θα ηθελες? Κατανοω πως σε καποιους μοιαζει σχεδον απιστευτο.για καποιους ομως εχει γινει μια βαρετη συνηθισμενη πραγματικοτητα.δεν το προσπαθω απλα συμβαινει ;)ουτε εσυ την εχεις απλα σε βλεπει για πελατακο και σε δουλευει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για σένα λέει πολλά όχι για μένα.δεν υπαρχει και .λεει πολλα απο μονο του.δεν χρειαζεται να συμπληρωσω
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.587
- Πόντοι
- 2.356
εισαι από αυτους που σκανε με λουλούδια μπουρδελοτσαρκα ετσι;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.785
- Πόντοι
- 3.656
φιλε τι να σου πω;εσυ βλεπεις το ποτηρι μισογεματο κι εγω μισοαδειο με μπυρα finkbrau
να σου εξηγησω βλεπω πολλους φιλους καλα παιδια με κατι χοντροκωλες μπαζοελλεηνιδες να τους σερνουν απο την μυτη.....αν εννοεις αυτο ως κωλαρα που κοιμουνται και ξυπναν μαζι πασο
τυπε τον bbw lover εννοεις;
δεν με απασχολει αν τελειωνουν.απλα συμβαινει αβιαστα ;)Για σένα λέει πολλά όχι για μένα.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Η lamborghini μου με το εισιτήριο σου είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ πηγες σε πουτάνα και εγώ την πήρα από το πεζοδρόμιο. Εσύ χρισιμοποιησες λεφτά για να την ρίξεις και εγώ το αυτοκίνητο. Δεν ήρθε καμια γιατί μας γούσταρε η γιατί την κέρδισες. Ένας γνήσιος αρσενικός σαν εσένα που δεν ασχολείται με μαλακίες πληρώνει ενώ μπορεί να το βρει τζάμπα. Και δεν νιώθεις καμια αίσθηση νίκης γιατί δεν κέρδισες και ποτε τίποτα. Συναλλαγή κανεις. Άρα και η ικανότητα που γραφεις πιο κάτω είναι άκυρη, πια ικανότητα? Έχεις την ίδια ικανότητα με τον βρωμιάρη πακιστανό που κάθεται στον καναπέ διπλα σου. 10 ευρώ ικανότητα.
Να δίνεις δυνατές εμπειρίες και να γαμάς καλύτερα? Για τις πουτάνες μιλάμε ακόμα? Γιατί εκεί δεν σε νοιάζει τι νιώθει εκείνη, εκεί πας για σένα. Αν μιλάς για γκόμενα πως το ξέρεις αφού δεν έχεις ασχοληθεί ποτε.
Ας μείνουμε μονο στα γαμήσια όχι και σε άλλες κατηγοριες εμπειριών, χάνεται η ουσία.
Πάντως ξέχασες και κάτι άλλο, την ικανότητα του μυαλού για να ρίξεις μια γκόμενα. Δεν παίζει να μην είχες πετύχει ποτε έναν άσχημο που να είναι η ψυχή της παρέας και να τα πηγαίνει καλά με τις γκόμενες.
1-Δεν καταλαβες τι εγραψα.
Ειπα εγω οτι ειναι ικανοτητα να πληρωσεις την εισοδο στο μπουρδελο?
Ο καθενας μπορει να το κανει αυτο!
Οπως και ο καθενας μπορει να ανοιξει την πορτα να μπει σε μια φορμουλα 1 η σε ενα αεροπλανο!
Θα εχει την ικανοτητα να απολαυσει το οχημα ομως?
Η οχι..
Οι περισσοτεροι οχι!
2-Ας πουμε οτι δουλευεις σε μπουρδελο και ερχονται πολλες γυναικες......
Το ιδιο θα συμπεριφερθεις στην αχημη βρωμιαρα και το ιδο στην μουναρα με το ωραιο σωμα και καυλιαρα?
Αν σου συμπεριφερθει φοβερα και ενταξει μια δεν θα προσπαθησεις να το ανταποδωσεις?
3-Ξεχνας οτι μεσα στο δωματιο δεν υπαρχουν ουτε λεφτα ουτε αυτοκινητα ουτε μαλακιες!
4-Να βρω τζαμπα?
Μουνι τζαμπα δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει και μιλαμε να αξιζει εεεε οχι μπαζο.......
Οτι μπιο κοντα στο τζαμπα ειναι το 10ευρο .
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα διπλα τους, ουτε να τους παρουν πιπα στην πανσελινο μετα από πιωμα, ουτε να νιωσουν την καυλα από ένα κοριτσακι που θελει να γαμηθει, αλλα ουτε καν να γευτουν το φλυφομουνι χωρις φοβο και τυψεις.
Πραγματικα η ζωη σας είναι σκατα... Γραψτε ότι θελετε :S
Η ψευδαισθηση δεν ειναι πραγματικοτητα.....
Νομιζεις οτι ειναι ετσι αλλα ειναι κατι αλλο....
Αρα ποιος ειναι στα σκατα?
Αυτος που ξερει την πραγματικοτητα η' εσυ?
Με λεφτα ολα τα κανεις!
Και εσυ δεν θα εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις αναμεσα απο 50 γυναικες αυτη που θελεις ουτε στα ονειρα σου!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.587
- Πόντοι
- 2.356
1-Δεν καταλαβες τι εγραψα.
Ειπα εγω οτι ειναι ικανοτητα να πληρωσεις την εισοδο στο μπουρδελο?
Ο καθενας μπορει να το κανει αυτο!
Οπως και ο καθενας μπορει να ανοιξει την πορτα να μπει σε μια φορμουλα 1 η σε ενα αεροπλανο!
Θα εχει την ικανοτητα να απολαυσει το οχημα ομως?
Η οχι..
Οι περισσοτεροι οχι!
2-Ας πουμε οτι δουλευεις σε μπουρδελο και ερχονται πολλες γυναικες......
Το ιδιο θα συμπεριφερθεις στην αχημη βρωμιαρα και το ιδο στην μουναρα με το ωραιο σωμα και καυλιαρα?
Αν σου συμπεριφερθει φοβερα και ενταξει μια δεν θα προσπαθησεις να το ανταποδωσεις?
3-Ξεχνας οτι μεσα στο δωματιο δεν υπαρχουν ουτε λεφτα ουτε αυτοκινητα ουτε μαλακιες!
4-Να βρω τζαμπα?
Μουνι τζαμπα δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει και μιλαμε να αξιζει εεεε οχι μπαζο.......
Οτι μπιο κοντα στο τζαμπα ειναι το 10ευρο .
Στη ζωή όλα έχουν ένα κόστος αλλά δεν είναι μόνο λεφτά το κόστος. Απλώς εσύ βαριέσαι να ψαχνεις. Αυτό πες.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Στη ζωή όλα έχουν ένα κόστος αλλά δεν είναι μόνο λεφτά το κόστος. Απλώς εσύ βαριέσαι να ψαχνεις. Αυτό πες.
Πως δεν ειναι μονο τα λεφτα!
Αυτο ειναι το κυριο γιατι διχως αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει μαζι σου καποια πολυ ωραια γυναικα!
Τα λεφτα ειναι το 90%......
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.587
- Πόντοι
- 2.356
Πως δεν ειναι μονο τα λεφτα!
Αυτο ειναι το κυριο γιατι διχως αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει μαζι σου καποια πολυ ωραια γυναικα!
Τα λεφτα ειναι το 90%......
ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΝΑΤΣΕ, ΠΗΓΕΣ ΓΑΜΗΣΕΣ!! ΜΕΤΑ ΤΙ?
περιμενεις τα μπαλακια σου να ξαναγεμισουν.για να ικανοποιησεις και αλλες πορνεςΩΡΑΙΑ ΡΕ ΝΑΤΣΕ, ΠΗΓΕΣ ΓΑΜΗΣΕΣ!! ΜΕΤΑ ΤΙ?
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΝΑΤΣΕ, ΠΗΓΕΣ ΓΑΜΗΣΕΣ!! ΜΕΤΑ ΤΙ?
Δεν εχω αναγκη κανεναν!
Τι μετα τι?
Εχω ενδιαφεροντα και πολλα να ασχοληθω σιγα μην εχω μια καργιολα απο πανω μου ολη μερα να μου τα πρηζει!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.587
- Πόντοι
- 2.356
περιμενεις τα μπαλακια σου να ξαναγεμισουν.για να ικανοποιησεις και αλλες πορνες
ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ; ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΣΜΑ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ναι ουτε στα ονειρα μου δεν εχω την επιλογή να δωσω ένα δεκαρικο και να διαλέξω αναμεσα σε 10 βρωμομουνα
Αφου δεν πας....
Αρα...........
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ; ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΣΜΑ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Το σεξ ειναι μονο αυτο?
Οχι!
Απλο σεξ κανουν τα παιδακια εμεις ζηταμε πολλα στο σεξ!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.587
- Πόντοι
- 2.356
Το σεξ ειναι μονο αυτο?
Οχι!
Απλο σεξ κανουν τα παιδακια εμεις ζηταμε πολλα στο σεξ!
Και στα δίνει η πουτάνα; δεν νομίζω, αυτές κλωτσάνε από όσο ξέρω, δεν σηκώνουν πολλά πολλά, πρέπει να κουμπας σαν μαρουλια τα 50αρικα για να μη σε φτυσουν μεσα στο δωμάτιο
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
τι μετα τι????ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΝΑΤΣΕ, ΠΗΓΕΣ ΓΑΜΗΣΕΣ!! ΜΕΤΑ ΤΙ?
πηγε γαμησε, και μετα θα κανει τη ζωουλα του...ικανοποιησε τις σεξουαλικες τους αναγκες κι μετα θα κανει αυτο που τον γεμιζει πραγματικα (οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο)...κι οταν ξαναχει σεξουαλικες ορμες ξανα το ιδιο χωρις πολλα πολλα...και ξανα το ιδιο....που το περιεργο...αν εσυ δεν γουσταρεις αυτη τη φαση, με γεια σου και χαρα σου ;)....επιλογες ειναι αυτες δεν μας εξαναγκαζει κανεις ;)
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
5-10 λεπτα και την τσατσα να κανει βολτες απ εξω;
Ναι πες 2 λεπτα καλυτερα....