΤ?

Διαβάζεις τι γράφεις; ή είσαι και εσύ 15 χρονών. Δεν μιλάμε για άλλα μιλάμε για την ανάγκη της κοινωνικής ζωής, με τη κοπέλα σου, να πας μια βόλτα, να πείς δυο κουβέντες.
οκ, αλλο αυτο... εξυπακουγεται οτι αν ακολουθεις το "προτυπο" που ανεφερα παραπανω το ξεχνας αυτο... δυσκολο να τα χεις και τα δυο... ειναι τι θελει ο καθενας, καθαρα υποκειμενα τα κριτηρια...ειπα και ξαναλεω εσυ μπορεις να γουσταρεις το κοινο συμβατικο μοντελο της σχεσης κτλ....ο αλλος γουσταρει κατι αλλο, οχι τοσο "συμβατικο" με τα κοινωνικα προτυπα...τι να κανουμε;...
η ειδοποιος διαφορα των δυο ας το πω ετσι "μοντελων" ειναι οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων ;)....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
απλα εμεις φιλε μου δεν ειμαστε κτητικα ατομα και δεν θελουμε να δεσμευουμαι το αιδοιο.σε αντιθετα με καποιους αλλους απιστευτα εγωκεντρικους ανθρωπους που πιστεουν οτι το αιδοιο τους ανηκει.μιλα με ατομα που πασχουν απο υπερβολικο ναρκισσισμο

Τα χεις κάνει σαλάτα στο κεφάλι σου. Κανείς δενμιλά για κτήση. Αυτό που κάνετε εσείς, τα όντα, όπως λες, το κάνει ο κάθε άνθρωπος είτε από ανάγκη είτε από καυλα. Εμείς λέμε ΛΟΓΙΚΑ και εσέις μιλάτε με ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ. Άιντε!! Σουρωμένοι και δύο σας!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
οκ, αλλο αυτο... εξυπακουγεται οτι αν ακολουθεις το "προτυπο" που ανεφερα παραπανω το ξεχνας αυτο... δυσκολο να τα χεις και τα δυο... ειναι τι θελει ο καθενας, καθαρα υποκειμενα τα κριτηρια...ειπα και ξαναλεω εσυ μπορεις να γουσταρεις το κοινο συμβατικο μοντελο της σχεσης κτλ....ο αλλος γουσταρει κατι αλλο, οχι τοσο "συμβατικο" με τα κοινωνικα προτυπα...τι να κανουμε;...
η ειδοποιος διαφορα των δυο ας το πω ετσι "μοντελων" ειναι οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων ;)....

Ο άλλος που δεν γουστάρει το μοντέλο της σχέσης όπως λες ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΜΑΓΚΙΑ ΟΜΩΣ. αυτό με τσαντίζει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.173
Πόντοι
1.686
Ο άλλος που δεν γουστάρει το μοντέλο της σχέσης όπως λες ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΜΑΓΚΙΑ ΟΜΩΣ. αυτό με τσαντίζει.

Και σε πειράζει αυτό ;

Δεν θέλει να σου επιβάλει την γνώμη του .
Εσύ θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου στους άλλους .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Και σε πειράζει αυτό ;

Δεν θέλει να σου επιβάλει την γνώμη του .
Εσύ θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου στους άλλους .

Κώστα Λαδάκη,

Τα έχεις κάνει και εσύ σαλάτα στο κεφάλι σου, δεν είπαμε να μην λέει τη γνώμη του, προς θεού. Αυτός μας χαρακτηρίζει ως θύματα, κορόιδα κλπ που ψάχνουμε γκόμενες, ενώ αυτός είναι ο μάγκας, έχει βρει τη λύση και καμαρώνει. Δεν το μαλώνουμε συζητούμε ζωηρά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
εγω δεν κανω κατι τετοιο...;)
κι εγω δεν συμφωνω με τις "απολυτες" αποψεις, ειδικα οταν  προκειται για προσωπικες επιλογες...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ΣΤΑΡ ΝΤΑΣΤ?

Κοινωνικη ζωη......

Να πας εξω να πληρωσεις το λογαριασμο στο κλαμπ για να γαμησεις την γκομενα <<σου>>!

Δηλαδη τι αλλαζει?
Οτι δεν πληρωνεις στο μπουρδελο αλλα στο εστιατοριο-κλαμπ....

Εγω που θα παω στα μπουρδελα και θα μιλησω με δεκαδες γυναικες.....
Δεν ειναι κοινωνικη ζωη..?

Η που θα παω στο στριπιττζαδικο...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
Κοινωνικη ζωη......

Να πας εξω να πληρωσεις το λογαριασμο στο κλαμπ για να γαμησεις την γκομενα <<σου>>!

Δηλαδη τι αλλαζει?
Οτι δεν πληρωνεις στο μπουρδελο αλλα στο εστιατοριο-κλαμπ....

Εγω που θα παω στα μπουρδελα και θα μιλησω με δεκαδες γυναικες.....
Δεν ειναι κοινωνικη ζωη..?

Η που θα παω στο στριπιττζαδικο...

Τι γράφεις ρε χαμένε; Τι γράφεις; Διαβάζεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom